Gravidute si mamici de Constanta (44)
Raspunsuri - Pagina 12
madaluta spune:
isidora; daca nu a revendicat nimeni capacul de al avent, inseamna k-i al meu. Mie imi lipseste unul, dar nu-mi amintesc sa-l fi scos din geanta la voi la petrecere...
cat despre blog..incerc sa-mi ajut memoria k sa nu ma puna ai mei copii sa le povestesc "amintiri din copilarie", asa cum ii terorizam eu pe ai mei, si eu sa nu mai stiu...Imi placea la nebunie sa aud povesti despre mine sau despre ei. tin minte insa ca cele mai frumoase povesti reale despre copilaria lor, mi le spuneau bunicii..si doamne ce ma mai minunam...!
Ati observat k am scris numai de darius, nu?? mi-e un dor de el de mooor..cred k am sa va spun asta in fiecare zi, inca 10 zile de-acum incolo pana voi merge la el...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
andicu, pai ina pune poze si tu lauzi toti musafirii si tocmai de gabitu mic sa uiti?? of, of....
ralina, bine ati revenit! hai si la 'scutece' cu dodoloatza! ce haioasa e cum scuipa suzeta!!!
mada, deja ai deschis blogul? unde? cum? n-am fost pe faza......
la doua luni, i-am administrat lui anto tetravaccinul de la stat..... dr dumbrava ne-a sfatuit ca la 4 luni sa-i facem pentavaccinul produs de aceeasi firma.... pe care habar n-am de unde sa-l iau acum (si abia azi mi-a picat fisa ca trebuia sa fac rost de el mai din timp)... imi pare rau ca nu i-am facut din prima infanrixul si nu stiu daca acum mai merge sau nu, nu ma pricep deloc la vaccinuri......
lulu, mocutza& piticii, sunteti bine?
da' intalnire duminica nu se poate? (ca tot e 1 martie .... sau urmatoarea duminica... de ziua femeii?)
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
mada, am vazut, la semnatura!
aveam fereastra de raspuns deschisa de ceva timp... ma iau cu anto si uit sa mai trimit mesajele.......
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
dandusa spune:
Mada,
sant vraiste...,da' rauuu,obosita,surmenata si f irascibila.am o stare de-mi vine sa-mi iau campii.noroc cu Claudiu ca incearca sa ma ajute,altfel as fi la vale de tot.poti suna oricand vrei,daca dorm cei trei copii am tel pe silent,deci,no prb.facem ce vrei tu la par.sincer abia astept,ca sa mai ies si eu din mamicie,marti daca poti pt mine este ok.
Isidora,
chiar azi ma gandeam la tine.daca poti maine dupa amiaza,trecem prin fata casei tale la plimbare.
as onora cu mare drag macar o intalnire...,dar cum Raducu-i inca mic si fara el si sora sa nu pot pleca,mi se pare imposibil.vom onora in schimb intalnirile in aer liber,asa pot si eu s aimpart ambele tabere sau trei-patru tabere,ma rog...intalneala ca fetele,nu pot decat sa visez...,inchid ochii si visez...
am admirat toate pozele,bursuci minunati si mamici frumoase
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
menuet spune:
Sambata avand in vedere ca e sotul acasa si ca la ora 14.00 Ana doarme as putea onora intalniea propusa de Andicu.Dar mi-e frica....unde nu am participat la intalnire voastre cu bebeii mi-e ca nu o sa ma integrez.
Mokika spune:
Buna seara,
Si noi ne-am simtit bine la Ina. Mmmmm ce prajiturici bune..... Dar mie sa-mi spuneti de unde sunt saratelele acelea pe care le mananc la toate intalnirile, sa-mi cumpar si eu .... saptamana asta ma indop cu toate bunatatile ca de luni, adio! Intelegeti ce vreau sa spun, nu?
Am facut adaugirile in listuta cu Camelia si am trecut-o si pe micuta Ralinei. Ralina, poate ne spui si ziua nasterii tale.
Eu imi aduc aminte ca avem si un bebe de an bisect. Bebe Vlad Constantin de Maia37. O sa il trec pe listuta, chiar daca nu imi aduc sigur aminte, dar mami daca vede, poate ne mai da un semn de viata! Are baietel motat de acum! Si poate ne da si datele sale si ale Andrei.
Cu ocazia asta, fac apel la cateva absente ... Deiutz, Fiquelle, Ingerash M, Mocutza, Roxanalucia, Yannia .... doar cateva acum .... nu ne mai dati vesti despre voi? Haideti, nu vedeti ce spor avem? Poate reusim sa ne cunoastem la vreo intrunire, un city, ceva.....O sa vina primavara si parcurile vor fi ale noastre!
Andicu, eu "aprob pozitiv" pentru sambata. Dupa ora 13.00, oricand. Dar as avea o mica propunere.... alta locatie? Parca suntem prea expuse acolo .... nu stiu, zic si eu .... asa mi-a venit mie pe chelie la ora asta .... .... ca parca sunt cam satula de city .... ca noi una doua, ce sa facem? tup in city?
Offf.... scriu la mesajul asta de doua ore ... Teo e foarte agitat .... maselele astea pacatoase ....
Mokika spune:
Camelia - LA MULTI ANI! Sa ai parte de sanatate multa si numai bucurii!
Creem - multa sanatate! Si DD sa o pazeasca pe Sofia sa nu ia de la tine!
madaluta spune:
dandusa: off,cat de bine te inteleg, dar imi pare rau k tocmai tu, modelul meu de echilibru, optimism si "mamicitie" treci prina asta...pot ajuta cu ceva???poate macar daca vii pe la noi te mai relaxezi un pic, nu stiu ce sa zic...dar oricum stii bine k e doar un spisod, care va trece si iti vei intra din nou in forma...Vine si primavara maine-poimaine si iesim cu toate din starea asta...
cat despe sedinta de coafor, mie imi convine in orice zi, numai k briana va fi prezenta daca nu e w-end sa stea cu tati.poate macar ne coordonam cand doarme ea.eu vreau decolorat radacinile si tuns..nu sunt pretentioasa..daca vrei sa te mai"joci" si altfel in parul meu, iti stau la dispozitie....poti sa-mi faci ce vrei tu numai sa nu ma pui sa ma vopsesc in alta culoare sau sa ma tund scurt...sunt reticenta la schimbari bruste si majore, nu de alta...
Poate vorbim si in legatura cu ce vopsea/ decolorant sa-mi cumpar... Eu inca n-am una anume..le-am tot incercat pe toate, drept dovada curcubeul din capul meu...
altceva ce voiam sa va intreb: a fost cineva la targul de haine? pana cand e deschis? parca as trage si eu o fuga pe-acolo sa ma uit de rochie de nasa...mai merge cineva maine de exemplu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
simonasima spune:
Of, am mai ratat o intalnire. Vazut, placut poze, sunteti frumosi cu totii.
Sara e mai bine, mai tuseste putin si ceva mucisori, in schimb am luat si eu si tati. Si e naspa rau, daca ea mititica s-a simtit asa cum ma simt eu, inteleg de ce a fost asa maraita.
Mi-ar place si mie sambata la intalnire, dar deocamdata ma abtin, sunt contagioasa si nu vreau sa imprastii virusii.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT