Pepenasi de iulie - august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Anka da'mi si mie te rog retetele de la painicile pozate la tine. Pozele 8 si 10 adica, io le'am vazut painici, tu fii buna si pune retetele sa ma mai destind si eu maine nitel, merci

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO

ANKA heiciu heiciu heiciu...ar trebui sa te banneze astia frate! ce poze is alea de pe picasa???ha??vrei sa dea boallili in mini????sterge-le! mai lasa prostiile si...citeste si tu fetelor povesti . toata ziua la bucatarie. of

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKULE - care 8 si 10? Aia cu faina pe ea si aia de seamana cu o barca?

Mergi la inceput

Anka, ihi, alea si hai sa fiu si io recunoscatoare, frumoase paini faci tu, cu doua fete si o casa de tinut, esti de invidiat, bravo tie.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si am mai vazut si poze cu Alxandru Ionut de Ella, pe masinuta.Intamplator am dat de ea ca mie mi-e tare greu sa ma descurc printre atatea poze, dar d ecand cu ideea cu un nou album e mult mai usor.
MCOCA, ma bucur ca la voi a trecut, sper sa treaca si la noi cat mai curand
ANKALAURA, Caprioara din cate am inteles eu se mulge ca sa faca lapticul cu cereale.Si eu ma mulg tot asa , ptr cereale.am incercat sa i le fac cu formula da nu pune botu pe ele neam
OOKA, nu te mai depresa atat, ca din ce te stresezi din ce n-o sa mai manance.Si 20 gr intr-o saptamana nu-i asa mare lucru.Recupereaza ea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

DIARUXULE - stai ca te vad eu cand o fii fiu-tu la gradi si o sa trebuiasca sa ii pui gustare! Sa vezi ce o sa mai bucataresti.

PS - se scrie 'cand o fii' cu DOI de I?
Ca eu nu pricep de ce se scrie FII cuminte cu doi de I si NU FI CUMINTE cu un singur I!

Mergi la inceput

da, Violeta, stiu ca asa e. Multam de suport. Da' cind vaz ca da reject la mese imi vine sa ma sui pe pereti. Nu putea domne sa semene cu mine? Io mananc ca purcelu, mie mi'e pofta tot timpu' de cite ceva, cind eram de virsta ei cica mancam pana nu ma mai puteam misca . Mi'a spus mama ca am fost o adevarata binecuvintare, io fiind bb2 dupa sora'mea care a halit peritol, nu mancare.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

DIARUXULE - stai ca te vad eu cand o fii fiu-tu la gradi si o sa trebuiasca sa ii pui gustare! Sa vezi ce o sa mai bucataresti.

PS - se scrie 'cand o fii' cu DOI de I?
Ca eu nu pricep de ce se scrie FII cuminte cu doi de I si NU FI CUMINTE cu un singur I!

pai din cite stiu eu pe forma negativa e cu un singur 'i', plus infinitiv. Da s'ar putea sa ma insel ca nu am fost as gramatical ever

le. o fi e bine parca. Parca e viitorul cu forma de infintiv.
mami de Sofi

Mergi la inceput

OOKA - notat! Maine dimi le trimit pe PeMeu. Ma bucur ca iti place cum le invart. E partea care imi place cel mai mult la o paine.
Nu-s deloc de invidiat. Daca vezi ce teanc de rufe am si cu ce nerabdare astept sa vina sotul sa dea cu aspiratorul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

OOKA - notat! Maine dimi le trimit pe PeMeu. Ma bucur ca iti place cum le invart. E partea care imi place cel mai mult la o paine.
Nu-s deloc de invidiat. Daca vezi ce teanc de rufe am si cu ce nerabdare astept sa vina sotul sa dea cu aspiratorul...

Domne, nu imi place, arata de'ti vine sa lingi ecranul si esti de invidiat, ca te ocupi

mami de Sofi

Mergi la inceput