Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ina, te rog, trimite-mi si mie pe pm adresa exacta si nr. de telefon. O sa venim si noi pe la 4 dupa amiaza.

Mav, Isidora multumesc pentru raspunsurile despre cucui.

Angi foarte frumoase pozele. Sa le iei si maine pe stic sa le luam si noi.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

fetelor, dati-mi idei ce sa ii mai fac biancai sa manance, ca de cand cu tratamentul, nu mai vrea sa deschida gura la nimic...ma gandesc ca poate un gust nou ii va redeschide apetitul....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cred ca dupa 4 ajung si eu.numai sa nu apara ceva.dar sa stiti ca al meu cred ca o sa fie cel mai mare.voi aveti copiii cam de aceesi varsta, al meu e mare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nastasie ... daca e mai mare... se poate juca la calculator. Piticii oricum sint gramezi pe jos.

Creem ti-am trimis.

Seara buna

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Nastasie ... daca e mai mare... se poate juca la calculator. Piticii oricum sint gramezi pe jos.

Creem ti-am trimis.

Seara buna

ina, nu le are cu calculatorul.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nastasie "nu stie, il invatam". Dar la tv se uita? Macar luati jucaria preferata.

Dandusa nu stiam ca pot suna la politie. Desi am avut acest gind. Data viitoare am s-o fac. Ma indoiesc ca nu va mai fi data viitoare.

Seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ina multumesc. Am primit mesajul!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Seara buna! Aseara nu am mai apucat sa intru. Si acum cand am ajuns acasa am vazut ca ati scris, nu gluma! Asa va vreau!

Si noua ne-a placut petrecerea. Si bucatele grozave! Am vrut la un moment dat sa mananc icre si am fugit la Teo ca ma cauta, am uitat si acum vad ce am pierdut! Si tortul .... foaaarte bun! Vreau si eu reteta! FELICITARI pentru organizare!
Nu-i problema cu wrap-ul ... ea va naste acum in martie, mai e timp. Daca e, in drumurile mele, poate trec o fuga sa il iau.

Angi, Mada - multumim pentru poze. Imi pare rau ca nu am luat si eu aparatul ca Teo nu prea a stat in raza de actiune...data aviatoare!

Mi-a parut si mie bine ca am cunoscut si alte mamici. Eu cred ca am reusit sa schimb o vorbulita cu fiecare. Tania, poate cu alta ocazie o sa stam mai mult de vorba pe tema adolescentei! Ai un ingeras de fetita!

Of, nu mai pot sa scriu ... nu sta Teo cuminte deloc, trage de mine si uit si ce vreau sa scriu.

Ies ca nu se mai poate ... a aruncat cu telecomanda in televizor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutam fetele!!
ce frumos a fost la party! pacat ca era serban nedormit, altfel eram si noi intr-o forma mai buna...

si tortul a fost taaare bun! si locul de joaca aerisit! si fetele draguta (tot timpul imi adunau plodul de ici de colo).
sunt mandra sa spun in public ca nu sunt eu cea care si-a uitat cheile. si foarte bucuroasa.

ma bucur ca ne-am intalnit din nou, si ca am intalnit prima oara mamici de pe aici -Tania, Mihaela

si andicu si ina, ca tot va descopereati voi, nu cumva v-ati vazut la petrecerea dupa nasterea lui serban? ca tin minte ca alina era printre cele cu burtica pe atunci!

adina, eu ma tot uitam, PM ioc, acuma am vazut ca nu eram sign in, deci nici nu aveam de unde! doamne-ajuta sa se inmulteasca darurile!

eu maine vin cum se scoala taraboiu', adica pe la un 12-1, ca apoi s-ar putea pe la 5 sa am treaba si voi parasi zona relativ in tromba. plus ca vad ca ii place in social, dar nu se prea joaca cu alti copii. mi s-a confirmat asta ieri, cand era de capul lui, el vroia sa intre si sa iasa in casuta. a, si in brate, cum ma vedea in picioare.

oricum, eu am ramas datoare, nici nu l-am pupat pe Ioan de la multi ani, halal musafir!

va pup si ne vedem maine, care cum ne pridem

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Am vazut cu Veve pozele puse de Angi de la 1 pana la 113-a poza.Fff frumoase..si ce frumos si curat este acel loc de joaca.Cred ca v-ati simtit grozav.
Nastasie-felicitari penreu sarcina!!!Sa fie cat mai usoara si fara peripetii
Ina-imi place tare mult cu noua coafura.Te prinde bine nuanta asta de par.
In ceea ce priveste probleme cu vecinii am sau am avut si eu...NOI locuim la etajul 1 dar sub noi nu exista locatari.n dreptul sufrageriei este uscatorul unde una din vecine isi usuca rufele.Nimic special dar am gasit de ''n'' ori geamul deschis chiar si seara la 22.00 cd e foarte frig si se simte rece la mine in sufragerie,Am luat-o pe toate caile dar nu am avut nici o sansa.Asa ca zilele trecute cd am intalnit-o i-am spus ca dc nu are bunul simt sa inchida geamul ii arunc cu ulei pe rufe..si ce sa vezi de vreo sapt geamul inchis!pai nu se mai putea domle!!!

Mergi la inceput