*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 22
alra spune:
lauramiron, multa sanatate fetei! (noi incepem repede antibioticul daca situatia e rea si daca febra sare de 38) tin pumnii sa fie eficient si sa se faca bine. si eu cand e laura bolnava parca simt ca se frange ceva in mine, stiu cum e 
isabela, cu lingurita. smecheria e sa invete sa manance cu lingurita. e usor, nu te speria. eu i-am dat lui nicole lapte si cu paharul caci refuza tetina, deci se poate si mai rau
- macar in lingurita ai control
ginye, noi pe la 4 luni am avut prb cu laura ca nu se mai satura cu laptele nr 1. incepuse sa se scoale de 2 ori pe noapte, ea dormind toata noaptea de la 2 luni. pe la 5 luni am schimbat laptele si totul a revenit in normal
nu zic ca asta o fi la voi, zic doar ce am patit cu laura
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
lorellay spune:
Babyzapi....LINGURITA!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
Stau si ma gandesc daca durerea de ovare nu e de la ovulatie
ca sunt in ziua 16
Offf...ce naiba sa fac ca merg cocosata?O sa-mi puna si sticla cu apa calda pe burtica...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
alra spune:
ramo, ia 2 paracetamoale
eu pun perna de ciresi la faza asta.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
malinas spune:
bertha, saru'mana
.Si David face la fel cu suzeta si bagatul mainilor in gurita.Cred ca bagatul mainilor in gurita este specifica acestei perioade. Tu scriai cumva ca ai folosit Lass baby sau incurc eu lucrurile.Eram curioasa cat timpai folosit si dupa cat timp s-au vazut rezultatele.
criss, noi vom merge in concediu in Bulgaria anul asta.Ca e mai aproape.Ne-am gandit sa mergem dupa 15 august, ca sa nu fie foarte cald.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Miky-ea spune:
ginyie,multumim mult!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
babyzapi spune:
Alra si Lorellay ok, deci lingurita asa ma gandeam si eu 
Criss noi cred ca o sa mergem in Franta la socrii
si as vrea sa mai mergem si pe litoral la noi
si...si...cred ca ne ajunge 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas bertha, saru'mana .Si David face la fel cu suzeta si bagatul mainilor in gurita.Cred ca bagatul mainilor in gurita este specifica acestei perioade. Tu scriai cumva ca ai folosit Lass baby sau incurc eu lucrurile.Eram curioasa cat timpai folosit si dupa cat timp s-au vazut rezultatele.criss, noi vom merge in concediu in Bulgaria anul asta.Ca e mai aproape.Ne-am gandit sa mergem dupa 15 august, ca sa nu fie foarte cald. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Si noi vrem la bulgari la sf lui august, mai exact la Albena, la hotel Kaliakra...e super cu topogane, cu piscina pt. cei mici...
Bulgaria e aproape, la 5 ore si e ok de mers cu bebe inmasina.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
lauramiron, uuufffff, urat virus vad ca a luat Rebeca.Sanatate muullltttaaaaaaaaa!
lorellay, ce bine ca tu si sotul tau ati depasit momentele dificile.Sa dea DD sa nu mai aveti niciodata astfel de probleme.
cine stie sa-mi zica cu ce scot niste pete de rugina de pe o paturica?
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ginye55 spune:
BAbyzapi
Alra
acum 2 ore i-am dat o portie de cereale si de atunci doarme. Sunt din ce in ce mai convinsa ca nu-l mai satura laptele.
Babyzapi eu tot cu lingurita ii voi da tot.
Fetelor, tineti-ne pumnii pt maine. Ne intalnim cu dr care l-a operat pe Stefanut sa-l consulte. Sper sa-mi spuna ca e totul ok si ca putem renunta la atele. Deja cand i le pun incepe sa planga.Cand i le dau jos e cel mai fericit copil.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii