Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 13
simonasima spune:
Madalina, am scris in acelasi timp. Noi am dat o fuga azi la targ. E deschis pana duminica. Vineri si sambata de la 10 la 19, duminica pana la 15. Nu stiu sa-ti spun daca sunt rochite, cert este ca locatiile cu confectii sunt- Sirena, Perla, Parc, Select si Cleopatra (aici sunt si cateva standuri de copii). La Victoria, Ovidiu si Idu - incaltaminte, iar la Aurora -blanuri.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi, Pupicu misuna inca prin casa, sunt necajita casi el a stranutat azi d evreo 10 ori si a inceput usor sa ii curga nasul, u stiu de unde si cum a prins un pui de raceala.
La ora asta inca nu doarme. Dimineata i-am luat sange din vena pt determinarea imunoglobulinei si mi-a urlaaaaat ceva de speriat, mai mult din cauza ca era tinut IMobilizat decat de durere
Revin ca e pe mine...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Acum a adormit si acum incepe viata mea de noapte
Cum va spuneam a plans rau si inainte sa intram la recoltat aproape mi s-a facut rau la gandul ca ii ia sange si o sa il doara. A fost asa de dulce ca atunci cand a venit doamna care tb sa ii recolteze era o bruneta frumusica si el a inceput sa se hlizeasca la ea, asa cum face cu toate brunetele dar pe urma cand a vazut ce-i face i-a trecut, puiul meu mic, DOamne, cat a mai plans... Bine ca am scapat.
Nu cred ca pot veni la intalnirea de sambata, poate cu alta ocazie...
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
ina78 spune:
A adormit si bagaretul meu. M-a asediat astazi. Am fost la cumparaturi si am picat iar moral... ce vedeam de mincare voiam si eu, pe de alta parte ma uitam in jur si vedeam cit sint de grasa si neingrijita (fata de tinerele care treceau ..... de vrabia malai viseaza... ma mai vad tinerica ).
Imi pare sincer rau sa va aud ca sint bebelacii raciti. Dar chiar nu-mi dau seama de ce. Noi n-am fost raciti deloc, Gabi la fel, in casa n-a fost curent, geamurile se inchid ok, ma tot gindesc doar la geamul de la bucatarie... dar acela il tin mereu rabatat... altfel s-ar face prea cald. In plus usile au fost inchise. Regret.... darnu-mi dau seama de la ce ar putea fi. Noi sintem ok.
Legat de felul in care ne-am simtit.... repetam nici o problema.
Mav astazi dupa ce am terminat de vb cu tine am vrut sa ma odihnesc si culmea... nici o clipa n-am mai stat jos... mint ... in masina doar... Asa ca acum sint lata.
Doc ti-am luat floarea soarelui. Ca a nostra.... cu buburuza. asa ca sa nu-ti mai cauti. Ramine sa ne auzim. Miine nu... in we sa vedem...
Menuet... m-ai bagat in ceata de-a binelea... cum nu ne cunosti? M-am timpit eu... tu nu esti Rozalia?
Legat de intilnire... eu nu pot spune nimic cu certitudine ptr simbata, ca-mi lucreaza bunicile pina la prinz. Abia dupa ce stabiliti ora exact... o sa vb.
Suna bine si duminica cum a propus Alina.
Seara buna.
Sanatate mult bebelacilor bolnaviori si mamicilor.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AngeliquedeS spune:
Ba da, Ina, Menuet e Rozalia, asa ca va cunoasteti
Inimioara mea
zicolorata
ina78 spune:
Asa stiam si eu... deci a mai fost la intilniri cu veverita, nu? Credeam ca de la oboseala si frichineala... am inceput sa am pierderi de memorie.
So... Menuet... cum sa nu vii? Ne cunosti.
AngeliquedeS spune:
Adina, asa e, am facut 113 poze insa cele mai importante, cu sarbatoritul, nu le-am facut, ma prinsese Pupicu si nu mi-a mai dat drumul, asa ca nu am apucat sa mai fac poze si dupa ce a venit Ioan. SI cu toate ca m-am laudat ca am prins pe toata lumea, am vazut ca pe Tinna si pe Luca nu i-am prins decat in vreo doua poze si pe Mihaela si pe Mihaita deloc Asa ca halal fotograf.....
Ralina, bine ai revenit, nu te-am uitat. Poti scrie linistita, nici nu se pune problema de reprimit, ce inseamna asta
Dandusa, vorba Madalinei, daca tu te simti asa, care esti o mamica model, atunci pe noi chiar ne faci sa ne prabusim si mai mult. De multe ori m-am gandit la tine ca uite cum faci fata cu doi in vreme ce eu ma tot plang ca sunt obosita si nu am niciun ajutor si tu ai doi si mereu esti senina si calma si imi faceam curaj.
Mie nu imi place deloc cum arat, nu stiu ce mai fac cu parul, m-as tunde si nu m-as tunde, am facut un milion de incercari cu site-ul ala cu coafuri si dintre toate iubitului meu i-a placut cea mai urata dintre ele (dupa parerea mea ) chiar nu ma asteptam nici in ruptul capului sa i se puna pata tocmai pe aia. Dar nu ma ajuta deloc, il intreb "Cum ai vrea sa ma vopsesc/tund/aranjez si el imi raspunde "Tu esti frumoasa oricum, fa-te cum vrei tu" ()
As renunta la blond dar cand ma gandesc cat de greu se obtine... Cu toate ca si dupa ce am nascut aveam parul inchis si am revenit la blond. Sau as vrea sa il mai deschid si nu stiu cu ce ca sa nu il fac sa stea ca o matura...
M-as tunde scurt, ca Andicu, dar iar cand ma gandesc cat am asteptat sa creasca nu imi vine sa il tai. Dar nici asa nu imi mai place.
Offf, tare nehotarata mai sunt. Mi-ar place sa fie parul din elastic, sa il tai cand vreau si pe urma sa pot sa trag de el sa il aduc la ce lungime vreau.
Uite cum aberez eu la ora asta....
Inimioara mea
zicolorata
ina78 spune:
Eu m-am hotarit legat de slabit sa incerc si masajul. Cu mincatul / nemincatul nu reusesc. O sa incerc si regimul propus de Andreea dar... slabe sanse. AM pofte de parca as sta sa nasc... cind imi propun sa tin cura.
AngeliquedeS spune:
Ina, uite-o pe Rozalia http://entertainment.webshots.com/photo/2401271510093119513uJLBeg
Cat despre slabit si masaj, si eu vreau, dar pur si simplu nu reusesc sa-mi pun bani deoparte pentru asrta. Astept sa vina indemnizatia din urma, atunci imi fac de cap
Inimioara mea
zicolorata
AndreB spune:
Mare minune mare! Nu a facut temperatura Matei! Nu ca ar fi cine stie ce chestie, dar prea ma obisnuisem sa trecem prin toate... Inca dau antitermice preventiv macar astazi si cam atat. Macar sa fie sanatos.
Angie, in aceeasi situatie sunt si eu. F. nehotarata in legatura cu parul... Dintr-un punct de vedere sunt constienta ca o frizura hoata cum are Andicu se aranjeaza de la sine si as arata tot timpul bine, fata de parul lung care daca nu-ti mai sta esti nevoita sa-l tii tot timpul in coada (ca o scolarita). Apoi ma gandesc ca vine vara si am tot timpul sa ma tund pana atunci, sau mai rau, preconceptia asta cu nunta si parul cat mai lung, ca sa poata fi coafat.... Nu stiu ce sa zic.. Sunt atat de lenesa in ultima vreme incat nici sa ma vopsesc nu prea mai am chef si umblu jumate roscata jumate neagra (dar daca ma iei la intrebari evident ca vreau sa arat bine)...
Mada, dar sa-ti cumperi de pe ebay nu te tenteaza?
(preturi f. bune si varietate mare). Eu am iesit cu aproape 40 de dolari cu totul la rochia de nasa... (facuta de chinezi, dar cusuta f. ingrijit,pe masurile mele, oricum nu o s-o imbrac f. des). Drept replica am convins- si pe fina sa-si ia rochia de mireasa, a comandat si asteapta pachetul. Asa ca daca iti vine sa cauti si pe net, am informatii la zi.
Bravo Pupicului curajos! si a stat el la intepatura? Asteptam rezultatul analizei sa vedem cumse interpreteaza alergia asta la ou...
Dady68 am luat legatura cu bona urmeaza sa inceapa de luni! Multumesc pentru recomandare, prima intalnire a fost ok, acum astept sa vad saptamana de proba cum va fi.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf