*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 6
monicus spune:
Am racit si noi... si cat ne-am ferit... si uite ca nu am scapat.
Cine mai este racit, ma refer printre mamicile care alapteaza. Acum cred ca si bebelina a racit.. febra nu a facut, dar tuseste. Ma simt atat de neputincioasa ca nu pot sa fac in asa fel incat sa impiedic sa tuseasca sau sa stranute.
Eu acum trag de nas... si vreau sa scapam de raceala mai repede.
Va
Sananate multa.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele
babyzapi spune:
Cherie Lady Mommy, iubita voi ce mai faceti? N-ai mai dat niciun semn atata timp si acum nu ne spui nimic de voi?
dulce si mersi pt sfat...baga barfa aici, un impiedicat, mai multe ceva? 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Malinas nu vreau sa o iei in nume de rau ci vreau sa te incurajez sa il lasi singurel si se va obisnui, nu ceea ce este "comod pt voi" este bine si pt el....Eu cred ca stie bineinteles ca nu ati fost acolo pt ca nu v-a simtit mirosul si daca crezi ca poti deprinde un obicei intr-o seara nu e adevarat. Recunosc de asemenea ca trebuie sa ai multa rabdare mai ales la inceput...dar poti deasemenea sa dormiti in aceiasi camera si de intimitatea voastra se alege praful...dar stii cum e, voi faceti cum doriti si cum simtiti insa mie mi-au fost de mare ajutor incurajarile si comentariile fetelor care poate uneori nu mi-au cazut bine dar le multumesc si incerc sa intorc si eu sfaturile care eu consider ca sunt f benefice. Inca o data iti transmit ca respect orice decizie luati... ![]() ![]() ![]() |
Si eu am impresia ca zibe vede si simte tot. Adica, gresesc, nu am impresia, sunt convinsa
Soatza e mai stresata, azi noapte a vrut sa doarma in camera cu ea, l-am linistit c-o aud la cel mai mic scancet.
O cunostinta, acu vreo cateva sapt, imi spunea sa am grija de noi trei, dar si de noi doi...atunci ma gandeam `joi, la vara`, cat de habauca eram si ce nebuloasa era in capul meu, colicile ne terminau, de unde grija si pt noi doi cand eu de-abia apucam sa ma spal pe dinti... apoi am gasit timp si de-mpiedicat
Spuneati ca daca mama e ok, si copilul e ok. Reformulez, daca daddy e fericit, si mami e fericita, si kupilu e fericit, si Dino-Dino e fericit, si Tzontzi e fericit, toata lumea e fericita.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

babyzapi spune:
Fetelor in seara asta cand ii faceam refresh-ul lui bebe (adica spalat cu solutie de curatare si apa termala pe tot corpul, fara baita in cadita), m-am jucat si cu putza lui ca de obicei sa o trag un pic in jos...si...a avut bebe erectie
dar foarte puternica sa zic asa, iar dupa ce si-a revenit am vazut ca sangera putin la baza putzulicii. Sa fie din cauza erectiei?
...si ce sa mai zic ca e si foarte dotat strumficu
o sa alerge fetele cu salteaua dupa el 
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Babyzapi am ras cu lacrimi de faza cu erectia si mi-am amintit in acelasi timp ce moaca am facut eu cand am venit cu cel mare de la maternitate si l-am schimbat de pampersi..
. Cand a venit pediatra sa-l vada la 4 zile, prima intrebare pe care i-am pus-o a fost "doamnaaa, ia uitati-va..e normal de la varsta asta?"
...breeee, ce minte aveam.
![]()
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor in seara asta cand ii faceam refresh-ul lui bebe (adica spalata cu solutie de curatare si apa termala pe tot corpul, fara baita in cadita), m-am jucat si cu putza lui ca de obicei sa o trag un pic in jos...si...a avut bebe erectie ...si ce sa mai zic ca e si foarte dotat strumficu ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Monicus muuulta sanatate si tie si bebelinei!
Cu vremea asta, e tare greu sa te feresti de viroze.
Pentru Ana, chiar daca are doar o tuse usoara, suna si doctorul si cere-i sfatul.
Numai bine!
| citat din mesajul lui monicus Am racit si noi... si cat ne-am ferit... si uite ca nu am scapat. Cine mai este racit, ma refer printre mamicile care alapteaza. Acum cred ca si bebelina a racit.. febra nu a facut, dar tuseste. Ma simt atat de neputincioasa ca nu pot sa fac in asa fel incat sa impiedic sa tuseasca sau sa stranute. Eu acum trag de nas... si vreau sa scapam de raceala mai repede. Va Sananate multa.Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani pozele mele |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Amalia
tare si tu cu David
...avem baieti dotati domne!
Noua ne-a zis dr la care faceam eco cand eram gravi ca are bebe un cocoseeel! La care tati : "e sigur fi-miu" 
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, hai ca m-am necajit rau cu pozicile, de aseara ma chinui sa incarc poze de la botez si webshots-ul merge ca naiba, incarca din 2 in 2, amestecat si comentariile numai si numai daca binevoieste dansul
Am facut praf albumul, e varza, nici macar nu sunt in ordine cronologica, din pozele de la biserica sunt numai 2-3, in fine, nu mai energie acum sa-l steg si sa reincerc. Rezultatul zbaterilor mele poate fi vazut aici
Amalia, saru-mana pt voturi!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
criss703 spune:
Aleinad.g si noi ne confruntam cu o dungulita albastra sub nasut ...chiar am observat se vede mai tare cand plange nervos , e f. subtire dar lunga si albastra ca un vas de sange / ca o vena orizontala
.Am vazut ce a spus Alra
..m-am inveselit...sper sa nu fie dar mai stiu eu ..Am inteles ca la voi e ca o pata ?
Porumbita despre respirat si la noi respira greoi la inceput chiar credeam ca e racita (si nu era) ...se mai intamplsa si acum dar rar .Despre cezariana eu ce sa mai spun ...am tras mult cu ea
.Dupa 2 saptamani a inceput sa ma doara in partea stsanga si s-a desfacut (a copt ...nu stiu cum sa ma exprim
) era zona rosie si ma durea rau , aveam si niste galme tari la palpat ...off mergeam saptamanal la ginecolog sa ma curete ...in fine s-a inchis dupa 1 luna dupsa ce a iesit o bucata mare de fir .Acum iar simt ceva dureri usoare in zona respectiva sper sa nu o iau de la capat 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
criss703 spune:
Alra am vazut pozele , f. faine si haioase ..iar Jules e durere ..si eu vreaaau
.Mie mi se pare ca Nicole seamana cu tati iar Laura cu tine 
Manumanu ce frumosi sunt amandoi , cum dorm impreuna .Se vede clar diferenta intre ei , sunt curioasa cat vor semana peste ani 
Bertha sa-ti traiasca micuta crestina cu ochi albastrii
Monicus vazut in sfarsit pozele de la botez
, cam aglomerat pe acolo (la biserica) dar printesica ta cea mai dragalasa
Cherieeee draga ai mai aparut si tu
dar asa ca o cometa , hai mai stai si cu noi la povesti
.Pupam dulce
Alexandru si te asteptam cu poze noi
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii