Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 15
isidora spune:
Menuet,uite aici:
http://galador.eu/produse.htm ,fix dupa ce se termina pozele cu sapunuri...M-am gandit la tine...cred ca ala de catina ti s-ar potrivi...Si sper sa ne vedem maine .
Chryssy spune:
Ina am gasit pe aici,pe forum ceva legat de o dieta si nu parea nici greu de tinut,dar nu mai stiu exact unde.Am vrut si eu sa o tin,dar al meu sot ma pune la ingrasat ca cica nu mai am nici forme dupa ce am nascut M-am cantarit acum cateva zile si am 57 kg la 177 cm inaltime
AngeliquedeS spune:
Chryssy, sa iti fie rusine pt greutatea ta!!!
AM fost atat de revoltata de cat de slaba poate sa fie fata asta ca am inceput cu ea....
Sa vedeti ce nepatita am patit eu azi. Doar ce m-am intors de la urgenta unde mi-au cusut degetul, fiindca am reusit sa ma tai atat de rau ca tasnea sangele din degetul meu ca in filmele de groaza, la fiecare respiratie mai tasnea un jet, am facut in casa ca la balamuc. Curatam telina si mi-a fugit cutitul in degetul mare de la mana stanga, cutit proaspa ascutit tocmai ca sa pot curata telina Cand mi-a intrat cutitul in deget nu m-am uitat imediat la el, ca eu asa fac, am lasat mana in jos, m-am vaitat un pic si pe urma m-am uitat intrebandu-ma oare curge sange? Si cand am vazut cum curge, am intepenit. Multumesc lui Dumnezeu ca era cumnata mea la noi. Siroind de sanga am mers in dormitor, am luat un scutec de-al lui bebe de mi l-am infasurat in jurul degetului si am pus-o sa ma imbrace ca daca ma imbracam singura siroia sangele. I-am lasat copilul, care urla dupa mine, i-am dat ordine ce sa faca cu mancarea de pe foc si am plecat cu scutecul dupa mine Noroc ca la poarta am dat peste un vecin si l-am rugat sa ma duca el la spital, dc nu as fi condus eu, ce sa fac.
La chirurgie m-am luat de saraca asistenta ca mi se paruse ca mi-a vorbit pe nu stiu ce ton si dupa aia m-a busit plansul, a fost clar o descarcare nervoasa. a trebuit fireste sa ma coasa si in timpul asta un nene dr in varsta m-a tinut de vorba si ma mangaia pe frunte.
nu m-a durut deloc, mi-a facut anestezie locala, dar acum am un pansament cat Casa Poporului.
Uite asa se intampla nenorocirea.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Chryssy,daca vrei sa fii compatimita pt. cat esti de grasa ,nu ti-ai gasit forumul... Dar daca tu vrei sa fii anorexica -alegerea ta! Da' pacat de frumusetea ta...vrei sa te scofalcesti?
Angi,pup degetelul ala sa se faca mai repede bine...Ce intamplare ...Imi pare rau...
Am cunoscut-o asa pe fuga pe Dandusa & co...Ce famile frumoasa ! Copiii niste adorabili,sotul parea genul Marius,stiti voi care,iar Dandus-o dulce ,o calina, definitia maternitatii in persoana...
Si care burta???? Probabil ca-i ca a Madalinei...
Dar voi uitati ca ati nascut prin cezariana...si e normal sa se retraga mai greu...Imi pare rau ca nu v-am aratat la ziua lui Ioan,o mamica de 3 ,silfida e mult spus,si a treia oara a fost nevoie de cezariana...
Imi place tare povestea asta ,iar dupa blog sunt pur si simplu topita...E f. fain povstita si cautarea unei case la tzara...
Mada,nu-s de ce m-am gandit la voi,in timp ce citeam...
http://viatalatara.wordpress.com/2009/01/07/cum-sa-alegi-libertatea/
si
http://viatalatara.wordpress.com/blogul/
Chryssy spune:
Angi pup si eu buba
Isi nu e vorba de compatimit ...ideea e ca eu ma vad acum grasa fata de cum eram cand am nascut ...dar pe vremea aia chiar eram anorexica
Va pupicesc
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Si inchei cu o invitatie virtuala la : ca e ziua sotului meu azi, si sarbatorim. |
Sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Va multumim pentru urari! Daca aveti putin timp, am pus poze de la petrecerea noastra "mascata" .
We placut!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
madaluta spune:
Andicu: pai zi asa, aveti aniversare in familie..., sa-ti traiasca sotiorul si sa te iubeasca toata viatza cel putin la fel ca pana acum...Bineinteles sa fie si sanatos si sa-ti faca si-o fetitza!
Cameliala voi iar e sarbatoare..o tineti lant! sa fie sanatoasa alexandara si sa va aduca numai bucurii
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
A,si un apel cat se poate de serios
http://viatalatara.wordpress.com/2009/01/12/apel-catre-parintii-disperati-de-la-o-mama-disperata/
On topic: oare cum reusesc mamele astea ,sa fie si destepte si culte si mame eroine-vezi Mamacita,si sa-si faca case la tzara,sa le mobileze de la Ikea,sa le faca bisuiti de casa si prajituri,sa le citeasca seara povesti,sa aiba cate 2 facultati ,sa -si tina sotii fericiti si sa aiba si 3,4 copii??? Cum oare?
In ziua de azi ,cand e atata stres ,atata alergatura dupa nimic,atata haos? De fapt stiu raspunsul, dar mi-e o rusine imensa sa mi-l dau a nu stiu cata oara....
madaluta spune:
Citat: |
Imi place tare povestea asta ,iar dupa blog sunt pur si simplu topita...E f. fain povstita si cautarea unei case la tzara... Mada,nu-s de ce m-am gandit la voi,in timp ce citeam... http://viatalatara.wordpress.com/2009/01/07/cum-sa-alegi-libertatea/ |
adina: cred k pentru k iti spusesm candva cat de mult iubesc inoxul si sticla...
cat despre cel de-al doilea articoll, nu k n-am avea si noi ceva mostre, dar dandusa are adevarate capodopere...
..si da..blogul e super, intr-adevar...mai tu esti o rafinata, stiai?
( te invidiez putin stii?)
angi: mi s-a facut rau de-a dreptul cand am citit, pe bune..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Camiiiii,copilele tale sunt de o frumusete care -ti taie respiratia...Alexandra cel putin,e de-a dreptul serafica...ma gandesc la Maica Domnului de cate ori o privesc...
Foarte reusita petrecerea si copilasi frumosi cat cuprinde....Am recunoscut pe Adinutza si cred ca pe Bogdan...Sirena era fetita ei? F. frumoasa si ea.Si mi-a mai placut de o fetita mai mare,blonda cu ochii caprui si gropite in obraji...tare dulce...