Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 5
isidora spune:
Am trimis p.m catre fiecare ;Ellen-tie pe mail ca n=ai p.m activat.Daca am uitat pe cineva sau n-a ajuns mesajul va rog sa-mi spuneti.
Ina,ce fotografie frumoasa am gasit ...Multumesc! E un scump,scump,scump!
Simona,nah ,am mai vazut 2 dulceti;una cu ochii ca albastreaua, alta cu ochii negri ca ciresela amare...Ambele superbe!
Tania,Bianca ta -un inger intrupat!
Umflatel,ai doua comori ,una mai mare decat alta,numai Domnul le stie taina.
ina78 spune:
Buna seara!
Sint tare suparata ca m-am organizat rau si n-am apucat sa ma bucur de petrecerea superba. Am plecat insa tare incintata.
Isidora ai fost o gazda deosebita... si draguta foc. Pe Ioan l-am vazut numai citeva min. din pacate.
Imi pare tare rau ca n-am reusit sa cunosc alte mamici... am plecat pe fuga si ca n-am prea vorbit cu cele pe care le cunosteam deja.
Drept urmare am stabilit noi ceva in fuga ptr miercuri... o cafea, suc sau apa... (fara alcool) la noi. Eu nu sint o gazda extraordinara dar ma straduiesc.
Legat de piesa - am fost la Revizorul de Gogol, in regia lui Malaele, cu Stefan Banica (motivul ptr care am vrut sa merg) si George Mihaita. Pe Stefan Banica nu l-am mai vazut pe viu jucind dar am fost incintata.
Sa va spun ca am ajuns cu 10 min dupa ce iincepuse piesa? Cascata ca de obicei... si mai erau locurile si in primul rind... Dar asta e. Nu voiam sa ratez nici petrecerea.
Apogeul serii a fost abia dupa piesa cind am mers la mama. Am avut parte de o cearta ca la usa cortului cu un vecin si de un "tir" de nervi. Acolo noi avem loc de parcare (platit, in regula, cu bat) si vecinul buclucas il tot ocupa. Nu-l pot bloca, dar i-am lasat bilete, l-am rugat... nici pace sa inteleaga. azi... cind l-am lasat pe Gabi in viteza am vazut doar, dar n-am oprit, dar la intoarcere am urcat si ... m-am oprit la usa lui... Nici macar nu s-a scuzat sau sa dea dovada de bunavointa... M-a sfidat si imi tot spunera "copila" (el e in virsta cca 60 ani). Sa va spun ca am plins de nervi? Iar sotul meu a urcat in casa in viteza si s-a facut (sau poate... ) ca nu a auzit discutia... Asa ca jumatate din nervi s-au revarsat asupra lui.
Sa nu mai spun ca putea sa ma ajute...
Asa ca seara mea s-a terminat bocind cu Gabi in brate... ca n-am avut noroc... ca toata lumea se ia de mine... acum zimbesc dar ... mai devreme eram pe cale sa fac o criz ade nervi.
M-am intins iar...
AAAAAA.... vrem si noi poze... poate imi aduceti pe stick sau imi trimiteti pe mess. Am si eu ceva... dar numai 2-3.
Regret tare ca nu am cunoscut pe toata lumea si mai ales ca am vb cu 1-2 mamici care acum... daca am gindesc bine... nu stiu cine erau.
Seara frumoasa.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AngeliquedeS spune:
Ina, eu am facut o multime de poze, dc ramane valabil pt miercuri aduc pe stick.
Imi pare rau pt intamplarea cu vecinul, ce sa iti spun, asa sunt unii oameni nesimtiti si daca sunt si mai in varsta isi aroga dreptul de a privi de sus pe cei mai tineri (sau care arata mai adolescentin, asa ca noi care suntem niste frumoase si niste finute si toata lumea ne crede mai tinere decat suntem. Dar din pacate de multe ori nu ne iau in serios.... am mai avut noi niste discutii pe tema asta cu mamacita, nu mai tii minte cand ne-am apucat toate sa ne varsam oful???
Imi pare rau ca ti-a stricat seara. Pupam sa treaca!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
ina78 spune:
Am uitat: cineva (scuze ca nu-mi mai amintesc cine) m-a intrebat cit a fost biletul... m-am uitat - a fost 70 ron. Nu e mereu asa... tin minte ca la alte piese a fost chiar si 40 ron. Poate mai corup pe cineva la piesele viitoare... v-am spus ca noua ne ia o prietena mereu numai in primele 3 rinduri.
Angi ai dreptate cu nesimtirea... dar individul cauta limitele parca. Iar asta seara m-a scos din sarite.
Si cel mai tare m-am razbunat pe sotul din dotare... care a demonstrat inca o data ca e mult prea calm si conciliant (in masina imi spunea "lasa-l", "hai nu te enerva" ...).
Nu am precizat ca invitam in vizita si fete pe care n-am apucat sa le cunosc... ramine sa ne spuneti ora. Desi noi sintem acasa toata ziua... tati nu stim cind vine.
Iar daca va prinde ora de masa... cred ca vom avea supita cu taietei, chiftelutze de peste si ... mai vedem... miine gatim.
Creem, Elena81 si Umflatel... citesc ca ne-am intilnit ... cred ... imi pare tare rau ca n-am apucat sa vorbim. Cu Tania am facut cunostiinta si m-a incintat printesa ei cu plete blonde (am intrebat expres cine e posesoarea). De ceilalti copilasi nu zic nimic ca sint toti superbi.
Angi... vad ca ai nostrii printi au aceleasi tabieturi... sa nu ne departam citiva cm de ei ca se lasa cu urlete.
Nastasie (adriana) sarcina usora si un bb sanatos. Voiam sa-ti spune legat de liniuta 2 ca la mine si cind era sarcina de 2-3 luni tot palida se vedea. Nu mai retin exact cind am facut ultimul test, dar stiu ca era sarcina destul de mare... atunci eram cu frica sa n-o pierd si mai faceam teste... sau ptr moralul meu sa ma bucur...
Seara frumoasa.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
isidora spune:
Neata'!
Mai sa fie fii'miu a dormit neintors de aseara de la 10 pana la 7 dimineata,fara pauza de lapte,nik'....Sa ma bucur sau ma astepta la cotitura??
Vesti bune,am noroc la bani...eu,Ioan sau Mihaita...
La suma pe care v-am trimis-o pe p.m mai adaugati 100 de ron.Simona a dorit sa participe si ea.Multumim Simona si sanatate Sarei!
Ina,daca era in regia lui Malaele,merita ...
Cat despre reactia sotilor...daca sarea sa-l bata pe vecin ai fi fost mai fericita?
Lasa, ca el ti-a dat dreptate in sufletul lui...Ce tb. sa stii si tu?
sa treaca!
Multumim de complimente! Si voi niste frumosi-ce gene uluitoare are Gabitu-iar bluza ta era super eleganta!
Doc,Angi ,multumesc ca ne-ati pozat!
Umflatel,tocmai am trimis banii in acelasi cont ;sper ca nu s-a schimbat nimic ca erai trecuta la beneficiar. si Domnul sa inmulteasca darul !
andicu spune:
Buna dimineata!
Aseara n-am apucat sa mai intru, dupa ce l-am luat cu greu pe Filip acasa, cand am ajuns nu vedea decat "nani" in fata ochilor! si eu care speram sa doarma neintors, de unde! a dormit pana la 5.00, apoi s-a trezit, ud ( nu stiu ce naiba de cateva zile se uda noaptea intr-una, daca nu-l schimb mereu pana la piele; am incercat iar toate modelele de pampers si degeaba), a mai dormit apoi de la 5.30 la 6.45 si gata! deci eu, la munca acum arat ca un zombi!
Adina, multumim inca o data pentru o petrecere de nota 10! ne-am simtit f bine, tortul a fost minunat ( astept reteta), inca o data LA MULTI ANI lui Ioan cel scump si pufos, sa fie sanatos si fericit!
Ma bucur ca am revazut atatea mamici, ca am si apucat sa vorbesc cu cateva dintre voi, Mihaela, ma bucur mult ca v-am cunoscut pe toti 3 si sper din suflet , vorba Adinei, ce ati primit acum sa se tot inmulteasca!
Ina, si cu mine ai vorbit un pic la un moment dat, macar sa ai idee cat de cat data viitoare! multumim de invitatia pt miercuri, nu stiu sigur daca ajung, depinde la ce ora stabiliti intalnirea si ce face Filip maine.
Creem, Tania, Mada, Angi, Mav, Tinna, Mokika,Doc, ma bucur ca ne-am revazut , sper s-o repetam cat de curand, si mai ales, sper sa punem in aplicare ideea de a ne vedea fara "timbre" , sa putem si noi sa respiram la o cafea, la o barfa...ce ziceti? intr-o sambata? mai la pranz, eventual, sa doarma piticii si sa le fie mai usor taticilor sau bunicilor sa stea cu ei??!
Intrebare valabila si pt celelalte mamici care n-au ajuns aseara!
Mada, multumim de poze, foarte frumoase! Briana e o frumusete, si la al meu sot i-au ramas ochii lipiti, zicea ca asa fetita ar vrea si el!eu am zis ca daca raman iar gravi, tot la voi o sa ma gandesc, macar de-ar iesi tot cu ochii deschisi si la fel de cuminte!
Doc, cum a dormit Serban? ca era rupt aseara! presupun ca tot neintors? era asa dulce cum manca tort la tine in brate si i se inchideau ochii!...
edit: tot citind am realizat ca au mai fost 2 mamici pe care nu am apucat sa le cunosc si nici ieri nu am reusit, scuze, dar nici nu mi-am dat seama, am crezut ca erau prietene de-ale Adinei.
Ellen si Elena81, imi pare rau ca nu v-am salutat, sper ca data viitoare sa nu va mai ratez!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
creem spune:
Buna dimineata!
FELICITARI! Adina pentru petrecerea atat de reusita! A fost foarte frumos, iar copiii s-au ditrat de minune, si cei mai mari si cei mai mici!
De tine nu mai zic nimica....esti o scumpa si o peroana deosebita, ma bucur ca te cunosc!
M-a bucurat tare mult intalnirea cu fetele, cunoscute deja si "recunoscute" de pe forum! pe toate toate!
Ina am vorbit sa stii, cand va pregateati de plecare, stateam la masa, dar Sofia cred ca era la tati in momentul ala. Invitatia e pentru toata lumea....putem veni si noi maine?
In legatura cu teatrul...tare mult as vrea sa merg, imi place mult teatrul, ina n-am cu cine lasa puiul prin martie s-ar putea sa vina cateva zile mama i m-as incumeta...daca or sa mai fie piese bune de vazut si daca va mai fi oferta valabila
Madaluta, multumim pentru poze...atat de repede! sunt foarte frumoase. Abia astept sa le vad si pe celelalte...daca ajung pe la Ina vin si eu cu un stic si le iau sa le pun in albumul Sofiei.
Tania te pupic si pe tine si pe fata ta care e o dulcica!
Sa va zic si de noi: aseara sofia era atat de oboita, ca mergea ca beata si a alunecat de parchet si s-a lovit tare cu capul de muchea de la usa s-a invinetit si s-a umflat instant...a adormit plangand saracuta. si s-a tot foit azi noapte, dar pun pe seama dintisorilor, ca la fel a facut si in alte nopti. La locul de joaca, pe mocheta mergea mult mai bine decat aacasa pe parchet...ma gandesc sa-l schimb.
Hai ca m-am lungit! Va pup pe toate si fug de aici ca bazaie fi-mea!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
mav spune:
Neatza!
Absolut din intamplare, aseara a venit mama pe la noi, asa ca am putut sa-l lasam pe Sebi in grija ei si sa dam fuga la party. Nu intentionam sa facem multi purici pe acolo, ci doar sa trecem sa le daruim lui Ioan un pupic pe frunte, Adinei- mamica silfiduta dar cu suflet maaare- un buchet de flori, surioarei de sarbatorit un buchet de ghiocei, vestitorii primaverii (ca doar Sebi o cam place pe Isi si cine stie... eventuala soacra tre' sa se pune bine cu posibila nora de pe acum) si bine-nteles... o mica atentie pt Mihaita (De la noi mai putin, de la Dzeu mai mult! Of, ca ce vi s-a intamplat voua i s-ar putea intampla oricui.... si tare ne-am bucura sa va vedem bine intr-o zi!).
Nu ne asteptam ca locatia aleasa pt petrecere sa fie asa... aerisita!
Pana la urma, l-am adus si pe Antonio 'sa ia masa in oras'...
Adina, felicitari! Foarte frumos ai organizat TOTUL! Bucatele bio si fff gustoase (cel putin ce-am incercat, ca n-am gustat chiar din toate, dar aratau f bine)!
Tortul minunat, vreau neaparat reteta (pt copii)!
Mamici stralucitoare, pitici frumosi si nazdravani si domnisoare cochete... toata 'lumea cum o stiam....
...M-a surprins mult Bianca Taniei (pe care o stiu de cand era bebelusa chelioasa)... N-am mai vazut-o live de o buna vreme... A crescut ata de frumoasaaaaa... ireal de frumoasa (are niste bucle aurii, ca Ileana Cosanzeana din povestile copilariei mele)!
Katy, m-am simtit putin intimidata de parul argintiu al sotului tau si nu l-am intrebat ce preda domnu' profesor (am ramas cu curiozitatea)? Cum Sebi este acasa, din cauza mucilor, incercam sa ne jucam cu cateva planse din cartea de logopedie...
Sebi descrie partile corpului... Bine-nteles ca nu poate pronunta corect 'crestetul' capului... Ajungem la umeri... Ce sunt acestia? ....Rade... Pai... shoulders!
...Mai departe... Hai sa descriem familia noastra! Din cine este formata familia noastra?
Sebi: Din iubire!!!!!!
...Mami zambeste... Hai sa incercam sa descriem familia ca si parinti si copii! Cine sunt parintii?
Sebi: Cei buni!
....oooooooooffffffffff.. s-a trezit anto...... fuuuuuuuuuug
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
3 minute la tzatzica si gata... pai ce credeam eu? sa nu ma invat cu narav, nu?!
Adina, de cate ori folosesc pompa electrica, ma gandesc la Virginia si la tine, spun sa va dea Dzeu sanatate (ei, ca-i pompa ei si voua, ca mi-ati imprumutat-o)
Mada, manca-o-as eu pe ea de soferita (inaintea mea) ochioasaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
A fost si Elena81? Nu ne-am cunoscut.... Scuze, nu m-am prins..... si nu m-a atentionat nimeni....
mav spune:
Mi-am amintit inca o mostra de... intelepciune...
Sebi, frate mai mare, responsabil si grijuliu:
-O sa-mi pun ceasul sa sune si o sa inchid usa la camera mea, sa nu-l deranjez pe Antonio, ca el este fragil la sunete zgomotoase!!!!!!
Lui Anto i-au aparut iar bubite in cap... si l-am dat cu Baneocin pudra... din loc in loc i s-a albit puful (sa nu zic chelia)
Sebi:
-Mamiiiii, da' ce ce-l faci batran???? Nu-l face batran!!!!!!!!!!!!!!!!... E doar fratiorul meu mai mic.....
Creem, pt situatii de genul dat cu capul in tocul usii (a patit-o si Sebi la 1 an, chiar de ziua lui), e bine sa ai in casa Lioton gel. Tot se va invineti locul lovit, dar nu se va mai umfla/ respectiv nu mai apare cucuiul (cel putin la noi a functionat).
Andicu, ce bine suna intalnirea aceea de mamici... fara pitici.... vrabia malai viseaza...