*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 25
monicus spune:
Frumoase poze... sa aveti parte numai de bucuii si sanatate multa. Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Am postat cateva poze de la botez... Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele
monicus spune:
bertha acelasi lucru patesc si eu.. de cateva saptamani sta cu degetzelul in guritza, cateodata chiar cu pumnisorul.. ii dau sa manace dar se satura repede. Am ciiti ca daca isi suge pumnisorul ii este foame.. este adevarat...dar cand incerc sa ii dau sa mamance adica sa suga.,, refuza... mananca f putin.. o fi din cauza racelii si a tusei?
Nu stiu ce sa spun. ma gandeam sa ii dua bonisan.. ca sa aiba pofta de mancare.
Si imi doresc foarte multa sa treaca aceasta stare.
Sanatate si numai bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Mamici dragi, va multumim pt cuvintele frumoase si pt urari. La multi ani sarbatoritilor zilei! ![]() Azi am fost iarasi necajita pt ca Darius iar a vomitat, dupa o sapt de regim, la 6,30 dimineata o comise din nou Iar nu fu la gradi, il tin si maine acasa, sa vad ce mai face.Malinas, exact asa suntem si noi, tot lipiti de copii si neimpliniti in absenta lor. Nu mi se pare gresit nici sa dormi cu el in camera, nici separat, fiecare cum se simte bine, ca de-aia sunt oamenii diferiti. Eu la Darius am avut unele ambitii, ca de ex sa doarma numai in patutul lui...dupa vreo 4 luni eram zombie, cu nervii la pamant, incordata...manca de 3-4 ori/noapte si la fiecare trezire imi lua cam o ora sa-l adorm la loc, de fapt adormea la san dupa ce se satura dar, cum il puneam in patut, cum se trezea si o luam de la capat. Intr-o noapte n-am mai rezistat, l-am lasat langa mine si am dormit minunat amandoi. Acum nu mi-am mai propus nimic, Ioana doarme in patut pana la 3-4, apoi langa mine, asa e si ea linistita si eu odihnita, ca mai am un copil de care trebuie sa ma ocup. Cat despre intimitate, exista chiar si in conditiile astea, nu mai e ca inainte sa avem copii, insa fericirea de a avea doi copii minunati face sa nu ne para rau dupa clipele noastre de singuratate. Si nu ma joc deloc cu cuvintele. Hai ca ma lungi ![]() Babyzapi, are Raphael o poza suparat foc cu buzita necajita de-mi vine sa-l papppppppppp! ![]() ![]() N-am apucat sa vad alte poze, si-mi pare rau, sper sa recuperez maine, dar nu mai zic nimic dinainte. Mai, galusca mea a capatat o dexteritate la bagat mainile in gura...cu o mana scoate suzeta si pe cealalta o baga rapid in gurita sau incearca sa le indese pe amandoua si se enerveaza ca nu poate. Are permanent mansetele bluzitei/bodyului ude, ba cateodata o gasesc sugand paturica...brrr...mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc. Ea nu plange cand se trezeste din somn, aud doar niste sunete specifice suptului mainii, stiti voi Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele
anca_27 spune:
Gynie, tinem pumnii!
Lorelay, eu am renuntat sa mai citesc despre moartea subita, Sara doar asa doarme, n-am ce-i face, am incercat si pe parti sau spate dar nu merge. Si-acum doarme si singura in camera. Ii pun doar o paturica de la jumatea spatelui in jos, asternutul sa fie tare si perfect intins si....somn usor. Sa mai vina caldura s-o obisnuiesc si-n sacul de dormit. Nu sacul de dormit, na ce lapsus am, chestia aia de se-ncheie toata...
....nu-mi vine.
Ramo, mi se pare ciudat ca medicii sa incurajeze borcansele...din cate stiu eu, au zahar (sau ma insel?)....asta nu duce in timp la obezitate sau alte probl de greutate. In concedii da, cum spune si Alra, sunt pentru, dar in rest nu prea.
Noi am fost azi la vaccin. Avem 5.500 kg, doctora e fte multumita, m-a laudat ca sunt o mama echilibrata
- interesant ca ea ma vede echilibrata si eu disper din orice - Iustin de colo `pai da dna doctor, asa am ales-o, sa fie echilibrata si laptoasa`
M-a intrebat cum ma simt, daca am lapte, ca apreciaza ca ma informez, daca m-am gandit la diversificare dupa 4 luni, i-am zis ca eu incerc dupa 5, a zis ca mai vb atunci despre asta la 3 luni si, si ne-a dat calciu. Sarei i-am mai dat calciu gluconic si la inceput, voi le-ati mai dat?
Cu vaccinul (vaccinurile, au fost injectabile amandoua), a plans putin, doar cand i le-a dat, in rest atata am stat la povesti cu ea, toti, ca i-a trecut, a sfarsit prin a povesti de zor si-a rade.
Acu doarme in carucior.
A, si mi-a dat acasa prospectul de la ambele sa le citesc, e Tetraxim si Hepavax-Gene, zice ca incepe Sanepidul sa introduca si ei vaccinuri calumea, si ca.... chiar vroia sa ma sune sa-mi zica sa nu cumpar, ca au aceleasi tulpini ca si cele de pe piata, in afara de una, si-a zis ca daca vreau, il cautam si-l facem separat. Acu ma pun pe citit sa vad ce i-au injectat piticei.
Babyzapi, mi-a dat sa-mi prepare la farma exact aceeasi vaselina. Noua nu ne-a trecut doar cu ulei, si-am tot incercat.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Mirtha spune:
Salutare mamici !
Fluturasha deocamdata nu pot opina ceva concret despre ceea ce citesc pt. ca nu am terminat stocul.
Dar dupa ce termin sigur o sa va impartasesc opinia mea . Pt. ca unele opinii mi-au placut , altele nu , si ma refer chiar continutul aceleasi cart. Imi este destul de greu sa parcurg o carte in care autorul are sugestii care vin in conflict cu oipiniile mele si mai ales cind gasesc ca nu si le argumenteaza solid. Citesc acum cartile "Belusul meu intelege tot" de Aletha Solter si in paralel Cind apare copilul de Fr. Dolto.
Ei bine conceptele primei autoare le consider extremiste si foarte de slab argumentate . Mai degraba incearca sa isi "impuna" punctul de vedere mizind pe teama pe care o naste in sufletul parintelui prin descrierea consecintelor negative .Genul daca faceti asa si nu asa cu consider eu , se poate intimpla grozavia asta.
Cea de-a doua autoare mi se pare - cel putin pina in acest moment - destul de realista , bine infita in realitate si cu niste argumente care pe mine ma conving de cele mai multe ori.(sunt la o daua cartea a acestei autoare, si prima mi s-a parut ok).
Mai am vreo2 carti de citit si o sa va cer sa imi faceti recomnadari din ceea ce ati lecturat voi.
Am da gand sa achizitionez si eu cartile indicate de tine si de Mav. cea de Neesia Lando (sau ca am asa ceva suna numele autoarei) si Cum sa faci fericit un copil de 1 an. Bine sper sa nu ma corconesc atit de mult sa ajunga deja fie-mea la 1 an.
Otilia , Berhta , Miky-ea vazut poze de la botez. Sa va traisca sanatosi crestinuti !
Lauramiron , Mav multa snatate puiutilor !
Fetelor care mai aveti puiti bolnaviri va doresc sanatate multa , multa !
O alta veste : vineri m-am cintarit , aveam 66,2 kg. Am urmat dieta scrisa de Diamisha iar azi am 65,00 kg. (m-am cintarit in 5 locuri diferite din casa , ma gandeam sa nu ma insele cintarul prin pozitionarea lui intr-un loc inclinat
) lapte , este , curge din plin fara probleme. Manic destul de des dar u am senzatie permanenta de foame.
Dac puteti sa imi sugerati un site (asa mai verificat de voi sub aspectul retetelor)cu gama de retete vegetariene...
Ramin datoare.
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si