Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mai spun repede: maine seara, daca ajung pe la 6, e bine ... nu garantez .... doar de 7 pot sa fiu sigura. Caci azi la 5 juma' inca eram la munca. Daca mai vine cineva la ora asta, ne mai incumetam .... daca nu, alta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...sunt foarte emotionata.am vorbit cu darius si mi-a numarat singur pana la 12....Nu-mi vine sa cred.... Mi-a zis soacra-mea k a invatat cand ii numara ea picaturile de fier( ii da de doua ori pe zi cate 12)
Imi vine sa plec acum la el sa-l pup...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madaluta felicitari!! darius e baiat maaaarrrreeee si deeessstept. Cred ca esti tare mindra, ai si de ce. Ma gindesc acum.... cit mai e ptr noi pina cind ne-om auzi printisorii numarind.

Menuet... cu ulei degeaba ii dau.... dar ideea nu e rea. as putea incerca acid de baterie... Pina una alta, am pus lacat. Cit merg cu Mihai el are rabdare sa-l inchida, cind voi merge singura o sa aflati ca ... sigur plec in graba si nu apuc sa-l inchid si probabil iar scandal.

Mokika cind poti esti binevenita. Cred ca la 18 cel putin pe Alina o s-o gasesti. Ea spunea ca ajunge mai tirziu.

Doc tu stii unde.... tu stii cind... Te asteptam. Ma ajuti.... daca vii prima, poate facem o placinta. 9cumparata macar )

Vedeti ca astazi am stat numai pe forum... asa ca sa nu va asteptati la pregateli cine stie ce... (as cauta zimbaretul care se inroseste dar n-am rabdare).

Seara buna.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

INA-au nu am zis sa dai cu ulei..ci ti-am expus o situatie de a mea...asa mi-a venit sa ii zic pe moment

Va pun un filmulet cu Ana sa vedeti preocuparea ei vis-a-vis de jocuri si jucarii http://www.youtube.com/watch?v=8Y4-yaY4iQA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

menuet: mai ce isteatza e veve..face puzzle ... darius inca nu le baga in seama, dar nici nu am gasit vreunul asa de interesant cum e al vostru. de unde l-ati luat k vreau si eu...

Ina Briana s-a trezit azi la 11...a dormit 13 ore continuu...nu stiu cand isi va mai face somnul de pranz ...Deci chestia cu " dupa 15" e relativa... s-ar putea sa fie chiar dupa 17...
Mai vorbim pe mess cand adoarme k sa-ti spun mai sigur ora la care ne facem aparitia...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ma bucur ca v-ati simtit asa bine la ziua lui Ioan.M-am uitat pe poze,tare frumoase.
Mi-ar placea si mie sa vin la intalnirile voastre,dar puiul meu e f micut si agitat,vrea mereu atentie si in brate..ai vostrii sunt marisori deja..plus ca mi-e si tarsa..

Noi suntem bine,am un copil tare alintat,care mai nou ,nu mai sta nici in pat langa mine,nici in brate in poz orizontala..noo,vrea in brate,dar vertical,sa vada el tot :)))Azi noapte s-a trezit doar la 4 si apoi la 8,dar nu ma bucur prea tare ca stiu eu ca-i doar o zi..Am facut si vaccinul,infarixul,a facut si ceva febra si a fost agitat,dar a trecut.
Eu ma pregatesc sa-mi fac dosarul pt CIC..si-s cam ingrijorata,ca stiu ca banii or sa vina abia dupa 2-3 luni.Noi inca n-am primit nici banii de trusou,prima de nastere si alocatie si mai e putin si vine martie..
Va pupam si va dorim o zi superba.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai,mai,iar ati pus de o intalnire?..va invidiez,dar azi chiar nu pot fi prezenta..
dragele mele,vreau sa va spun ca au intrat banutii in cont...va multumesc inca o data,tuturor celor care ati fost prezente(nu va mai enumer...stiti voi),ii multumesc si simoneisima,am inteles ca a contribuit si ea!dumnezeu sa va rasplateasca pt bunatatea voastra!
leditia,pana acum nu am apucat,dar acum ti-am vazut postarea si vreau sa iti multumesc si tie pt lucrurile donate in bazarul lui mihaitza!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

leditia,pana acum nu am apucat,dar acum ti-am vazut postarea si vreau sa iti multumesc si tie pt lucrurile donate in bazarul lui mihaitza!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mihaela,placerea e de partea mea.Ma bucur ca pot ajuta cu putin un sufletel.Numai bine va dorim si multa,multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

imi pare rau ca nu am ajuns la tine, ina, ca a trebuit sa ma duc duc de urgenta la stomatolog cu razvan.imi pare rau.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

menuet: mai ce isteatza e veve..face puzzle ... darius inca nu le baga in seama, dar nici nu am gasit vreunul asa de interesant cum e al vostru. de unde l-ati luat k vreau si eu...

mada, eu am luat asa ceva din Kaufland sau am mai gasit puzzle de exemplu cu animale si respectivul animal se facea doar din 2 maxim 3 puzzle, daca intelegi, adica usoare.sau cu fructe.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput