Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
maitreyi spune:
done
ilinca & andrei are in 
cari nu se regaseste sa zica ca nu imi ia mult timp ca sa refac 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Maitreyi,
si
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ankalaura spune:
Capri - nici nu stii cate poti sa faci pana nu le faci ![]()
La saratele:
- am inceput coca in timp ce pusesem pastele pentru cina la fiert.
- Le-am bagat la frigi pt juma' de ceas, timp in care am luat cina (cu tot cu cicaleala Elizei),
- am bagat prima tava,
- am pregatit-o pe a doua (fac la doua tavi),
- am spalat Erika,
- am scos prima tava,
- am bagat a doua tava,
- am bagat Eliza in baie,
- pregatit a treia tava,
- iar acum chiar ma plictisesc asteptand ca ele sa se coaca si Eliza sa termine de jucat in baie.
- Scot tava doi,
- bag tava trei,
- scot Eliza...
Cam asa merge.
PS - In timpul asta Ovidiu o distreaza pe Er.
Cel mai bun lucru in treaba asta e ca am slabit 3 kile! 
S-ar putea insa sa nu functioneze la toata lumea.
Eu sunt ca ceasul iepurelui din Alice in Tara Minunilor. Daca am activitate, am energie. Daca nu fac nimic special, frate ce obosita sunt!!!
Apoi de asta, regimul Erikai e mai spartan. Am observat ca plange daca o las jos, ca vrea in brate. Dar daca nu o bag prea mult in seama tace. O mai distreaza Eliza.
Aa.. ca sa nu ma plictisesc, mai bine mai calc o rufa. ![]()
Da' sa nu ma pui sa fac curat, ca asta nu imi place! 
Caprioara spune:
Anka, a mea nu tace daca nu o bag in seama
.
Ei, dar am o veste buna: am mancat o cantitate record pentru noi, si anume 140 ml lapte muls cu cereale
. Noroc ca am avut muls atata, ca ieri a papat 115, alaltieri 110 si acu o saptamana cred ca inca eram la 80. Deci clar Peritolul functioneaza la mancat pentru noi.
Acu ma gandesc cum o sa reusesc eu sa ma mulg atata in fiecare zi, cu ea urland langa mine
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
violeta29 spune:
Bunaseara!Gata s-a dus si weekendul, ne intoarcem la rutina de zi cu zi
Copilul meu dupa ce a sarit de somnul de dupaamiaza din cauza de musafiri,a cazut ca mortu in papusoi de la opt fara un sfert
Pe la 9 a inceput sa planga in somn, dar un plans din ala de m-am si speriat, si isi tot indesa degetele in gura, de unde trag concluzia ca e posibil sa sparga dintisorii de sus.Ciudat este ca nici macar n-a catadicsit sa deschida ochisorii, s-a calmat singurica si a adormit la loc.
Azi am incercat sa papam din nou legume, sunt bleah, deci intram si noi in clubul nonlegumistilor.In schimb am facut alta smecherie, i-am pus legumele blenduite in supita si a papat asa.Adevarat, cantitatea e mult mai mica decat daca ar fi papat direct piureul dar decat deloc...Si am baut apa cu paharul
, cu ala adevarat, de oameni mari.Jumate a curs pe haine, dar interesant este ca a stiut sa-l foloseasca.Eu i-am dat asa, mai mult la misto, nici n-am sperat ca o sa bea din ele, da uite ca a mers.
A , si ca sa vedeti ce mama denaturata sunt, intreba cineva(scuze ca nu mai retin cine , dar varsta isi spune cuvantul
) de cereale, si spunea ca cele de la Nestle fac cocoloase si is gumoase iar eu m-am grabit sa declar ca folosesc si sunt multumita de ele.Azi m-a intrebat nanuta fetei ce cereale folosesc si la fel i-am spus, ca de la Nestle.In seara asta cand am scos cutia de cereale, sa vezi surpriza ca de fapt sunt de la Milupa
Nu ca io chiar m-am senilizat de tot.
ANKALAURA si eu fac saratele dupa aceeasi reteta, intr-adevar sunt bune, bune de tot, singura deosebire e ca eu nu dau aluatul la frigider ci le fac imediat.Care-i smenul?Ies mai fragede?
MAITREY, felicitari pentru examen.Sa stapiniti sanatoase premergatorul
DIARUX, ba mie chiar imi place semnatura, ti se potriveste
CAPRIOARA, suntem in aceeasi oala.Si pina la wc daca ma duc incepe sa tipe.Noroc ca mai sta cate 10-15 minute in leagan si apuc sa mananc , sa ma spal etc.Mancare, curatenieori face sotul, ori sta cu ea cand vine de la serviciu si fac eu.Mancare mai fac si noaptea dupa ce adoarme ea, dar curatenie nu pot face ca e atat de sensibila ca se trezeste la cel mai mic zgomot. Si cand ma gandesc ca era asa cumintica cand era mica...Nici sa planga nu stia
ANABABY, ma bucur ca te-ai distrat la party ,distractie placuta la botez, daca nu te-ai si intors deja
ARIADNA , ma bucur ca Julia e mai bine, multa sanatate soniei, sa treaca febra cat mai repede
TURTURICA, wow, fenicul, mama da ce mancati voi acolo, si eu care abia am pacalit-o cu o bucatica de morcov
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
mcoca spune:
Capri, Violeta, ati dat si voi de angoase
, asta e, trece. La noi parca incepe sa treaca.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
violeta29 spune:
Am vazut si eu pozicile cu Ioana bagat in dulap, Andrei, asteptandu-si mancarica,Miruna] cu mami care e enervant de tanara,Julia meditand in jumper si Ami inconjurata de o multime de jucarii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ankalaura spune:
Gata STELUTELE
Asa a vrut Eliza, stelute... (Sa nu radeti de musamaua mea cu roz, e musamaua pe care intind aluaturile! Cand eram mici, mama mereu ne ameninta ca daca nu mancam frumos, nu ne mai lasa pe fata de masa, ci ne pune pe musama! Dar nici nu aveam una, totusi ameninta mereu!
)
VIO - habar n-am care e shmenul cu pusul la frigider, ca mereu le pun. Cred ca sunt mai fragede, asa ar trebui. In schimb am uitat sa pun praf de copt si am constatat ca sunt SI MAI BUNE FARA! ![]()
TURTU - ca sa fac o specificatie importanta: COCA TRE' SA FIE PRECUM POPONEATA DE BEBELUS! Asta ca sa stii sa nu fie nici mai tare nici mai moale.
Azi mi-au iesit vreo 5 tavi, dar cred ca am pus ceva mai multa branza, si automat a trebuit sa completez cu faina. E suficienta faina cat e moale coca dar se dezlipeste de pe mana si de pe castron. De framantat, e asa, o actiune mai la misto de vreo 10 minute MAXIMUM!
ooka spune:
salu
Dana, multumesc de urare, sa fiti sanatosi si voi si numai bine!
io is pleoshtita, pocu asta micu, de bine ce ia fier si chipurile mananca mai bine a slabit 20g de sapt trecuta
, parca vaz ca facem si noi parte din clubul cu peritolul. Azi a sarit peste o masa ca deh, a mancat de s'a rupt in restul zilei.
Plus ca e o lenesa fara pereche, nu si'ar misca dosu' dupa jucarii neam, dupa mobilu meu insa nu stie cum sa se tarasca mai repede. Of of. Cind ma gindesc ca vine iar o saptamana cu rutina de masa imi vini sa ma spinzur
.
De depresata ce sunt, cu toate ca nu m'am machiat niciodata, mi'am comandat si eu kit'ul free de farduri minerale. Sper sa intineresc 10 ani
.
mami de Sofi
ankalaura spune:
CAPRI - uitai sa zic: Felicitari pentru portia babana! Da' n-am prins, de ce te mulgi? Cand suge la sursa nu suge cum trebuie?
Vezi ca asta o sa duca la scazut laptic rapid, cel putin la mine asa a fost, chiar daca fata mai sugea in paralel. In maxim doua luni s-a terminat cu tzitzi.
Daca esti pregatita pentru asta, baremi incearca incetisor sa ii dai si formula, ca te trezesti ca nu o sa vrea si atunci sa vezi distractie.
Cu statul in brate, e smechera asta a ta. Te manevreaza, ca sa nu zic cuvantul ala de imi pune stelute. Mai naspa cu dezvatul, cunosc de la Eliza... Ce sa zic decat rabdare si tutun ![]()
Acu' ma duc sa vaz un film ca e inca devreme ![]()