Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

imi pare rau ca nu am putut ajunge.mor de oftica, dar asa cum ma asteptam s-a ivit o problema cu serviciul meu, plus ca razvan era sub orice critica ieri.lunea cred ca nu isi face somnul bine la gradinita.data viitoare nu o mai ratez, daca ma primiti.
alina, tare sebi.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna ziua!

raspund printre rinduri, ca de... galusca e obosita si se apropie ora de somn.

Creem invitatia e valabila tuturor... mai ales mamicilor pe care nu le-am cunoscut inca. Sa apucam sa schimbam 2 vorbe.

Andicu nu am stabilit o ora. Noi sintem toata ziua acasa, asa ca va asteptam care cind puteti. In general Mav stiu ca ajunge in special dupa 16, iar Doc a spus ca poate oricind, Angi nu a precizat inca o ora, Madaluta asteptam sa spuna cind vrea ea, pe Mokika o corup dupa amiaza. Asa ca ... astept sa va anuntati... Sa va spun unde si sa va dau nr de tel., celor c are nu-l au ptr a va ghida cum sa ajungeti.

Legat de propunerea cafea intre fete... am mai cerut si eu... dar am vazut ca nu s-a paterializat. acum poate daca ne mobilizam reusim.

Nastasie daca ieri nu ai ajuns, poate ajungi miine la noi la un pahar de vorba. Mai ales ca nu e nimic batuit in cuie legat de ora.

Revin mai tirziu. Va pupam.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

incerc.astept amanunte:unde, cand?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Trimit pm. (adresa exacta si numar de tel)

Miine, Tomis Nord - Ciresica, linga sensul giratoriu, paralel cu biserica, pe partea cu aurel Vlaicu, care cind poate. Noi stam acasica toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi maine putem oricand, cand se aduna mai multe fete, cred ca dupa amiaza, nu?

Acum se incarca pozele de la noi....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Angi ti-am trimis pm.

Mada spunea ca ar veni la 15 dupa ce se trezeste Briana.

Voi puteti veni si mai devreme daca va treziti mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Intru in mare fuga...
Ina,multumim de invitatie,sa vad ce e maine in program...

Mokika, iarta-ma ca am uitat wrap-ul acasa...Cu prima ocazie il aduc...Poate maine daca ajung la Ina...

Andicu,erau si 3 prietene de ale mele...
O sa pun si reteta cand am timp...Multumesc de complimente!

Mav,e tare scump Sebi...De unde le scoate frate???

Creem,imi pare tare rau ca s-a lovit Sofia... Pt. lovituri de genul asta,adica cucuie ,umflaturi e tare bunul gelul Arnigel de la Boiron ...Nu se mai umfla,invinetesc atat de tare...

Umflatel ,sa-mi spui cand poti, daca au intrat banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Scuze MAV,acum am vazut ca si tu ai recomandat Lioton gel,am citit pe sarite...Oricum, bune ambele,al doilea homeopat.

Elena 81,n-a fost la petrecere desi mi-ar fi facut placere sa o cunosc atat pe ea cat si pe Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La muuulti aniiii,Ioan,sa cresti mare sanatos,sa ai parte de muuulte bucurii alaturi de dragii taimii de scuze pt intarziere[plecaciune]
Nastasie,felicitariii pt cele doua liniute,sarcina usoara si la temen
Ina,
nu te mai enerva cu oameni asa nepoliticosidaca ai locul tau de parcare,platit...si va mai exista o data viitoare,suni la politie.amenda pt vecin este de 2 mil in 48 de ore sau 4 milstiu pt ca am patit-o noi acum doua zile

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Poze, calde, calde:

http://community.webshots.com/slideshow/570243628mVwary?mediaPosition=1

Vom veni si noi tot cam asa ca sa apuce sa doarma

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput