Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 4
roxx spune:
Ioan
Alexia
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Mada, n-ai pt. ce. Daca mai gasesc, pun link.
Andicu, da, e baiat mare de acum. Pana sa-l tuns imi parea tot bb, acum in schimb, parca e mai mare, mai nazdravan.
In legatura cu sotii plecati...m-am cam obisnuit, n-am ce face. E destul de greu, dar...asta e. E bine ca putem merge si noi acolo, sa fim impreuna.
Inca nu m-am apucat de paturica, astept sa adoarma Luca si dupa.
dadi_t spune:
Buna seara,buna seara!
se pare ca sunt prima la apel sa va povestesc cum a fost la Scumptea de Ioan!...si normal am mai multe impresii fiind prima ,,intalneala'' a mea cu fetele..
In primul rand:
La multi ani lui Ioan Albastrelul!
Adina sa-ti creasca mare baiatul, sanatos si norocos! Sa va bucurati toata viata de comoroile voastre!
Mi-a facut mare placere sa te cunosc ,,live''. Ai fost o gazda deosebita si omniprezenta. nu cred ca a fost cineva neglijat, desi erai la un moment dat speriata...
Adina, Andicu, Angelique, Creem, Docdecap, Elena81, Ina, Madaluta, Mokika,Tinna,Umflatel-, inca o data ma bucur ca v-am cunoscut,chiar daca nu -am apucat sa conversez prea multe cu fiecare in parte.
Baieteii ce sa spun?! Unul si unul, parca toti facuti pe acelasi calapod: grasunei si scumpi foc...Briana m-a topit cu ochisorii ei frumosi si toaleta de papusica, iar Sofia o delicata...of sper ca nu supar pe nimeni daca nu -mi pot aduna acum ideile si am uitat pe cineva...
Mav, sa-ti traiasca flacaul!Mi-a facut placere sa va reintalnesc (si pe Costi). Sper sa reusim sa ne tinem de cuvant cu vizita cat de curand posibil!
Mihaela sa-ti traiasca copii , frumosi foc, iar domnisorica isteta si un copil tare vesel...!
ASTEPTAM POZEEEEE....
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 Buna seara,buna seara! se pare ca sunt prima la apel sa va povestesc cum a fost la Scumptea de Ioan!...si normal am mai multe impresii fiind prima ,,intalneala'' a mea cu fetele.. In primul rand: La multi ani lui Ioan Albastrelul! Adina sa-ti creasca mare baiatul, sanatos si norocos! Sa va bucurati toata viata de comoroile voastre! Mi-a facut mare placere sa te cunosc ,,live''. Ai fost o gazda deosebita si omniprezenta. nu cred ca a fost cineva neglijat, desi erai la un moment dat speriata... Adina, Andicu, Angelique, Creem, Docdecap, Elena81, Ina, Madaluta, Mokika,Tinna,Umflatel-, inca o data ma bucur ca v-am cunoscut,chiar daca nu -am apucat sa conversez prea multe cu fiecare in parte. Baieteii ce sa spun?! Unul si unul, parca toti facuti pe acelasi calapod: grasunei si scumpi foc...Briana m-a topit cu ochisorii ei frumosi si toaleta de papusica, iar Sofia o delicata...of sper ca nu supar pe nimeni daca nu -mi pot aduna acum ideile si am uitat pe cineva... Mihaela sa-ti traiasca copii , frumosi foc, iar domnisorica isteta si un copil tare vesel...! ASTEPTAM POZEEEEE.... Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04) Noi! Blogul lui Mihaita Ce nu poti controla...evita! |
tania,multumim!
dragele mele va multumesc inca o data pt gestul vostru,si mai ales adinei si va rog sa ma scuzati daca n-am apucat sa stau cu fiecrae in parte de vb,insa desi mihaitza era si cu terapeuta(sau fata lui,cum imi place mie sa ii zic),de multe ori prefer sa fiu si eu cu ochii pe el!a fost tare frumos si ma bucur ca l-am mai scos si pe mihaitza,pt ca de cand facem terapie,saracutul nu prea mai iese din casa!a,nu va zic ca a urlat,efectiv pana acasa,de suparare ca nu am mai stat!
vreau sa va spun ca aveti copilasi minunati,frumosi foc,i-as fi papat pe toti,sa va traiasca si sa fie sanatosi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mamacita spune:
iSIDORA,"lA MULTI ANI!"PT.iOAN,SA-TI TRAIASCA,SA FIE MINUNAT,SANATOS,FRUMOS,DESTEPT SI CU MUUUULT NOROC!
Sa petreceti frumos!
Asta-seara am programat si eu copiii pt.tusea care nu se mai da dusa,desi e rara,la dr.Dumbrava,caci demult voiam sa o cunosc.Am fost foarte multumita de prstatia ei profesionala,desi rezultatul este ca mucisorii lui Alex sunt in prag de suprainfectare.Avem tratament,combinat alopat-homeopat,sunt convinsa ca vor trece,dar nu mi-am permis sa vin la petrecere cu semne de intrebare dupa mine.Era multumita dr.ca nu au pneumonii,bronsite,astm,mai stiu eu ce,dar pe mine si mucisorii astia ma deranjeaza.
Va pup,caci noi suntem iar zombi; am trecut prin asta si cu Alex,cam doua saptamani si-a testat independenta pe somnul nostru. Mai exact,de vineri,Anabela a escaladat patutul si a cazut in cap,noroc ca avem perne groase la baza lui. Exact ca si Alex,la 1,5 ani. Si exact ca si la el,am dat jos grilajul,sa nu mai cada de la inaltime,chit ca n-a patit nimic,nu se stie cum pica altadata,si am pus o aparatoare,care-i permite intr-un colt ca coboare,este ca un gardut cu plasa ce se fixeaza sub saltea.Si acum ea gusta libertatea,se fataie la orice ora din zi si din noapte sus-jos din patut,azi noapte am dormit 3 ore in stilul acesta.astept sa se imbete si ea de neingradiri,vreo sapt-doua,si sper sa revenim la sentimente mai bune...
dadi_t spune:
A... si am uitat , desi eram la cura(vesnica cura) de slabire...am savurat cremele de pateu si cea de branzica care au fost bestiale...stiu ca ai mai postat retetele, dar te rog cand ai timp Adina.. m-ai scrie-le...Mi-au facut cu ochiul si icrele, dar m-am pastrat pentru tort care a fost extradelicios...ce mai chiar merita catalogarea la suprelativ preparatele Adinei...pup-o si pe mama din partea noastra...-asta ca ai desconspirat-o!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
simonasima spune:
Vad ca distractia a fost maxima. Va spun inca o data cat regret ca ne-am gripat acum. Am fost la doctor, Sara are laringo traheita acuta, luam Augmentin.
Multumim pentru complimente. Roxx, Angeliques, Crissy, Andicu. Ina nu am frati(recunosc mi-ar fi placut), doar o sora.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
madaluta spune:
bineinteles k si eu voi vorbi la superlativ despre aniversarea lui ioan, si asta nu k sa fiu in ton cu fetele sau k sa o flatez pe adina, dar chiar asa a fost. de la buna-dispozitie ,la veselie, la organizare, la mancare, la tort, la ospitalitate..la tot absolut, a fost de noata 20...
Multumim mult adina, k ai facut posibila o intalnire si o petrecere asa mare si frumoasa si totodata ai facut si un gest nobil...Ti-ai mai pus cateva caramizi la casa de sus din rai, cu acesta ocazie...
Pun si cateva fotografii( cu scuzele de rigoare k n-am prins pe toata lumea in ele) care din motive de sot curios si cunoscator a facut cateva modificari in meniul aparatului de au iesit niste poze miscate si cu ochii rosii...dar pana pun fetele altele de calitate, le puteti vedea pe acestea
dandusa: a facut furori rochita pe care a primit-o briana cadou de la voi...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Venim si noi cu impresii, cu poze abia maine, sper eu ca am prins pe toata lumea, eu asa am incercat :))
Ma bucur din suflet ca ne-am raintalnit cu unele fete, pentru prima data cu Mihaela si Tania (am ramas indragostita de fetita ta cu bucle blonde minunate)
Nici nu stiu cum a trecut timpul, oricum noua nu ne ajung 2-3 ore cand ne vedem, tb sa facem intalniri maraton cum a fost cea de sapt trecuta de la Madalina.
Nu mai spun decat ca totul a fost minunat, imi pare rau ca nu prea am apucat sa stau de vorba cu voi, fiindca timbrul meu voia mereu sa fie lipit de mine
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Fetelor multumesc din suflet pt. urari, ca ne-ati onorat cu prezenta,ca ne-ati apreciat, ca ne-ati facut daruri frumoase si complimente si mai frumoase! V-am simtit mai aproape ca oricand,se ingroasa randurile motivelor pt. care nu pot parasi Constanta...
Maine voi depune in contul lui Mihaita darul vostru,trimit p.m-uri legat de asta.
Pozele dureaza cred o zi ,doua, pana le pun ca am maine niste comisioane care nu mai suporta amanare;deci iertaciune!
Anunt:cineva a uitat niste chei la locul de joaca;daca nu le-a recuperat deja in seara asta,le poate lua maine incepand cu ora 10.a.m pana la 20.p.m.
M-am gandit ca e mai usor asa ,sa le las acolo,in ideea ca se intorce cineva dupa ele in seara asta...
De asemenea am mai gasit un capac de biberon avent-asta l-am luat cu mine...parca Andicu avea unul...
Mihaela,Tania,ma bucur mult ca v-am cunoscut!
Mamacita,sanatate multa copiilor!
Simona,sanatate Sarei!
Pup,sunt chioara de somn....Ina cum fu piesa? Cine a mai jucat?
Eu cu Banica sunt certata;mare cabotin...