LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Irina a mers !!!
Cu varianta prieteni am putut salva din albumul tau .
Deci pentru webshots e valabil sa trimiteti invitatii de friends.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

nu stiu cum

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Deschide linkul meu de poze, deschide poze petrecere clopotei si la ce poze vrei sa salvezi apasa sa se deschida poza l;a dimensiunea ei originala. Dai click dreapta si save as . Ar trebui sa mearga ca eu am facut-o la pozele tale dupa ce ai acceptat invitatia.

In schimb eu nu stiu cum sa pun pozele pe transfer , nu vrea sa ia albumul, trebuie poza cu poza ????

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Voi lua lista facuta de catre Elena, ca sa zic 2 vorbe despre fiecare:

Roli si Andrei, pe Roli nu am recunoscut-o, dar pe Andrei nu aveam cum sa-l ratez. E super vesel si haios! Si are nisteeee oooochi... mama-mama!

Gabrita, are o papusica cu ochi albastri si imbracata ca o printesica, dar nu am realizat ca este aceeasi Gabrita insarcinata !!! Ca atare, nu am felicitat-o si live! Sa-mi fie rusine!

Anca Diana... aici a fost haios! Cu Calin. La sfarsit incepuse sa comenteze, cand eram pe plecate. Si i-am spus sa nu mai planga atat si sa vocifereze, ca eu am fost acolo cand s-a nascut el si nu tin glumele cu mine. A tacut instant! El e mami intreaga!

Creata... Adica Creata mica a urlat, nenica. Si s-a tinut de mine ca marca de scrisoare. Ea a inceput sa intre in atmosfera, sa vorbeasca, sa danseze si sa se joace la sfarsit, cu vreo jumatate de ora inainte sa plecam. Oricum, baloanele de spuma i-au placut tare mult si le spargea amuzata! Asta tot la sfarsit!

Ancasoare si Stefan... Stefan foarte frumos imbracat, un adevarat gentleman in miniatura. Din pacate, nu am apucat sa stau de vorba cu ea. Ooof, asa e de greu, cand timpul e scurt si suntem multi. Dar next time, promit ca vom sta la palavre, Anca!

Stancuta si Sofia. O domnisorica mare, dar iubareata de mami ca Mariuca mea. Nu s-au dezlipit deloc una de alta, iar inainte sa plece erau imbratisate de ti se topea sufletul. Acum pot intelege, ca o mica paranteza, de ce nu poti aplica metoda "cry-out baby sleep". Esti prea delicata si in realitate, Stancuta.

Alinus si Anita. Cea mai mare fetita din grupul nostru s-a dat in stamba! A mers, a alergat, a dansat, a ras, m-a iubit, mi-a dat mingea... s-a jucat la greu cu toti copiii! Eleganta si poznasa!

Carmen si David. Pe Carmen am confundat-o, cu toate ca stiam clar cine e. Pe David, in schimb, nu. Si el foarte elegant, dezghetat si avid de alti copii.

Ereena si Matei. Eu sunt convinsa ca Matei stie ca drumul cel mai scurt spre inima unei femei este sa ii arati ca ii iubesti mama. Si, totodata, ca sa fie sigur, bate la doua usi, sa vada care se deschide prima. Asa ca ne-a iubit si pe mine si pe Alinus, de iti dadeau lacrimile. El s-a plimbat cu tati de mana o gramada si parea fascinat de luminite.

Louiza si Yasmin. Intram in playground, acolo cineva cu un copilas mic, o fetita. Fetita semana tare mult cu Yasmin, dar mamica nu semana deloc cu Louiza. Ne-am lamurit pana la urma! Erau Louiza si Yasmin, Louiza cu o noua infatisare, tunsa si blonda cu suvite, arata extraordinar!

Grati si Dudu au venit mai tarziu. Am zis ca o sun, sa vad ce se intampla, dar DUPA ce mananc. Recunosc, mi-era o foameeeeeee! Dudu topit si el dupa mami, cand vroia in brate, parca ma vedeam pe mine: "cere-mi in brate, daca asta vrei, spune cu vorbele tale". Si el smiorcait la inceput, dar la sfarsit era deja in elementul lui! Merge foarte sigur, alearga, e foarte activ.

Irinuka si Rares. Rares a luat exact ce trebuia de la mami, ca atare e foarte linistit, dar cu ochii cerceteaza tot. Am tot zis ca stam mai mult de vorba la party, si n-am vorbit deloc, Irina! Next time, promise?

Beinazuta si Beatrice. Aici imi stiti parerea, Bea e sora de maternitate a Mariucai si noi, mamele, speram ca ele sa pastreze relatia peste ani. Asta daca reusim sa ne vedem mai des decat am facut-o pana acum. O data cand aveau fetele 5 luni si o data acum.

Lala si Andrei. Lala, persoana de pe forum, Lala persoana de pe skiuri si Lala persoana reala, fizica... Hmmmm... parca sunt 3 persoane diferite. Nu total diferite, dar diferite. Lala e micuta de statura, delicata, nu as fi recunoscut-o daca nu il avea pe Andrei de mana, hehe! Andrei exact ca in poze: pletosel, agitat, mergea peste tot, cauta el tot, asculta atent.

