Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

andicu, nici pe mine nu ma oftica ca eu nu am bunicii disponibili sambata si nici sotul nu e acasa.iar ratez intalnirea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Alina (mav) nu stiu ce sa-ti spun despre achizitionarea vaccinului. Pentru ca pe acesta care l-am facut azi l-am cumparat la indicatia pediatrei din Constanta acum 5 luni(suna aberant dar asta a fost).. Pe cand avea Matei 10 luni a inceput criza cu vaccinurile Infarix si la sfatul medicului l-am cumparat pe cel de un an de la farmacia Dom si tinut la frigider. Apoi am fost cu copilul la un an la vaccinare, medicul a depistat astmul (la inceput cu prezumtia de raceala) si am plecat la investigatii in Bucuresti si tratamente.. de aceea intarzierea...
Ina nu trebuie sa-mi multumesti, era pentru prima data la tine si la Gabitzu in vizita asa ca am venit si eu cu o aluna
Creemimi pare tare rau ca esti racita, ce sa-ti spun, la bebelacul meu, oscillo nu a mers niciodata si indiferent cat de racit era sotul meu, o lua si el cu mare succes... acum mai e si norocul la mijloc. Ca imunostimulare ii dau o capsula si jumatate de Inoprinusine 3 luni zilnic, e antiviral. Merge si pe boala dar mai ales preventiv.
Andicu cu mare placere as veni! Nu pot da acum un raspuns sigur pentru ca astept evolutia post-vaccin a lui Matei si mai e si tatal lui la mijloc cu program de cursuri MBA in we (nu stiu daca se duce sau sta cu copilul. Maine aflu ceva concret..

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: eu nu mai tin minte daca voi faceti vaccinul de stat sau nu. dar daca faceti infanrixul , stiu k s-a terminat criza si k se gaseste si pe piatza. daca vrei iti dau un nr de tel direct de la depozit si il comanzi acolo( preturile sunt mai bune decat in farmacii). In criza aceea si eu i-am luat brianei cu cateva luni mai devreme, dar n-a avut nimic

creem: si briana a stranutat destul de des azi si sper sa nu fi racit. Eu m-a gandit k datorita caldurii de la ina si apoi am iesit afara transpirate ( ina , nu te gandi k te invinovatesc, doamne fereste, k doar nu era sa ne tii cu geamurile deschise).
si eu ii voi da osciloo si sper sa aiba si efect.Multa sanatate.

andreb: sper din suflet sa nu mai aveti si reactii postvaccinare k ati trecut deja prin destule...

camelia tot ce iti doresti sa devina realitate!..
iar noi ne dorim sa intri mai des pe la noi si sa ne mai povestesti despre voi...

ralina: ma bucur mult k nu ne-ai uitat si k ne-ai mai povestit despre voi...faptul k timpul tau trece repede e un lucru bun...La mine, de cand sunt doar cu briana trece groaznic de greu. daca nu as mai iesi din casa cred k as innebuni o zi intrega. dar sincer nici nu ma omor cu treaba k sa treaca mai repede ..Numai in w-end cand vine si tati acasa, nu stiu cum zboara clipele...

andicu: suna frumos propunerea ta, dar din cate vad, cam putine entuziate...cam la ce ora te-ai gandit?

Dandusaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Dandusaaaaaaaaaaaaaa!!!
ce mai faci? mai traiesti? nici pe mess nu te-am mai vazut... N-am indraznit sa sun k nu stiu programul copiilor, mi-e sa nu-l trezesc si pe claudiu... dar tot va pandesc sa va invit la mine...k vad k neinvitate nu veniti..haideti la cafelutza, dimineata, k nu mai e nebunul de darius care sa o indemne la traznai pe crinuta...
mai e valabila propunerea aia cu tunsul vopsitul relaxarea???? daca da,de-abia astept...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mada, ce tari sunt pozele cu darius cand doarme pe jos, cred ca era frant si acolo a adormit.m-am amuzat tare.foarte frumoase.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Camelia! Sa fii sanatoasa si sa primesti in dar de la viata numai frumos si bine! acum m-am dumirit cand am vazut data de nastere, ca nu prea intelegeam, vazusem pe listuta ca Alexandra e maine!

Ralina, bine-ai revenit! ce mai trece timpul, daca deja sunt 3 luni de cand te felicitam!! va doresc numai bine si sa ne mai scrii!

AndreB, bafta multa cu vaccinul!

