Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 16
isidora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madaluta
adina: cred k pentru k iti spusesm candva cat de mult iubesc inoxul si sticla... cat despre cel de-al doilea articoll, nu k n-am avea si noi ceva mostre, dar dandusa are adevarate capodopere... ..si da..blogul e super, intr-adevar...mai tu esti o rafinata, stiai? ( te invidiez putin stii?) angi: mi s-a facut rau de-a dreptul cand am citit, pe bune.. Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Viatza intre roz si bleu Bazar pentru Mihaita |
Pai, sa le trimiteti ,ce asteptati? Si eu vreau sa trimit...nu de alta, dar poate aparem intr-o teza de doctorat...
Da , si eu te invidiez pt. rabdarea pe care eu nu o am...Dar tu pt. ce?
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Da , si eu te invidiez pt. rabdarea pe care eu nu o am...Dar tu pt. ce? Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
..pt rafinament..... adica pt gusturile rafinate care se vad si din ceea ce citesti, nu numai din ce scrii sau arati...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
Isidora,
esti draguta.zi-mi cine-i Marius,e de bine sau de rau?abia astept sa ne mai vedem si sa avem timp de povesti.
Angeliq,
nu te vad tunsa scurt si altfel decat deschisa la culoare.cred ca ceva mai inchis decat blond te-ar prinde si mai bine,dar nu f inchis.m-am vrut si eu scurt,m-am facut si acum abia astept sa-mi creasca...,parca nu-s eu...
Doc,
eu zic ca-i f ok starea copilului.este f normal sa-l deranjeze daca x il trateaza asa.este dreptul lui sa refuze sa se joace cu el si-l inteleg.si daca asta se suprapune cu oboseala sau eruptie de vreun dinte...cu atat mai mult.spune-i ca-l intelegi si asigura-l ca veti face exact cum doreste el,nicicum impotriva vointei lui.
Mada,
esti draguta
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora On topic: oare cum reusesc mamele astea ,sa fie si destepte si culte si mame eroine-vezi Mamacita,si sa-si faca case la tzara,sa le mobileze de la Ikea,sa le faca bisuiti de casa si prajituri,sa le citeasca seara povesti,sa aiba cate 2 facultati ,sa -si tina sotii fericiti si sa aiba si 3,4 copii??? Cum oare? In ziua de azi ,cand e atata stres ,atata alergatura dupa nimic,atata haos? De fapt stiu raspunsul, dar mi-e o rusine imensa sa mi-l dau a nu stiu cata oara.... |
eu nu-l stiu,ma ajuti?
poarta-ma mami
dandusa spune:
Doc,
am uitat...si daca l-ai rasfata,unde-i bai-ul?sau de ce-ti pasa de ce crede x despre asta?voi doi sa fiti fericiti si linistiti.de la a-l calma/linisti in bratele tale si pana la rasfat este cale lunga.ofera-i dragoste neconditionat si in orice circumstante,este puiul tau iubit si scump.va veni o vreme cand vei tanji dupa asta,stii nu?!de brate,ca d e rasfat nici nu va mai putea fi vorba
inteleg ca plecati in week end,drum bun
Andicu,
La multi ani sotului tau,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
poarta-ma mami
AngeliquedeS spune:
Dandusa, uite-ma aici http://good-times.webshots.com/photo/2621369640065968642wmVGPV si aici http://good-times.webshots.com/photo/2511625520065968642cZPxld nu era chiar rau, zic eu Dar sunt convinsa ca dc ma tund o sa imi pare grozav de rau, ca de atatea ori cand am comis-o....
Ma doare degetul, abia tastez, nu pot sa il imbrac/schimb pe Pupi, nu pot sa fac baie/dus singura ca ma ud, nu pot sa fac multe, si asa era vai mama mea acum e si mai si.
M-am hotarat ferm, o sa mai fac un bebe ca sa aiba Pupicu pe cineva, sa nu-l las singur pe lume, dupa ce am patit azi m-am convins de asta definitiv. Dupa ce m-am despartit de iubitul meu care s-a intors la serviciu, prima persoana pe care am sunat-o sa ii spun ce am patit si careia sa ma plang a fost sora mea. Bine a spus cine a spus ca sangele apa nu se face.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Da' m-am uitat acum la pozele de cand aveam parul scurt si nu ma mai tund mi-am adus aminte cum ma simteam atunci Adica in pozele alea doua imi placea cum imi statea dar in altele nu si mi.am adus aminte de starea de atunci...
SI Mada, ai dreptate cu zodia, sunt de groaza in anumite privinte
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
isidora spune:
Madaluta,multumesc! Numai ca nu e meritul meu;m-au rafinat altii Stii tu:'suntem suma oamenilor pe care-i cunoastem'
Da' sa vezi Doc ce lecturi are...numa'in limbi straineze,de specialitate si nu numai...
Dandusa,Marius e de bine-e echivalentul unui sot model .
Cat despre raspuns,apartine Sf.Augustin si zice cam asa:
"Iubeste si fa ce vrei!" Evident acest 'fa ce vrei' n-are ce cauta in afara iubirii...Ca nu poti pretinde ca iubesti si sa faci rau in acelasi timp...
In ce ma priveste,abia,abia invat sa iubesc ;si cum ultima nu se poate fara prima...de aici dilema...
isidora spune:
Angi,biata de tine, ce mila imi e...
Nah,mie imi place mult cum iti sta cu parul mai scurt...cel putin in cele 2 poze esti de vis ...Dar tu decizi...
AngeliquedeS spune:
Adina, eu nu stiu nici raspunsul si nici cine-i Marius
Inimioara mea
zicolorata