*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am citit pe fuga numai cap asta...si am intrat sa-ti zic babyzapi..nu mai stiu cine spunea, cred ca alra...incearca cu crema pt funduletz...alea care au oxid de zinc (cred ca toate au)...cateodata cea mai simpla solutie sta chiar sub ochii nostri !si la mine a fost eficienta pt niste bubite de pe barbita lu bebe acneea aia de nou nascut...poti incerca ,dar intraba med inainte...eventual...zic si io..in teorie nu are ce rau sa faca, dar mai stii...sa dea DD sa se faca bine ca mult ai mai avut de furca cu probl asta...puusi baby!!

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Noi am revenit in camera cu soricutul nostru, mai incercam saptamana viitoare.

20.00-baita, masaj, papat.Adormit la san, papat f putin
00:43 - papat san + 90 ml lapte praf.Adormit instantaneu
5:30 - papat san + ceiut.Adormit pana la 6:59
Luat si pus in leganut i leganutul in pat cu noi.Dormit astfel pana la 9.30.

Deci pot sa zic ca am avut o noapte lejera.Dar cred ca asta este ideea, sa ii dau completare si la prima masa de noapte, astfel incat as nu se mai trezeasca la 2-3.Mai incercam.

Of, nu ma lasa singura , daca eu pot cu 3 treziri pe noapte puteti si voi , mai ales c-aveti si completare. In cateva nopti o sa doarma toata noaptea, vorbesc de David, ca Sara cu laptic doar de la tz inca n-a reusit mai mult de 5 ore.
Eu, scriind aici, imi fac curaj, ca altfel tot cu noi in pat ar fi. Asa, stiind c-am scos pasarica pe gura, n-o mai bag inapoi.
Si cum spuneau si fetele, altfel te odihnesti. Chiar daca dorm 3 ore le dorm calumea, imi ajunge patul, pot sa ma intind unde si cat vreau.
Dar...tu faci cum crezi tu mai bine, si-ti respect decizia, fiecare dintre noi e cea mai buna mama pt puiul ei, cum spuneam candva.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Amalia, mersic!

Alra, vazut pozici, sunteti o familie tare vesela.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Tu crezi ca el stie ca am dormit in alta camera vineri noapte? Eu nu cred.Nu am modificat nimic in programul lui cu aceasta schimbare, ci in al nostru, si am realizat ca ne este mai comod sa mai dormim in camera cu el, noi la el in camera, nu el la noi.

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

CONSECVENTA CONSECVENTA CONSECVENTA
Altfel ce o sa inteleaga? Dar ma rog...fiecare...

Citat:

Deci pot sa zic ca am avut o noapte lejera.Dar cred ca asta este ideea, sa ii dau completare si la prima masa de noapte, astfel incat as nu se mai trezeasca la 2-3.Mai incercam.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Problema nu a fost la el, ci la noi.Pt noi, in momentul acesta, e mai comod sa dormim in camera lui.E greu sa ma dau jos din pat de 6-7 ori pe noapte, sa ma duc pana in camera lui.Daca dorm cu el in camera, de multe ori e suficient doar sa intind mana.Mai asteptam pana ce nu se va mai trezi asa des.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ginye ma bucur ca sunteti mai bine si nu mai tusiti. E super ca nu tre sa mai faceti si aerosoli. Stefanut e un bebe tare puternic si se reface singur
Malinas pt orice schimbare care o faci in programul lui bebe David trebuie sa fii pregatita dinainte ca nu o sa accepte asa usor schimbarea sau nu o sa fie totul roz asa din prima. Odata facuta o schimbare nu te lasa pagubasa, ci incearca sa il ajuti sa se adapteze.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

_

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:

Of, nu ma lasa singura , daca eu pot cu 3 treziri pe noapte puteti si voi , mai ales c-aveti si completare. In cateva nopti o sa doarma toata noaptea, vorbesc de David, ca Sara cu laptic doar de la tz inca n-a reusit mai mult de 5 ore.
Eu, scriind aici, imi fac curaj, ca altfel tot cu noi in pat ar fi. Asa, stiind c-am scos pasarica pe gura, n-o mai bag inapoi.
Si cum spuneau si fetele, altfel te odihnesti. Chiar daca dorm 3 ore le dorm calumea, imi ajunge patul, pot sa ma intind unde si cat vreau.
Dar...tu faci cum crezi tu mai bine, si-ti respect decizia, fiecare dintre noi e cea mai buna mama pt puiul ei, cum spuneam candva.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

esti tare dulce.

David nu doarme in pat cu noi.Nu a dormit niciodata.El a dormit tot timpul la el in patut.Dimineata cand il luam in pat...il punem in leganut, deci, teoretic, nu doarme in pat cu noi.Eu voiam sa rup pisica in doua si sa ne mutam cu dormitul in sufragerie, dar...mai asteptam nitel.Eu iti tin pumnii, te rog sa nu te dai batuta, ca sa ma motivezi si pe mine.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas scuze iubita yo intelesesem ca pt David a fost schimbarea, nu pt voi . Intr-adevar e mult mai simplu cand bebe este in camera cu voi. In cazul nostru noi nu puteam sa dormim bine cu bebe in camera ca ne trezeam la cel mai mic fosnet, in special iubi si incepea cu faze de genul : se sufoca baiatu', are febra, e bolnav de eram terorizata, nu de bebe ci de sotz

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Fluturasha, Olivia: Multumim de urari. Azi puiul meu are 2 luni!!! E baiat mare!!!

Androniki, Tiberiu Andrei, la multi ani!!

Noi dormim inca dupa programul pe care si l-a facut singur la 2 saptamani: culcat la 9.30-10 in patutz si dormit pana la 4 dimineata. Apoi suge vreo juma de ora si nani mai departe cu mami si cu tati in pat pana pe la 7. Eu nu intentionez sa-l mut in camera lui mai devreme de 6 luni. Aici societatea canadiana de pediatrie recomanda ca bebe sa doarma pe spate in patutzul lui in camera parintilor pana la 6 luni pt. a preveni sindromul mortii subite a bebeilor. Piticul meu vomita mult si regurgiteaza si la o ora, doua dupa ce a papat si nu de putine ori mi s-a incecat in somn si a trebuit sa-i fac manevrele de eliberare a cailor respiratorii. Si s-a intamplat ca intr-o noapte eu sa nu-l aud (eram franta), dar l-a auzit tati. Copilul se inecase, nu mai putea misca, nu putea plange si abia respira. Asa ca e bine ca suntem amandoi cu el in camera.

Si noi avem bubite si pielea uscata pe fata si pe corp (cateodata se unesc bubitele de pe fata si sunt rosii si se descuameaza...) si mi-e frica sa nu faca eczema. Cred ca e de la aerul uscat din casa, de la apa dura si de la atatea haine de iarna. Abia astept primavara.

Babyzapi, Brie: piticii si sper sa treaca bubitzele alea! Lasa ca vine primavara, scoatem puii la aer, stau si ei mai usor imbracati si o sa aiba pielea perfecta. Dupa aia vine vara si ne chinuim iar cu bubitze de caldura! Uf!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Malinas nu vreau sa o iei in nume de rau ci vreau sa te incurajez sa il lasi singurel si se va obisnui, nu ceea ce este "comod pt voi" este bine si pt el....Eu cred ca stie bineinteles ca nu ati fost acolo pt ca nu v-a simtit mirosul si daca crezi ca poti deprinde un obicei intr-o seara nu e adevarat. Recunosc de asemenea ca trebuie sa ai multa rabdare mai ales la inceput...dar poti deasemenea sa dormiti in aceiasi camera si de intimitatea voastra se alege praful...dar stii cum e, voi faceti cum doriti si cum simtiti insa mie mi-au fost de mare ajutor incurajarile si comentariile fetelor care poate uneori nu mi-au cazut bine dar le multumesc si incerc sa intorc si eu sfaturile care eu consider ca sunt f benefice.
Inca o data iti transmit ca respect orice decizie luati...

Citat:

Tu crezi ca el stie ca am dormit in alta camera vineri noapte? Eu nu cred.Nu am modificat nimic in programul lui cu aceasta schimbare, ci in al nostru, si am realizat ca ne este mai comod sa mai dormim in camera cu el, noi la el in camera, nu el la noi.

[quote]citat din mesajul lui mar_ysa_28

CONSECVENTA CONSECVENTA CONSECVENTA
Altfel ce o sa inteleaga? Dar ma rog...fiecare...

[quote]citat din mesajul lui malinas

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Inca ceva...Si Leyre se trezeste noaptea sau doarme mai agitat dar vin la ea doar daca plange...o aud la video phone...si adoarme singurica la loc.....stiu asta ca uneori dimineata e in capatul patutului si doarme...deci inseamna ca ajunge in joaca acolo dar de trezit nu ne-a trezit niciodata in ultimele 2 luni...doarme cate 8-10 h si dupa masa de dimineata (8,9)mai baga 2 h de somnic.

Alra savurat pozici...eu cred ca Nicole seamana cu tine si Laura cu tati

Povestea nasterii

Mergi la inceput