Mada, la mine nu conteaza ora, ca sambata imi pot face timp in fc de cum stabiliti. Sa vedem daca se mai inscrie cineva.Cred ca putem sa mai incercam si sambata viitoare pt cine nu poate we asta, ca doar nu e musai sa ne vedem doar o data! dar cred ca atunci o sa pot mai pe la 1-2 dupa pranz, ca sa adoarma Filip mai intai..
Apropos..am citit pe nerasuflate ce ai scris pe blog! si ce amintiri mi-ai trezit!!nici nu-mi vine sa cred unde suntem acum! iar Darius si Odiseea lui sunt grozave!(din nou, parca il vad pe Filip !

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Eu iar pe fuga,ca tb. sa o duc pe Isi la dansuri...

Ina,iertare ca n-am dat nici un semn ieri,dar de dim. Isi a varsat si s-a simtit cam rau toata ziua...I-a picat greu o feliuta de ciuperca -desi proaspata din pizza facuta de mine in casa ...Ei nu-i plac ciupercile si s-a strecurat una...

Dar am vazut poze si v-am invidiat ce bine v-ati distrat ...

Andicu,eu pot sambata intre 14-17 e perfect ,ca o las pe Isi la Kiddy Dady la ziua unei colege de gradi....Daca ne combinam cateva in intervalul ala ar fi super...

Mai, pana la urma ale cui sunt cheile uitate la ziua lui Ioan???

Sa fie ale Taniei,ale Tinnei sau ale lui Ellen ??? Ca ele n-au dat nici un semn de atunci...Are

cineva nr. lor de telefon sa le intreb?

Si tot uitat ;un borcan de plastic cu un biscuite ramas....Andicu? Capacul de biberon Avent ,nu era tot al vostru?

AndreB,bine ati revenit! Matei arata f. bine si ce mare s-a facut...

Camelia, ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesele tale!

Tot n-am descarcat pozele,sa-mi fie rusine ...poate pe seara...

Dandus,cum facem cu wrapul? Cand ne vedem,macar sa ti-l dau ,ca saptamana asta e ca la nebuni la noi,ca a plecat mama mea si pana imi intru in ritm dureaza ...probabil pana vine data viitoare...

Madaluta,ce frumos povestesti,ce instantanee super aveti...

Angi,multumesc din suflet pt. poze...nu-mi vine sa cred ca ai facut 113...inseamna ca ti-a placut ...

Nu-s ce mai voiam sa zic...revin...

Mergi la inceput

Sanatate bolnaviorilor!

Oscillococcinum se da mai des in primele zile,cate un capacel din tubul doza de cateva ori pe zi....Dupa ameliorarea sim[ptomelor luati doar de 2-3 ori pe zi .

Andicu-asa cum a spus si Angi;chamomila 30 ch.-5 granule seara.

A,era sa uit:am fost cu Ioan la cantar:

12.100 gr-deci mai mult pufos decat greu...Ma declar oricum multumita,intr-o luna jumate a luat doar 300 gr..Inaltime:78,5 cm.

A,Mokika,poti face o fuga oricand vrei ,dupa wrap...Sau poate ne vedem sambata?

Mergi la inceput

Creem,mai poti lua si Paragripe si Formula 76-din ora in ora chiar in prima zi.La fel si pt. Briana-formula 76 ;i-am dat si eu lui Ioan la recomandarea dr. homeopat.

Angi-super site-ul ala...Ai comandat deja de la ei? Cum e ?,ma intereseaza...

Ralina,bine ai revenit! Poze cu pitica?

Edit: Vazut pozele-o scumpa printesa voastra !Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Adina, sambata daca esti libera si tu si Andreea, tare imi vine sa ma bag la o cafelutza la mall.. dar intai sa-mi aranjez ploile.. poate intre 15-17?
M-am uitat pe site-ul gasit de tine (Andicu) si cred ca m-am indragostit de sectiunea lemn.. si preturi accesibile... pe cand comandam, poate impartim transportul?

Multumim petru aprecieri, Matei a crescut mult fizic si telul acum este sa fie si sanatos.. As scrie mai multe (cioara si puiul ) dar merg sa inchid focul pana nu se face scrum la gratarelul de dupa-amiaza...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adina, super ! pt mine e f bine sambata si la 2.00!!daca vrea si Mada si mai are chef si altcineva, e suficient s-o taiem de-acasa! daca borcanul de plastic avea capac rosu, e al nostru! de capacul de bibe, daca nu-l revendica nimeni, o fi al nostru, nici nu mai stiu, ca eram asa obosita si am dus lupte cu Filip sa-l bagam la baie si nani, si nici nu m-am mai uitat in gentuta! apoi a preluat-o soacra-mea, s-o intreb! cheile sigur nu sunt ale mele! merci de ajutor cu Camomilla!
Felicitari pt Ioan, e baietel de-acum , si ca varsta si ca talie!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput