*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 7
fluturasha23 spune:
Neatza mamici! Eu ca de obicei va invit la o
!
Ieri i-am cumparat Iuliei o jucarie zornaitoare si fosnitoare de care e tare incantata
http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plus/RC2/Jucarie_Maimuta_Morgan_-_RC2
mami de Iulia 26.11.2008
http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG
Miky-ea spune:
Bertha,sa va traiasca micuta crestina si sa va duca numai bucurii!Am vazut niste poze superbe...
Am avut si noi botezul duminica,a fost foarte emotionant...Bianca Alexia a plans cand a bagat-o preotul in cristelnita,s-a cam speriat, a plans si intr-un final a adormit la nasa in brate.Dupa sfanta slujba de botez,nici laptic nu i-a mai trebuit,a dormit cam 4 ore,apoi a participat si ea la petrecerea data in cistea ei acasa intr-un cadru restrans.Au fot momente unice...
A fost o zi mununata insa si cu peripetii.La biserica,cand s-o imbrace nasa am observat o pata de sange pe mana ei (nasei),apoi una pe prosop,apoi cd am analizat mai bine erau mai multe pete de sange (mari).Bineinteles ca m-am speriat ingrozitor si am inceput sa cercetam bebelusa.Intr-un final,aflam ca unul dintre preoti avea o rana la mana si ca i s-a redeschis...
Am zis ca lesin dn cauza sperieturii
...bine ca nu a patit ea ceva...
De ieri este si ea crestina si parca o data cu acest moment,ma simt si eu mai linistita..am avut emotii sa iasa totul bine..![]()
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
fluturasha23 spune:

Raphael Nicolas de Babyzapi
Anastasia si Radu de manumanu
Andrei Alexandru de cristina_ph
Octavian Teodor de Estyanda
mami de Iulia 26.11.2008
http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG
Amalia spune:
Neata fetelor!
Fluturasha multumim pentru cafeaua calda!
Miky sa-ti traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Wow, chiar ca ai tras o sperietura de numai..
Bine ca a fost numai atat!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Bertha sa va traiasca mica crestina!
Am vazut pozicile cu frumoasa mica, a fost o adevarata printesa!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Salutare! ![]() Fetelor, hai ca m-am necajit rau cu pozicile, de aseara ma chinui sa incarc poze de la botez si webshots-ul merge ca naiba, incarca din 2 in 2, amestecat si comentariile numai si numai daca binevoieste dansul Am facut praf albumul, e varza, nici macar nu sunt in ordine cronologica, din pozele de la biserica sunt numai 2-3, in fine, nu mai energie acum sa-l steg si sa reincerc. Rezultatul zbaterilor mele poate fi vazut aiciAmalia, saru-mana pt voturi! ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
oceanborn spune:
Neata!
Fluturasho multumim de cafea, era nevoie..
azi noapte ne-am luptat din nou cu colicile, ne-am trezit de 3 ori, pana la urma n-am mai putut si i-am dat niste picaturi mai tari de colici pe care mi le-a prescris pedi pt cazuri de urgenta si a functionat..
am fost si eu bolnava...racita urat de tot, am avut niste frisoane cum n-am avut in viata mea...bine ca nu a luat bebele.
alaltaieri am ajuns la vaccin in sfarsit iar Thomas a adormit in cabinet
, doctorul si asistenta abia au reusit sa-l trezeasca
.a urlat putin cand l-a intepat dar i-a trecut repede asa ca pot spune ca am un baietel tare viteaz. nici temperatura nu a facut..la noi vaccinul doar l-a molesit putin si a dormit piticul, cum n-a dormit ziua de cand s-a nascut, 2 ore legate in timpul zilei!!!!
Nu mai stiu cine intreba de gelul care se pune la eco, daca nu tipa bebeii din cauza ca e rece..Thomas nu a tipat cand am facut ecocardiograma,a fost f cumintel pe toata perioada ecografiei,si nu a durat putin, cam 15-20 min l-a tot stresat doctoru'. A si inca ceva, inainte de eco si pe noi ne-a intrebat dr daca s-a invinetit, daca respira greu cateodata etc..
Criss
Thomas doua fete frumoase!!!
Alra am vazut poze faine
. da, poti linistita sa-mi zici "I told you so!", degeaba imi ziceau toti ca se inchid gaurelele ca tot stresata am fost pana la eco.
Si acum sa va zic ca era sa raman fara lapte
..o data cu receala mi-a pierit si pofta de mancare...vreo 2 zile am avut cam putin lapte dar mi-am amintit ca de la spital mi-au dat ceva supliment alimentar , sau cum ii zice pt productia de lapte, am inceput sa iau si de cateva zile am lapte destul, uff!
In legatura cu puztulica, noua ne-a zis pediatrul sa-l decalotam putin la baitza,cat sa nu-l deranjeze..
O saptamana frumoasa si linistita va doresc tuturor!
mami de Thomas
Flowers spune:
Suntem si noi in randul crestinilor. Am avut botezul sambata, intr-o biserica care s-a dovedit neincapatoare din cauza celor 8 copilasi ce trebuiau botezati , asa ca eu am ramas pe afara ,la propriu. Dar nu din cauza gabaritului meu ci a faptului ca am lasat molifta pe ultima suta de metri , si cum am ajuns prea tarziu...nu am participat la crestinarea propriului copil.Am avut noroc cu soatza care s-a zbatut sa ajunga in fatza si sa filmeze tot pt mine. BB a fost cumintica, a si plans dar cu pauze.
Acum sunt cu amandoua acasa pentru ca Julia a reusit sa raceasca...si tocmai primise rolul principal pentru serbarea de la gradi.Speram s-o punem repede pe picioare sa se intoarca la gradi pt repetitii.
Malinas nu ne plimbam prin acelasi parc. Eu stau pe 13 septembrie , liceul odobleja.
Mamiseli eu am wrap si BB sta f bine in el. Pot sa ma si aplec cu ea sa iau diferite lucruri de jos. Sigur Mirunica o sa fie multumita sa stea la pieptul mamei.
Olivia pupici pt Davidutz din partea gagicutei.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
Flowers spune:
Raphael de Iza
Anastasia si Radu de manumanu
am vazut pozici superbe
Andrei de Cristina_ph
Octavian de Estyanda
Am vazut si poze superbe cu Nicole si Laura. Mi se pare ca bebeii astia seamana mult intre ei cand sunt mici.
ginye55 spune:
Bertha vazut pozici cu familie fericita si super frumoasa! Sa-ti traiasca copilasii, adevarate minuni! 
Miky_ea
Flowers
felicitari pt micutii crestini!
BB Raphael
de Babyzapi BB Anastasia
si BB Radu
de ManumanuAndrei
de Cristina_ph Octavian
de Estyanda sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Flowers spune:
Am pus si eu cateva poze. Nu am poze din biserica , doar film...organizarea lui peste.

Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)