Alinatudor si Stefania. Alina frumoasa ca de obicei. Dar Stefi m-a dat pe spate. Merge, e activa rau, are o privire foarte iscoditoare, vrea sa afle totul, sa nu ii scape nimic. Am zis si frumoasa?

Miha si Matei. Trebuie sa fii un anume tip de persoana, in cazul ei extraordinara, ca sa ai o fetita frumoasa, sa ai un baietel adoptat extraordinar (fara sa aiba vreo problema la mers sau la dansat) si sa fii mamica pentru a treia oara! Jos palaria!

Alina cu Kalosu' si Daria. Si da, aveam o curiozitate, mai are Kalos-ul! Daria e o mica papusica, frumusica si linistita. Nici ea nu a reactionat asa cum s-ar fi asteptat Alina, ca si Mariuca mea, dar eu zic ca trebuie sa facem intruniri de genul asta mai des, ca sa le obisnuim cu spectacolul.

Mitshu si Conrad. Din virtutea inertiei, i-am zis Mariucai la un moment dat "du-te si tu si joaca-te cu bebe C.". Si dupa aia mi-am dat seama ca nu ii mai putem spune "bebe C.", pentru ca e ditamai baiatul acum! Bine, sa nu va imaginati ca are alta freza, noooo! Acelasi par cu care prinde bulgarii si cred ca uneori si rusii!

Si ultimii... dar doar pe lista...

Ana si David. Ana a venit la mine si m-a intrebat daca o recunosc. Facusem prea multe gafe pana atunci??? Evident ca ea era! Neschimbata, dar cu un David care nu prea mai e pufos, ci un barbatel care se tine super pe picioare si exploreaza totul in jur. Cand l-am vazut in parc, dupa baby expo, intr-adevar era pufos, dar cred ca de cand si-a dat drumul la mers, e iute si agil.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

In schimb eu nu stiu cum sa pun pozele pe transfer , nu vrea sa ia albumul, trebuie poza cu poza ????

O zi excelenta !
Lala.

[/quote]

In prealabil le grupezi intr-o arhiva, le zip-uiesti adica. Poza cu poza se poate, dar dureaza prea mult.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

creata , ai fost tare draguta si ca de obicei organizata

Lala, ti-a raspuns deja stancuta , e usor . arhivezi fisierul , il trimiti cuiva pe o adresa de mail, sau mai bine chiar tie, si linkul din mail ni-l dai noua

am reusit sa salvez din albumul tau ,daca nu imi explicai ma invarteam eu mult si bine si degeaba

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mda, le-am trimis una cate una ca nu m-a dus capul sa fac zip
Le gasiti pe mailul comun.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Moooaammmaaa ce mi-au vazut ochii am vazut toate pozele , copii care mai de care frumosi si eleganti iar parintii lor la fel .Se vede in poze ca v-ati simtit bine si chiar ma bucur enorm ca a fost o petrecere reusita ,poate data viitoare reusim si noi sa ajungem .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HEI!
Pentru ca nu mai aveam rabdare sa va intoarceti de la petrecere m-am pus la nani, Benji in grija lui tati. Schimbat, hranit si trecut la descarcat poze. Am reusit doar sa le vad pe cele ale Alinei si LaleiD pe ale Ereenei le-am salvat de pe mailul comun, a mers repede. O singura problema: Ellenuta a pus filmul in doua parti? Si pana acuma am descarcat fara succes la ele. Mai incerc!

F frumos v-ati distrat, a admirat si tati al nostru poza de grup a Ereenei. Mie mi s-a parut nu stiu de ce spatiul cam ingust dar daca ziceti voi ca a incaput atata lumea va cred. Si vad ca toti clopoteii au fost incantati de baloanele de sapun ca si Benji al meu.
Pacat ca inca nu se poate aplica teleportarea!!!! Eram si noi cu voi azi!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Elle, pt.albumul de 1 an, superb.

am reusit sa vad doar o parte din poze, cele puse de Alina023, nu stiu ce naiba are webshot-ul la mine ca nu vad pozele decat mici, daca dau click pe poza sa o vad mare imi apare un ecran negru. Lala, Creata, vreun sfat? ce trebuie sa instalez sa reusesc sa vad iar pozele? acum cateva zile au mers dar a sters sotul nu stiu ce si gata...nu mai merge.

cu rusine spun ca nu am recunoscut cativa clopotei dar toti au fost f eleganti si frumosi.
ASTEPTAM URMATOAREA PETRECERE la care speram nu ajungem. pupici tuturor

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

wow, ce cavaler avem printre noi AJ, ai fost tare elegant de ziua ta, un tort frumos iar mami a ta...nu stiu cand te-ai tuns dar iti sta tareee bine.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cine spunea ca a descarcat foarte repede filmuletul de la Ellena??? Cum a facut? Eu ma chinui de mor!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput