Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Mokika spune:
Mai spun repede: maine seara, daca ajung pe la 6, e bine ... nu garantez .... doar de 7 pot sa fiu sigura. Caci azi la 5 juma' inca eram la munca. Daca mai vine cineva la ora asta, ne mai incumetam .... daca nu, alta data!
madaluta spune:
...sunt foarte emotionata.am vorbit cu darius si mi-a numarat singur pana la 12....Nu-mi vine sa cred.... Mi-a zis soacra-mea k a invatat cand ii numara ea picaturile de fier( ii da de doua ori pe zi cate 12)
Imi vine sa plec acum la el sa-l pup...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
ina78 spune:
Madaluta felicitari!! darius e baiat maaaarrrreeee si deeessstept. Cred ca esti tare mindra, ai si de ce. Ma gindesc acum.... cit mai e ptr noi pina cind ne-om auzi printisorii numarind.
Menuet... cu ulei degeaba ii dau.... dar ideea nu e rea. as putea incerca acid de baterie... Pina una alta, am pus lacat. Cit merg cu Mihai el are rabdare sa-l inchida, cind voi merge singura o sa aflati ca ... sigur plec in graba si nu apuc sa-l inchid si probabil iar scandal.
Mokika cind poti esti binevenita. Cred ca la 18 cel putin pe Alina o s-o gasesti. Ea spunea ca ajunge mai tirziu.
Doc tu stii unde.... tu stii cind... Te asteptam. Ma ajuti.... daca vii prima, poate facem o placinta. 9cumparata macar )
Vedeti ca astazi am stat numai pe forum... asa ca sa nu va asteptati la pregateli cine stie ce... (as cauta zimbaretul care se inroseste dar n-am rabdare).
Seara buna.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
menuet spune:
INA-au nu am zis sa dai cu ulei..ci ti-am expus o situatie de a mea...asa mi-a venit sa ii zic pe moment
Va pun un filmulet cu Ana sa vedeti preocuparea ei vis-a-vis de jocuri si jucarii http://www.youtube.com/watch?v=8Y4-yaY4iQA
madaluta spune:
menuet: mai ce isteatza e veve..face puzzle ... darius inca nu le baga in seama, dar nici nu am gasit vreunul asa de interesant cum e al vostru. de unde l-ati luat k vreau si eu...
Ina Briana s-a trezit azi la 11...a dormit 13 ore continuu...nu stiu cand isi va mai face somnul de pranz ...Deci chestia cu " dupa 15" e relativa... s-ar putea sa fie chiar dupa 17...
Mai vorbim pe mess cand adoarme k sa-ti spun mai sigur ora la care ne facem aparitia...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
Leditia spune:
Ma bucur ca v-ati simtit asa bine la ziua lui Ioan.M-am uitat pe poze,tare frumoase.
Mi-ar placea si mie sa vin la intalnirile voastre,dar puiul meu e f micut si agitat,vrea mereu atentie si in brate..ai vostrii sunt marisori deja..plus ca mi-e si tarsa..
Noi suntem bine,am un copil tare alintat,care mai nou ,nu mai sta nici in pat langa mine,nici in brate in poz orizontala..noo,vrea in brate,dar vertical,sa vada el tot :)))Azi noapte s-a trezit doar la 4 si apoi la 8,dar nu ma bucur prea tare ca stiu eu ca-i doar o zi..Am facut si vaccinul,infarixul,a facut si ceva febra si a fost agitat,dar a trecut.
Eu ma pregatesc sa-mi fac dosarul pt CIC..si-s cam ingrijorata,ca stiu ca banii or sa vina abia dupa 2-3 luni.Noi inca n-am primit nici banii de trusou,prima de nastere si alocatie si mai e putin si vine martie..
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
mihaela77O spune:
mai,mai,iar ati pus de o intalnire?..va invidiez,dar azi chiar nu pot fi prezenta..
dragele mele,vreau sa va spun ca au intrat banutii in cont...va multumesc inca o data,tuturor celor care ati fost prezente(nu va mai enumer...stiti voi),ii multumesc si simoneisima,am inteles ca a contribuit si ea!dumnezeu sa va rasplateasca pt bunatatea voastra!
leditia,pana acum nu am apucat,dar acum ti-am vazut postarea si vreau sa iti multumesc si tie pt lucrurile donate in bazarul lui mihaitza!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui umflatel leditia,pana acum nu am apucat,dar acum ti-am vazut postarea si vreau sa iti multumesc si tie pt lucrurile donate in bazarul lui mihaitza! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M |
Mihaela,placerea e de partea mea.Ma bucur ca pot ajuta cu putin un sufletel.Numai bine va dorim si multa,multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
nastasie spune:
imi pare rau ca nu am ajuns la tine, ina, ca a trebuit sa ma duc duc de urgenta la stomatolog cu razvan.imi pare rau.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaluta menuet: mai ce isteatza e veve..face puzzle ... darius inca nu le baga in seama, dar nici nu am gasit vreunul asa de interesant cum e al vostru. de unde l-ati luat k vreau si eu... |
mada, eu am luat asa ceva din Kaufland sau am mai gasit puzzle de exemplu cu animale si respectivul animal se facea doar din 2 maxim 3 puzzle, daca intelegi, adica usoare.sau cu fructe.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan