Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Ooka, da ce te retine inca sa nu incerci cateva zile Peritolul? Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2Povestea nasterii Ilincutzei poze |
sincera sa fiu, soatza, ca nu e de acord, dar n'o veni el intr'o zi acasa si si'o gasi fata tunsa si hranita cu peritol
mami de Sofi
violeta29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooka
sincera sa fiu, soatza, ca nu e de acord, dar n'o veni el intr'o zi acasa si si'o gasi fata tunsa si hranita cu peritol mami de Sofi |

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka sincera sa fiu, soatza, ca nu e de acord, dar n'o veni el intr'o zi acasa si si'o gasi fata tunsa si hranita cu peritol |
Vio shi io!! shi io!!!

Dom'le cu soatzele astea ... nici nu stii cum e mai rau: sa NU se implice SAU sa SE implice.

A fi sau a nu fi?
Rau cu ei ... rau fara ei ...
Off ce philosoapha mai is bre.
Cre' k ii de la muntele de saci care sta sa faca avalansha in mijlocul livingului elegant di la duplexu' mieu

Incep sa o dau in rasu plansu'.
Maine am escaladare!!!

Kimmy ce mai faci???

Hai gud nait k maine ma vede gaia.
violeta29 spune:
ILEANNA , sa ai spor maine cu escaladatu![]()
IRISS, unde esti ca ma bazam pe tine sa stingi lumina in seara asta.Daca nu cumva o stinge tot Caprioara
Violeta
iriss27 spune:
vio am ajuns ... greu a fost drumul cititului din urma.
Eu am avut in vizita finii 2, care au venit sa ne peteasca sa le fim nasi pt copilul care se va naste pe 09.08.09 (cam ca Dav) si pt ei (inca nu's cununati religios, dar intentioneaza).
Ca o femeie moderna ce sunt (a nu se citi lenesa), am comandat mancare la chinezi si a, facut o crema de zahar ars (cel mai simplu desert in opinia mea). Vasele le spala masina, asa ca ... tot sa am invitati ![]()
Maine imi mai vine o prietena in vizita, vineri abia astept sa merg la salsa baby. Intre timp, cred ca voi da o fuga in kika ca sa ma uit la scaunele de care zicea pica. Si ma intereb ce sa fac intre luni si vineri [:d].
pica cand mergi cu Sebi la drumuri mai lungi, cum ii dai mancare? in masina sau cum? Eu inteleg acum prin drum lung, de la mine din Tei pana in Militari sau paan la tine ![]()
Ca nici nu mai tin minte cum faceam la Yvo.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Apropos de implicarea soatei, sa vedeti cum e la mine implicarea:
suna maica-mea la tel dimi, raspunde Mircea, il intreaba daca s-a mai sculat Dav peste noapte: "nuuu, abia acum s-a trezit", eu
... se sculase de 3 ori!! Ii dau sa suga la noi in pat ... si intre camera copiilor si a noastra e disperarea mare si plange.
Ma rog, dar mi-e bine ca nu ma cicaleste, m-ar scoate din minti. Lui ii este repartizata Yvo, cand e acasa, cand nu, e liber.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
violeta29 spune:
Daca tot ai ajuns iti urez onoarea de a da stingerea in noaptea asta ca eu fug la nani.
Somn usor si linistit tuturor
Violeta
iriss27 spune:
pica, iar esti in carciumi? Sapt asta ce mai faci? Scoatem copiii la o bere? ![]()
Evident, nu am somn, uitati ce am gasit: Jurnal Bebe. Eu am asa o carte la fiecare, Jurnalul bebelusului de la Ed Crisan sau Minunea mea in roz, tot de la ei. Sunt f faine.
In asta puteti completa info despre primul an al copilului, poze, arborele genealogic, etc.
Nu ma pot abtine, la mica publicitate este un anunt: "De Dragobete-Lenjerii cu Winnie The Pooh, Pilote,Paturi 100%bumbac, si multe altele". Cum sa imi iau de dragobete pilote cu Winnie the Pooh??
Cu Winnie??? In mod normal, nu ma vad, dormind eu si soata in Winnie, dar de ce as dormi de dragobete??!! Cred ca merita un sondaj, cine ar vrea sa doarma de dragobete in lenjerii Winnie the Pooh?
Am intrat si la poze, pt mami si tati cica sunt unele de saten. Cea mai mare porcarie, aluneci in ele, de te apuca damblaua toata noaptea. Plapuma aluneca din pat, ramai dezvelit. Daca mai ai si pijama de saten ... poti face concurs, care zboara mai repede din pat ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
atb spune:
Hai ca dau eu stingerea in noaptea asta!
Sa nu ma dati disparuta, n-am avut net vreo 4 zile, (ca a uitat soata sa-l plateasca la timp
) si pana acum am tot recuperat, si in sfarsit v-am ajuns din urma!
Ooka, cu intarziere, iti urez si eu multa sanatate, fericire si iubire alaturi de cei dragi!
Multumim tuturor care ne-au urat pe data de 19, cand Nicholas a implinit 7 lunite! 
Allegra e o minune de fata, ma bucur sa vad zambetul ei fermecator, si sa o recitesc si pe Carmenela, mi-a fost dor de postarile tale, sper sa scrii mai des de-acum!
Ma bucur sa aud ca Danangie e din nou gravi, ii doresc o sarcina usoara! Legat de bebe 2 si noi vrem sa ne apucam cat de repede, adica din vara, dupa ce termin cu licenta.
Ariadna, multa sanatate fetelor, si tie rabdare de fier sa treci peste toate!
Mada, ii tin pumnii printesei in prima zi de gradi!
Maitreyi, felicitari pt. examene si pupici pt. pozele cu pepenasi!!!
Capri, 48 de kg???? wow!!! Atata aveam acum... 10 ani!
Pupam iepurasul!!!

Ile, spor la mutat!!!
Vazut toate pozicile noi, nu nominalizez acum ca e tarziu, dar si eu si sotu ne-am delectat cu bebei care mai de care mai scumpi si poznasi!
Punem si noi poze noi!
Deci... stingerea! Noapte buna... oriunde v-ati afla!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Mitzi76 spune:
Buna dimineata fete dragi. Noi am lipsit la apel si vom mai lipsi. Probabil ca nu voi mai putea sa intru decat foarte rar sa va salut, caci sa va urmaresc nu se poate. De cand am "plecat" s-au intamplat foarte multe. Ai mei copiluti au fost foarte bolnavi si inca mai trag cu ei. Luca a avut pneumonie si nu m-au putut interna caci aveam si pe ceilalti doi bolnavi. Am tras acasa cu branula si injectii pe vena, pe care i le faceam eu. Problema e ca i se spargeau mereu venele si pana la urma i-am facut penultima doza intramuscular si ultima la spital, dupa doua incercari sa gaseasca fetele o vena buna. Acum e bine, e prima zi de gradi, dar iarasi a inceput sa planga. Azi noapte a dormit numai la mine in pat din cauza asta. S-a trezit din ora in ora sa se planga de cate ceva. Sambata i-am serbat ziua, caci a facut 6 ani pe 19. L-am inscris si la scoala.
David a fost si el racit, dar lua antibiotic pe gura. La el exista inca probleme, caci vineri il voi opera de polipi. Vegetatiile sunt atat de mari incat i-au afectat auzul. A luat 14 zile de antibiotic si acum aude ceva mai bine. In loc sa aiba aer dupa timpan, el are ser. I-am facut si audiograma. ORL-ista mi-a spus ca daca nu se remediaza cu auzul dupa operatie, ii va face incizie in timpane sa dreneze serul. Daca nici asa nu merge, ii va pune niste tubulete in timpane. Mi-e mila de nu mai pot de micul meu. Operatia se va face cu anestezie totala.
Toma a facut bronsiolita din cauza virozei. A luat antibiotice pe gura, prednison, am cumparat aparat de aerosoli si s-a chinuit mult. Acum a facut amigdalita cu puroi. Nici nu stiu de ce. Iarasi este pe antibiotic... E marait, in eruptie dentara, dar mananca destul de bine. Stie deja sa spuna tata cu intentie si aproape ca sta singur in fundulet, caci la aerosoli trebuia sa-l tin in sus in poala. E vioi, se cearta cu mine, rade la orice si mai ales cand ii vorbesc fratii lui.
Eu parca nu mai sunt, abia mai am timp sa ma spal, dorm pe mine si pe unde apuc si abia astept sa treaca nenorocirea asta de iarna. Nici tati nu sta mai bine cu oboseala, caci trebuie sa faca mancare si cumparaturi si sa ma ajute cu ei cand e acasa.
Cam asta se intampla cu noi. Va dorim sanatate multa, sa nu aveti parte de ce patim noi si sa fie puii frumosi si voiosi si voi vesele si calme si fericite! Va pupa mama si baietii!