Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Mav, ai dreptate, vaaai , ce nauca sunt!
Ina,neuronul obosit si nedormit de vreo saptamana! eram convinsa ca l-am mentionat si pe bebe Gabi care arata tare scump si somnoros ( chiar la asta ma gandeam, uitandu-ma la poze, ca pe el l-a doborat mai devreme toata distractia ) si pare ca nu s-a mai suparat de atatia copii in jur!.
AndreB, ma bucur ca Matei e bine, slava Domnului! noi ne apropiem cu pasi repezi de ROR si m-apuca tremuriciul cand ma gandesc..
Angi, bafta multa la rezultatele lui Pupi! sa fie totul bine!
Cat despre tunsoare, eu cred ca ti-ar sta f bine ceva asa, ca mine, scurt, dar suvitat mult, o tunsoare inegala! si eu tot din motive de aranjat usor si rapid am facut-o, desi e cam drastic si stiu ca o sa-mi mai creasca parul peste vreo 2 ani, dar cum eram inainte ma simteam mai mereu neingrijita ca n-aveam timp sa stau toata ziua cu placa sau peria si foenul in par!

Cu intalnirea, deci suntem : eu, AndreB, Isidora,Mokika, Menuet, Mada- te bagi?poate poate si Ina?..si mai cine? scuze daca am ratat vreo confirmare. Sugerati voi locatia, eu am venit doar cu o idee, nu conteaza unde mergem. Sa fie ora 15.00 ?
Din pacate, eu duminica nu mai pot, ca avem program cu Filipu de oras.

LA MULTI ANI, ALEXANDRA-ELENA!
Camelia, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Si inchei cu o invitatie virtuala la : ca e ziua sotului meu azi, si sarbatorim.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!

n-am poze, nu am golit aparatu', nu am timp, nu pot veni sambata ca azi plec la bucuresti si ma intorc duminica (nu va spun ce ma oftic)
dar noi nu am racit, n-avem nici o treaba.

fetelor, azi mi s-a intamplat neintamplatul, s-a uitat la mine ciudat o mamica ca serban facea ditamai taraboiul si venea imediat la mine si l-am luat in brate. va dati seama? vai de noi, ce mai rasfat copilul.
ma rog, adevarul e ca imi dau seama de ce facea asta, vad ca aprins frica de copii, si bb lu' tanti a vrut sa-l mangaie si i-a iesit o imbrancitura. atata i-a trebuit, s-a pus pe un zbierat si un taraboi.... nu-mi place deloc asta, dar dupa ce a luat imbranceli, muscaturi, paruieli tipaturi si toate alea s'a facut mamzel, in loc sa fie miserupist ca ma-sa. asa nu mai merge. trebuie facut ceva. ceva idei?

va pupic si ma duc sa fac bagaj si de-alea. ne reauzim luni!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Andicu,mie imi convine ora 15 si locatia chiar ,ca e aproape de locul de joaca...Dar daca se stabileste in alta parte n-am obiectii...Abia astept sa ne vedem

Mokika,imi leg wrap-ul de gat sa nu uit.

Dandus,ti-am trimis sms...

Nu vorbiti de lucruri sfinte:eu mai am par de o baie,ma piaptan cu prosopul
Mi-am luat un sampon solid natural 100% de aici :
http://galador.eu/ si altele pt. corp ,copii...Mi se par super si f. sanatoase daca aveti rabdare sa cititi....nu e mult.

Pup,iar fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza (iar m-am apucat sa scriu de dimineata si m-a prins pranzul)!

La multi ani, Alexandra-Elena!!!! Copilarie fericita! Cami, sa va traiasca prima mostenitoare si sa va aduca numai bucurii!

Andicu, sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti o mie de ani!

Deja m-ati ofticat rau de tot cu intalnirea de maine... Sunt obosita (trezita de la 3,30AM) si flamanda si frustrata ca-s grasa si nu mai am nicio clipa numai pt mine...
Ma duc sa ......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ina hai ca esti o figura..bineinteles ca ne cunoastem dar nu la felul acesta ma refeream eu ci la faptul ca ne-am vazut odata sau de doua ori pe cand voi fetele v-ati intalnit de nenumarate ori si va cunoasteti muuult mai bine.La asta ma refeream!
Am emotii ca nu am fost la intalniri mari cu voi, dar m-oi descurca eu.Locatie -unde vreti. mai intru pe forum mai tz sa vad ce ati hotarat.

