*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 24
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 am fugit bb urlator, plangacios, agitat, gingie rosie..enervat nu vrea biberonul vrea suzeta,,,,apoi nu vrea suzeta vrea biberonul..apoi nu stai e mai buna manuta...ba nu e mai bine la mama i brate si totusi parca pe pat ma simt mai bine ...plang,,,iar vreau in brate...uff unde e suzeta...si tot asa m fugit urlator la orizontEliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza. Antoine de Saint-Exupery |
bb plangacios.ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Multumim pentru incurajari!

Laura ma bucur ca Rebeca e mai bine! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
pentru concediu borcanele sunt perfecte, insa sfatul meu e sa plecati cu ele de acasa ca nu stiti ce gasiti acolo (in bg ma refer - pt franta de ex nu as cara de acasa)
borcanu e septic, poate fi pastrat la temp camerei, in soare, ai mancare buna cu tine oriunde ai fi. mai bine un borcan neinceput cu tine pe plaja decat piure facut de tine de dimineata.
aici se mai gaseste si lapte la cutiute, e super si ala, ca nu te cari cu apa si pudra dupa tine si ai lapte caldicel oriunde ai nevoie.
copilul sub 1 an e perfect de concediu, dupa aia incepe usor usor sa se "strice" ![]()
cand avea laura 4 luni noi am mers in luxemburg cu masina (hotel)
cand avea laura 8 luni am fost o saptamana in normandia (apartament + restaurant seara) si una in valea loirei (casa + gatit in casa seara) si cand avea 10 luni am fost de una singura cu ea cu avionul in RO ![]()
in concedii noi daca am vrut sa vizitam ceva departe (ex in normandia am fost la plajele debarcarii) am calculat sa mergem drumul lung cu masina la ora ei de somn. mancare din borcan, bucatele de paine, legume de la masa de la noi, chiar si cate un cartof prajit dat la restaurant, sugea la el juma de ora.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui alra copilul sub 1 an e perfect de concediu, dupa aia incepe usor usor sa se "strice" ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Neata
!
Sa n-o deochi, mi-a dormit de la 12:30 pana la 10 cand am trezit-o eu cu Ana. De abia s-a trezit cu mangaieli, muzica, dar nu mai putea Milka. A supt de 3 ori de atunci, recupereaza fata dar nu ma plang. N-am mai dormit asa bine din luna a 8-a
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Laura, ma bucur ca e mai bine Rebeca
Si a mea roade pumnisorul cu zgomot, e asa haioasa, doar ca manutele sunt reci din cauza asta
si vrea sa se ridice in fundulet...nu poate si se enerveaza.Eu o tin in brate, prin casa, cu spatele la mine sustinuta de sub manute si cu o mana sub fundulet...si sotul ma cearta, sa nu o mai tin asa ca sta cu coloana stramba...el zice ca vede nu stiu ce pe coloana la mijloc...o sa-i spun dr. sa se uite, dar eu nu vad nimic.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
| citat din mesajul lui alra pentru concediu borcanele sunt perfecte, insa sfatul meu e sa plecati cu ele de acasa ca nu stiti ce gasiti acolo (in bg ma refer - pt franta de ex nu as cara de acasa) borcanu e septic, poate fi pastrat la temp camerei, in soare, ai mancare buna cu tine oriunde ai fi. mai bine un borcan neinceput cu tine pe plaja decat piure facut de tine de dimineata. aici se mai gaseste si lapte la cutiute, e super si ala, ca nu te cari cu apa si pudra dupa tine si ai lapte caldicel oriunde ai nevoie. copilul sub 1 an e perfect de concediu, dupa aia incepe usor usor sa se "strice" cand avea laura 4 luni noi am mers in luxemburg cu masina (hotel) cand avea laura 8 luni am fost o saptamana in normandia (apartament + restaurant seara) si una in valea loirei (casa + gatit in casa seara) si cand avea 10 luni am fost de una singura cu ea cu avionul in RO in concedii noi daca am vrut sa vizitam ceva departe (ex in normandia am fost la plajele debarcarii) am calculat sa mergem drumul lung cu masina la ora ei de somn. mancare din borcan, bucatele de paine, legume de la masa de la noi, chiar si cate un cartof prajit dat la restaurant, sugea la el juma de ora. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
notat ce zici, ca zici bine.
Noi am vrea in vara -toamna asta sa tragem o fuga si la cumnata-mea in viena, asa ca orice experienta de calatorie pe distante mari cu masina, cu copchil mic, e bine venita.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
lauramiron spune:
A mea ar sta numai asa
Doar ca mi-e frica ca e prea micuta...
| citat din mesajul lui lorellay Fetelor va stau bebeii in fundulet?Ii puneti? Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
bertha spune:
Malinas, n-am zis eu de Lass Baby, dar nici nu mai retin cine.
Babyzapi, eu tot ce i-am dat i-am dat cu lingurita. Cand vad ciorba in biberon, mi se face greata, sincer, arata f nasol. Si inca ceva, ca vorbeati mai demult de pasatul la robot si am tot uitat sa spun. Eu am robot Philips, f bun pt sucuri, dar mi s-a parut inutil sa-l pun la treaba pt a pasa un sfert de morcov, un pic de telina, patrunjel etc, fiind acntitate mica, nici nu le pasa bine. Mult mai comod mi s-a parut sa le trec prin strecuratoare, pur si simplu puneam legumele fierte in strecuratoate si apasam cu o lingurita. F rapid si fin pasate. Carnita o taiam cu cutitul f fin. Chestia cu strecuratoarea a tinut pana la 7 luin, cand am inceput sa le pasez cu furculita, lainceput f atent, apoi am inceput sa scap si bucatele cam cat un bob de orez, dar asta cam e la 8 luni cred.
Otilia, ai doua fetite f frumoase, pe cuvant!
Gynie, abia astept sa vii maine si sa ne spui ca totul e bine, sunt sigura ca asa va fi, dar astept sa te linistesti si tu si sa dea Stefanut din aripioare.
Alra, ai mare dreptate cu "stricatul", concediul nostru cu Darius de un an si o luna a fost super, la 2 ani, ne-a mancat sufeltul la mare
Noi o sa mergem in august la mare in Romania, la fel ma gandesc si eu, sa apelam la borcanase pt masa de pranz, sa vedem daca o sa-i placa galustei.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Codrin (15.02.2005)