Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi ... offf... imi pare rau ptr ce ti s-a intilmplat. Daca te putem ajuta cumva... Legat de poze am vrut sa-ti mai scriu, mi-a placut mult in pozele in care esti tunsa scurt. Te intinereste, te fcae mai... nu stiu cum... inocenta ?!?

Isi e o placere sa te citesc. Postarile tale ma cuceresc mereu. Asa cum postarile fetelor Mav, Dandusa si Mada ma fac mereu sa ma gindesc daca sint o mama buna... o sa incep sa am complexe, iar de bb2 nu se mai pune problema.

Andicu sa-ti traisca sotul. Cami sa ai parte de sanatate, Alexandra sa-ti aduca numai bucurii.

Miine pina la urma unde si cind ati stabilit... Trebuie sa iau la citit cu atentie. Am trecut la gisca prin apa...

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Offf, mai Ina, mai inocenta decat par deja?? Cat as vrea sa scap putin de imaginea asta de inocenta care nu e reala deloc....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Angi, de ce? O sa vezi ca dupa 40 o sa-ti doresti sa mai pari asa.

Exceptind situatiile neplacute (de curind am trecut si eu prin una, cu parcarea) mereu mi-a prins bine imaginea de copila... care scoate coltii al un moment dat.

Sa spun candoare... nu inocenta.

Chryssy despre ce cura spui? Una cu "nemincat" ... sau mincat o maslina la 14 si un castravete la 20? Nu d-aleaaaaaa....

Cind e intilnirea? Ultima postare ANdicu spune de ora 14 ... locatia... nu. se vorbea de CIty Park.... acolo?

Mergi la inceput

Exact din acelasi motiv, ca nu ma ia lumea in serios si pe urma ramane socata cand casc gura si scot coltii. Pentru binele lor... sa stie la ce sa se astepte

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Surpriza face toti banii. Efectul scontat si mai ales...neasteptat. Ai sanse mai mari sa cistigi o lupta avind factorul soc atu.

O sa ia timp sa pari "mare". Eu una deja par mama... adult... parca nu mai sint asa copila si uneori imi e dor... sa mi se spuna "ce vrei", in loc de "ce doriti" sau "spuneti doamna".

Si nu in ultimul rind ptr barbatul de linga noi... asa aminam putin uitatul "dupa tinerele" - care se spune ca dupa 40 e inevitabil. Sa vedem...

Mergi la inceput

Ina, barbatul de langa noi daca e sa se uite se uita oricum, poti tu sa ai/arati de 20 de ani, frumoasa ca o cadra, supla ca o modelina si stralucitoare ca o stea si daca e sa te iubeasca cu adevarat te iubeste si obosita si stresata si cu parul in ochi si cu cateva kg in plus (daca ai grija ca macar din timp in timp sa iti mai revii nitel )

Uite ca ma ramas doar noi doua si aberez pe-aici.

Ma doare degeteluuuuuul.....

Inimioara mea
zicolorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

sunt si eu,pe aici,va citesc!
of,angi,,prin ce ai trecut!multa sanatate,ai grija de tine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Angi spui bine, dar ptr moralul unei femei inselate sau cu un barbat "plimbaretz" ... e mai bine macar sa arate ok. Cred... inca nu stiu.
La acest domeniu stau rau, la capitol tactici, barbati... am fost si cred ca sint corigenta... am trecut pina acum clasa doar la capitolul mamica.

Umflatel... macar de ai citi ceva interesant.. dar la ora asta ne scoatem frustrarile si durerile din sertare.

Eu una recunosc ... seara apar nostalgii, imi amintesc ce m-a suparat si ce m-a ranit intr-o zi.
Si de multe ori... reies din postarile mele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Angi spui bine, dar ptr moralul unei femei inselate sau cu un barbat "plimbaretz" ... e mai bine macar sa arate ok. Cred... inca nu stiu.
La acest domeniu stau rau, la capitol tactici, barbati... am fost si cred ca sint corigenta... am trecut pina acum clasa doar la capitolul mamica.

Umflatel... macar de ai citi ceva interesant.. dar la ora asta ne scoatem frustrarile si durerile din sertare.

Eu una recunosc ... seara apar nostalgii, imi amintesc ce m-a suparat si ce m-a ranit intr-o zi.
Si de multe ori... reies din postarile mele.

ina,sa dea dumnezeu,nici sa nua afli....daca ati sti ce grozavii citesc la viata in unul sau in doi..parca asa ii zice...
cateodata ma mai nervez pe paul...dar cand aud si vad atatea in jurul meu vizavi de relatii intre sot si sotii,ii multumesc lui dumnezeu ca este asa cum este...ajung la concluzia ca-i cel mai bun..pt mine!na,ca aberez si eu cu voi..

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

angi,din punctul meu de vedere,esti tare frumusica cu parul scurt,ba chiar sunt la asentimentul adinei,cred ca iti sta mai bine asa!
dar tu decizi!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput