Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

timpul se scurge, mai este putin si se face 31 martie...nu raspunde nimeni de la o publicatie, un post tv...oare unde sa mai scriu???

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doina, azi-noapte am reusit sa fac si eu o donatie prin teledon.
De multa vreme mi-am propus sa particip si eu, la ajutorul dat lui Dan pentru a putea pasi in continuare in viata, pe propriile-i picioare. Si acum, in sfarsit am reusit !
Poate ar trebui sa-ti pui la semnatura ca aveti teledon, sa vada lumea pe la subiectele la care scri, ca aveti teledon.
Doamne ajuta, sa se stranga toti banutii, cat mai curand posibil !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Iti multumim mult Anina!!!o sa imi pun la semnatura ca avem teledon, dar sa ma invete cineva caci eu nu stiu.Am scris si administratorilor sa ii rog sa puna pentru cateva zile subiectul pe prima pagina.Astept raspunsul, cred ca ne vor ajuta.DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina, trimite-mi adresa ta de e-mail si iti scriu eu cum trebuie sa fie semnatura ta, cu trimitere la link-ul cu subiectul lui Dan si ca aveti teledon, acum.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, sa dea Domnul sa reusiti!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Doina, am dat de adresa ta de net si ti-am trimis eu, un e-mail, cum ar trebui sa arate semnatura ta, sa aiba trimitere la link-ul acesta.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Multumesc mult!!!am gasit mailul si am facut modificarea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am pus si eu linkul la semnatura. Bafta la adunat banutii

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

DOAMNE AJUTA!!!Felicia!!!

Mergi la inceput