Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
diarux spune:
OOKA maica, tu linge ecranu, ca io imi fac bagajele si viu sa o bat.
PS.la imperativ, forma negativa, e un sg i.pentru ca e de fapt forma de infinitiv.
ex. a fi obraznic- nu fi obraznic
a zice - nu zice
a face- nu face
a duce- nu duce
la imperativ, forma afirmativa, e altfel.
ex. fii cumine
zi ceva
fa ca mine
du sacosa
la vb a fi apar doi de i pentru ca unul e din radacina si unul e desinenta pt pers a doua.(difera conjugarile etc)
ma rog...asta e asa...in goana calului....
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka De depresata ce sunt, cu toate ca nu m'am machiat niciodata, mi'am comandat si eu kit'ul free de farduri minerale. |

Caprioara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura CAPRI - uitai sa zic: Felicitari pentru portia babana! Da' n-am prins, de ce te mulgi? Cand suge la sursa nu suge cum trebuie? Vezi ca asta o sa duca la scazut laptic rapid, cel putin la mine asa a fost, chiar daca fata mai sugea in paralel. In maxim doua luni s-a terminat cu tzitzi. Daca esti pregatita pentru asta, baremi incearca incetisor sa ii dai si formula, ca te trezesti ca nu o sa vrea si atunci sa vezi distractie. Cu statul in brate, e smechera asta a ta. Te manevreaza, ca sa nu zic cuvantul ala de imi pune stelute. Mai naspa cu dezvatul, cunosc de la Eliza... Ce sa zic decat rabdare si tutun Acu' ma duc sa vaz un film ca e inca devreme |
Anka, ma mulg pentru masa solida de seara - ii pun cereale in lapte. Si asta pentru ca am problema aia cu alergia la lapte de vaca
. Altfel suge bine, nu are probleme. Avem mese de tzitzi toata noaptea, dimineatza aprox la 9:00-10:00 san, urmeaza fructele la 12, apoi legumele cam la 14:00-15:00 cu completare san, apoi pe la 18:00-19:00 san, urmeaza cerealele cu lapte muls aprox pe la 20:30-21:30, joaca si baitza si adormim la san pe la 23:00 pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ooka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ileanna
![]() ![]() mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
iote la ea ce ride de mini..lasa Ileanno ca dupa ce le primesc, ma maschez si iti trimet poza sa te bantuie

mami de Sofi
mcoca spune:
Capri, dar de ce tii neaparat sa le ii dai cereale?? Eu nu ii dau la Maya. Probabil o sa incerc cand nu o sa o mai alaptez, dar acum nu vad sensu.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Caprioara spune:
Anka, si eu ling ecranul acuma
, mai ales ca nu am apucat sa mananc
. Am vrut sa-i fac pachetul lui Matei si a trebuit sa o pun in scaun. Frate, a inceput sa urle si asa a tinut-o pana acum dupa baie, adica pana am pus-o la san.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Vicky, ii plac cerealele. E masa pe care o mananca cel mai bine. In plus, au vitamine multe si sunt bune la digestie. Si cum e si slabutza, nu mi-e frica ca se ingrasa
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
poze
Caprioara spune:
Ooka, da ce te retine inca sa nu incerci cateva zile Peritolul?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
Caprioara spune:
Fug la nani si eu, ca fata a adormit la san
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
Serenity90 spune:
Buna seara fetele!
Anca o sa fac si eu saratelele maine...k m-ai tampit rau cu poza aia 

o sa le visez la noapte!
Bebe doame..iar eu morrr de durere de masea, abia astept sa ma duc maine sa imi uciga nervu k am ajuns la disperare!
Vroiam sa va intreb, daca stie cineva, ce tre sa fac pentru pensie alimentara...astept un raspuns..va rog!!
Eu ma bag in pat, poate ma mai lasa durerea, va pup si noapte buna
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"

gandacelului Vladut