*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 8
Flowers spune:
Multumesc Ginnye
. Sanatate multa pentru Stefanut
.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
Ramo2007 spune:
'neata,
La multi ani babelusilor sarbatoriti astazi!
Fetelor care v-ati crestinat puiutii in week end, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Sara a adormit aseara dupa ce a fost deocheata si a plans isteric vreo 10 minute, a papat 60 de ml si la 21 dormea...pana la 04:40 de dimineata cand a papat 170 ml si s-a mai trezit la 8:30 si a papat doar 80 ml...recupereaza ea astazi.
Ieri a ras prima data cu zgomot, se juca cu tati si ne venea s-o mancam cand am auzit-o.
Tot mucioasa este...nu-i mai pun caciulita pe cap decat 30 de min dupa baita si ziua n-o mai invelesc cu paturica.Cam stranuta...dar asta nu inseamna neaparat ca este racita, nu?
Cred ca vom merge la dr. mai devreme de 11 martie, adica pe 3, pt. ca vreau sa facem Rotarixul si sa mai treaca cateva zile pana mergem la dr. de la Medsana pe 14.
Fetelor, am o problema, vreau sa iau anticonceptionale dar nu stiu de care...dr. meu a zis ca abia la 6 luni de la nastere, adica peste 3 luni si un pic...dar nu mai vreau ca stam stresati...vreau ceva slab...inainte luam Diane 35, dar sunt fff puternice.Ce ma sfatuiti?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
brie spune:
LA MULTI ANI SI LA MAI MULTE LUNITE
RAPHAEL, ANASTASIA si RADU, ANDREI ALEXANDRU, OCTAVIAN
leeloo, am salvat site-ul clinicii de oftalmologie multumesc frumos.
anca, initial i-a aparut o pata rosie pe obrazul stang dupa ce i-am facut vaccinul de 2 luni. Prima data am crezut ca este o reactie a vaccinului. Dupa cateva zile s-a retras fara sa fac nimic. Dupa o alta saptamana i-a aparut si pe obrazul celalalt. Erau multe bubite rosii care s-au unit uletrior si au format un cerc perfect si foarte uscat. Avea ambii obrajiori patati si fffff uscata pielea. A inceput scarpinatul si pe la urechi, observand astfel ca si in urechi ii aparusera.I-am dat cu crema de galbenele, cu ceai de tarate, baie cu tarate, crema de la Mustela (Cold Cream) si nicio ameliorare, ba chiar din contra au inceput sa se intinda si pe corp. Pe partea stanga a pieptului i-au aparut 3 pete de marimea unei monede de 50 bani tot la fel rosii si uscate......dupa care la incheieturile mainilor, pe burta. Acum baia este de scurta durata si ii pun in apa fiarta inainte un balsam emolient de la Avene-Trixera si doar cu apa asta o spal si nu o mai clatesc. In fiecare dimineata si seara o dau cu Trixera crema. Pe la pranz daca pielea se usuca iar ii dau cu ulei de masline. La inceput cand puneam mana pe pete frigeau efectiv.
babyzapi, merci mult pt raspuns. A gasit aseara sotul la o farmacie Help Net de pe calea 13 septembrie. Dar cred ca am luat-o degeaba pt ca nu mai vrea laptele asta, nu-l mai accepta. adevarul este ca are un gust ORIBIL. eu am pus putin pe limba si mi-am dat matele afara. Tu cum te-ai descurcat cu Raphael la inceput cand i-ai dat Alfare? L-a acceptat din prima? De aseara de la ora 18 nu a mai mancat nimic. Dimineata la 5 a mancat 30 ml si dupa jumatate de ora l-a varsat. Se stramba infiorator de tare si face si beeeaaaahhh. Analizele le fac la Medlife si pt intoleranta la lactoza cred ca am sa le fac la Budimex. maine vine pediatra la noi si o astept ca pe painea calda sa vedem ce imi mai zice.
malinas, multumesc de site-uri.
ginye, amalia, va multumesc pt gandurile bune. 
monicus, sanatate multa fetitei.
bertha, miky_ea, flowers, sa va traiasca micutii crestini si sa le fie de bine crestinarea. am vazut pozele sunt niste scumpi toti si niste frumosi.
fluturasha, multumesc mult de cafea, chiar am nevoie ca sunt chaiuna. Aseara am dormit doar 3 ore, in rest numai drumuri prin casa am facut.
Ce sa va mai zic de noi......asteptam sa treaca timpul....poate vedem si noi rezultate mai bune.Acum ma ingrijoreaza faptul ca nici nu mai vrea laptele asta praf. habar nu am ce sa fac? Sa schimb cu un alt lapte praf hipoalergen? De exemplu tot de la Nestle-NAN HA?
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
babyzapi spune:
Fetelor dau de-ale gurii azi, sarbatorim 4 luniteee
. Asa ca haideti la

Fluturasha
si Flowers
multumim frumos!
Bertha foarte frumasa printesica Ruxandra la botez. Sa va traiasca !
Flowers si Miky asteptam si pozicile de la botez
.
Oceanborn bine ca ai scapata de raceala. Pup bebelu' curajos la vaccin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 'neata, La multi ani babelusilor sarbatoriti astazi! Fetelor care v-ati crestinat puiutii in week end, sa va traiasca si sa fie sanatosi! Sara a adormit aseara dupa ce a fost deocheata si a plans isteric vreo 10 minute, a papat 60 de ml si la 21 dormea...pana la 04:40 de dimineata cand a papat 170 ml si s-a mai trezit la 8:30 si a papat doar 80 ml...recupereaza ea astazi. Ieri a ras prima data cu zgomot, se juca cu tati si ne venea s-o mancam cand am auzit-o. Tot mucioasa este...nu-i mai pun caciulita pe cap decat 30 de min dupa baita si ziua n-o mai invelesc cu paturica.Cam stranuta...dar asta nu inseamna neaparat ca este racita, nu? Cred ca vom merge la dr. mai devreme de 11 martie, adica pe 3, pt. ca vreau sa facem Rotarixul si sa mai treaca cateva zile pana mergem la dr. de la Medsana pe 14. Fetelor, am o problema, vreau sa iau anticonceptionale dar nu stiu de care...dr. meu a zis ca abia la 6 luni de la nastere, adica peste 3 luni si un pic...dar nu mai vreau ca stam stresati...vreau ceva slab...inainte luam Diane 35, dar sunt fff puternice.Ce ma sfatuiti? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
A fost cineva la voi de zici ca s-a deochiat Sara? Sa stii ca bebelusii au seara un plans nervos de descarcare pt ca stimulii de peste zi sunt prea solicitanti pt sistemul lor nervos si cum singurul lucru pe care stiu sa il faca e sa planga, voila! Referitor la anticonceptionale, nu stiu ce sa iti zic, poate dr tau stie ce zice, poate istoricul tau medical presupune o pauza pana la 6 luni. De ce nu incercati cu prezervativ sau de ce nu pui un sterilet ca e mai sigur decat celelalte metode. Acu eu ce sa zic, sunt tare la sfaturi da eu una inca n-am ajuns la dr dupa nastere, tu-i mama ei de criza economica...
Din ce povestesti tu cu programul de masa, e foarte bine. Mananca si doarme bine fetita ta. Si te poti odihni. Ce mai vroiam sa-ti spun, daca doarme ziua, macar cu un scutec sa o invelesti, nu e sa-i tina de cald cat mai ales sentimentul de siguranta care il inspira si doarme mai bine.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
babyzapi spune:
Ginye
si Ramo 
Brie intr-adevar e foarte nasol gustul laptelui Alfare si mie mi-a venit sa vars. Dar din ce povestesti tu inteleg ca i-ai dat direct lapticul Alfare? nu ai facut trecerea treptat? adica de ex la 120 de ml se pun 4 masuri de lapte si trecerea treptat se face : pui 3 masuri lapticul folosit inainte si o masura alfare...papa bebelina cateva biberoane asa dupa aceea 2 masuri lapticul "vechi" si 2 masuri alfare...pana ajungeti exclusiv pe alfare se obisnuieste usor cu gustul si nici nu o sa verse. Cand varsa inseamna ca ai facut trecerea un pic cam repede. Mie mi-a varsat o singura data cand eram la masurile 2 cu 2. Dupa trecerea treptata la alfare primul biberon l-a papat mult mai greu dar il leganam usor si ii vorbeam, cand era prea nervos luam o scurta pauza si de la acpat...cu multe pauze si mult lugu-lugu, dar papa.
Uleiul de masline i-a agravat mai rau bubitele lui strumficu meu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Mamiseli
, da am avut musafiri, au fost finii la noi, n-au mai vazut-o de la botez si s-au mirat ca s-a schimbat mult.II ziceam Tatal Nostru si eu si sotul si ne inecam in lacrimi...dr i-a trecut pana la urma.
M-am gandit si eu la sterilet dar mi-e cam frica, am inteles ca poti face diverse chestii...secretii ciudate...nu stiu, vedem..Dr. meu a spus ca organismul e in schimbare, abia au trecut hormonii de sarcina si sa mai astept pana bag altii
Nu m-am gandit la scutecel, o s-o invelesc cu unul.
Am pus poze de ieri la semnatura.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Fetelor as vrea si eu id si parola de la mailul comun plssss, mi-au disparut mesajele private inclusiv cel in care erau datele astea.
Babyzapi
mami de Thomas
brie spune:
babyzapi, multumesc mult pt sfat. am sa incerc asa.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
aleinad.g spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Raphael Nicolas de Babyzapi ! Sa cresti mare si cuminte si sa scapi de bubitele rele! 
La multi ani, Anastasia si Radu de Manumanu! Sunteti tare frumosi, doua papusi. 
La multi ani pentru Andrei Alexandru de cristina_ph si Octavian Teodor de Estyanda.
Bertha sa-ti traiasca mica crestina, adevarat fotomodel! 
Anca_27 multumim pentru aprecieri! 
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni