*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 23
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo2007
Si noi vrem la bulgari la sf lui august, mai exact la Albena, la hotel Kaliakra...e super cu topogane, cu piscina pt. cei mici... Bulgaria e aproape, la 5 ore si e ok de mers cu bebe inmasina. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
si pt noi distanta a fos factorul decisiv.Noi,insa, inca oscilam intre hotel si vila cu bucatarie (avand in vedere ca David trebuie sa pape mancare gatita).Tu ai in plan sa-i dai borcanase?Poti sa-mi zici cat va costa hotelul, eventual pm?Merci
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
elilov3 spune:
neata fetele
otilia am vazut pozicile impreuna cu Dimitrie in momentul in care a aparut Ana pe monitor Dimitrie 'ooo, oooo
' mah sa mor de dragul lui...hehe baiat mare are mama...revin in alta ordine de idei ana este o frumoasa si Elisa la fel imi place mult rochita
Anei si lumanarea Elisei....

ginye bafta maima maine sa decurga totul ok 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, tineti-ne pumnii pt maine. Ne intalnim cu dr care l-a operat pe Stefanut sa-l consulte. Sper sa-mi spuna ca e totul ok si ca putem renunta la atele. Deja cand i le pun incepe sa planga.Cand i le dau jos e cel mai fericit copil. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Eu sunt convinsa ca totul o sa fie bine, ai sa vezi.Oricum, tinem pumnii stransi.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
Ramo2007 spune:
Malinas ai PM.O sa-i dau si borcanase, 2 medici mi-au spus ca sunt mult mai ok decat ce le gatim noi, dar asta nu inseamna ca o sa-i dau doar d-alea...pt. concedii cred ca sunt ok.O sa-i du fructe piure de fructe, iaurturi...trebuie sa mai documentez ce poate manca la 8-9 luni cat va avea atunci.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
mamiseli si bertha in descrierile voastre il regasesc pe Dimitrie exact asa face si el numai ca el reuseste sa se rdice
..plange , roade manute cu zgomot mmmmm
ce bune sunt mai bune ca biberonul 
alra
ce bien aratai nu ca acuma ai arata rau..vb ancai mai pune poze ca ne ridici moralul ![]()

si de
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
lorellay spune:
Fetelor va stau bebeii in fundulet?Ii puneti?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
Ginye...tinem pumnii..De fapt o sa fim cu gandul la voi....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Malinas ai PM.O sa-i dau si borcanase, 2 medici mi-au spus ca sunt mult mai ok decat ce le gatim noi, dar asta nu inseamna ca o sa-i dau doar d-alea...pt. concedii cred ca sunt ok.O sa-i du fructe piure de fructe, iaurturi...trebuie sa mai documentez ce poate manca la 8-9 luni cat va avea atunci. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Multumesc.
Pt concediu eram curioasa ce decizie ai luat cu privire la mancarea pt Sara.Eu, asa cum am mai scris,inca oscilez.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
elilov3 spune:
ramo cel mai bine iti raspund ela intreb ginecul...nah mai bine parerea cuiva avizat 

buei eu nush daca merg pe undeva re ion gradul si plus ca as vrea sa profit de taranoaia cat mai mult..daca ar fi dupa mine as vrea sa merg la mare sa vedem buget remuneratie mica familie mare ![]()

am fugit bb urlator, plangacios, agitat, gingie rosie..enervat nu vrea biberonul vrea suzeta,,,,apoi nu vrea suzeta vrea biberonul..apoi nu stai e mai buna manuta...ba nu e mai bine la mama i brate si totusi parca pe pat ma simt mai bine
...plang,,,iar vreau in brate...uff unde e suzeta...si tot asa
m fugit urlator la orizont
si de
botez
Antoine de Saint-Exupery
lauramiron spune:
Fetele, multumesc
Rebeca e ceva mai bine dupa doua 2 de antibiotic.
Babyzapi, eu nu i-am dat cu biberonul decat laptele si ceaiul. In rest, totul cu lingurita. Si oricum, suc eu i-am dat doar vreo saptamana, dupa care am bagat direct piureul de fructe.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Eduard Stefan (12.10.2008)