Eu cred ca am racit la burta ca merg ff des la toilet si am si crampe.Am dat-o pe sticsuri, grisine si alte alea.Sper sa nu am maine probleme.Oricum dc nu trece burta parca nu ma incumet sa vin ca ma apuca pe drum si vb aia vin si de la Navodari.
PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
[Mie nu imi place deloc cum arat, nu stiu ce mai fac cu parul, m-as tunde si nu m-as tunde, am facut un milion de incercari cu site-ul ala cu coafuri si dintre toate iubitului meu i-a placut cea mai urata dintre ele (dupa parerea mea ) chiar nu ma asteptam nici in ruptul capului sa i se puna pata tocmai pe aia. Dar nu ma ajuta deloc, il intreb "Cum ai vrea sa ma vopsesc/tund/aranjez si el imi raspunde "Tu esti frumoasa oricum, fa-te cum vrei tu" ()

As renunta la blond dar cand ma gandesc cat de greu se obtine... Cu toate ca si dupa ce am nascut aveam parul inchis si am revenit la blond. Sau as vrea sa il mai deschid si nu stiu cu ce ca sa nu il fac sa stea ca o matura...

M-as tunde scurt, ca Andicu, dar iar cand ma gandesc cat am asteptat sa creasca nu imi vine sa il tai. Dar nici asa nu imi mai place.

Offf, tare nehotarata mai sunt. Mi-ar place sa fie parul din elastic, sa il tai cand vreau si pe urma sa pot sa trag de el sa il aduc la ce lungime vreau.

Uite cum aberez eu la ora asta....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

da si tu vina pe zodie k esti asa indecisa si nemultumita..eu asa fac...
mereu imi repet:"gemenii" astia cum sunt...da uneori chiar cred k de la zodie ni se trage si k m-am nascut fara factorul deciziei...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Mada, dar sa-ti cumperi de pe ebay nu te tenteaza?
(preturi f. bune si varietate mare). Eu am iesit cu aproape 40 de dolari cu totul la rochia de nasa... (facuta de chinezi, dar cusuta f. ingrijit,pe masurile mele, oricum nu o s-o imbrac f. des). Drept replica am convins- si pe fina sa-si ia rochia de mireasa, a comandat si asteapta pachetul. Asa ca daca iti vine sa cauti si pe net, am informatii la zi.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

m-ar interesa si pe mine ,macar asa de curiozitate sa vad cum sunt preturile, modelele, dar sa iau asa o rochie fara s-o probez??? eu de unde stiu cum vine pe mine??? Si tu spui de rochie la 40 $??sau cu 40 de $ mai ieftina decat ai vazut in magazin...?
Nici eu nu tin la firma, ci la buzunar, pentru k eu am si darul de a imbraca doar o singura data o rochie de ocazie...
ma mai gandeam si sa inchiriez una, dar nu stiu dc in c-ta este vreun magazin de genul asta...

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ALEXANDRA!

Andicu,pt. sot! Sa-ti traiasca si sa va iubiti mereu!

Mergi la inceput

andicu: off, de intalnire nu stiu ce sa zic..aseara cand i-am zis lui cip la telefon, mi-a zis asa pe un ton de-ala trist:"da du-te, dar cu mine cand mai stai?"( eu am medit pena la 14 apoi intalnirea cu voi...si a trecut ziua, iar duminica-meditatii dupa care el pleaca)Asa k...parca n-as veni nici eu daca l-am auzit pe el asa...totusi daca e vremea buna si iesim cu totii in parc iar voi va intalniti la City, trag si eu o fuga de jumatate de ora la o inghetata...

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Mi-am luat un sampon solid natural 100% de aici :
http://galador.eu/ si altele pt. corp ,copii...Mi se par super si f. sanatoase daca aveti rabdare sa cititi....nu e mult.

Isi eu am citit dar nu gasesc preturi la produsele respective...sau nu le vad eu??Eu am dermatita de contact la maini de la deretgenti si as incerca un sapun d-asta

Mergi la inceput