Big M, Cocei & Dascalescu ne sprijina oficial!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

LucaLuca,multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci pentru noi toti care ne luptam cu aceasta boala.succes in continuare si inca o data mii de multumiri pentru ceea ce faci.astept indicatii pt. cei 2%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

luca, uite e cum spui tu... am citit topicele dar nu am scris nici un cuvant. imi cer iertare, ai mare dreptate... ar trebui sa ne implicam cu totii, macar cu un cuvant....
te admir mult, in urma a ceea ce ai reusit pana acum, ca si pe celelalte alaturi de care colaborezi. sa dea Domnul sa se puna in miscare lucrurile din ce in ce mai bine, mai repede........

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Luca desi eu fac FIV cu Big M si cu dr. Cocei nu am stiut toate aceste vesti,nu aveam cum sa le aflu.Multumim pentru informatii si pentru tot ceea ce faci!Toata stima fata de prof.dr. Marinescu, dr. Cocei si d-na embriolog Dascalescu ( dansa nu este dr.,ci biolog/embriolog)!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Multumim tuturor! Daca int-adevar apreciati ce se intampla, oferiti trei minute din timpul vostru si votati blogul la roblogfest (detalii si explicatii tehnice aici: http://.2009/02/24/votati-ne-la-roblogfest/ ), tocmai pentru a ne putea face inca si mai auzite! Multumim!:)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Va pup si va doresc sanatate si mic mic si scump.

am votat, sa stiti.

Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!

Alex, hai la mama!
Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mi se pare ca dl Bogdan cu comentariul nr 44 de pe realitatea.net este Big M. Incheie cu "contati pe mine si sotia mea" iar zana a fost pacienta lui , nu? Cititi www.realitatea.net/s-o-s--infertilitatea-sau-ce-inseamna-bloggingul-civic_470856.html" target="_blank"> aici

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 3 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nu stim cine este acel "Bogdan", probabil un simplu anonim, dar le zice bine! :)

Ontopic: cooperarea noastra cu AER continua, am primit felicitarile lor [erau uimiti de cate facem, aproape se scuzau ca ei nu tin ritmul cu noi:))] si am stabilit ca, dat fiind ca noi nu suntem ong, sa cerem simpatizantilor cauzei infertilitatii & reproducerii asistate medical - celor care vor, desigur: nu este o impunere, doar o sugestie - sa directioneze cei 2% catre Asociatia Embriologilor.

O sa facem topic separat un pic mai incolo, dar pentru persoanele care sunt foarte constiincioase si fac deja declaratiile fiscale, iata datele de identificare ale AER:

Nume oficial: Asociatia Embriologilor A.E.R.
Adresa: Bdul Ferdinand nr 45, ap 2, sect 2 cod 021382 Bucuresti Romania
Cod fiscal: 25197928
cont bancar: RO65BACX0000000302036001 Unicredit Tiriac Bank Sucursala Mosilor

Mai multe detalii despre 2% aici: www.doilasuta.ro

---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki nu stiu daca acel Bogdan e Big m. ieri a fost invitat la emisiunea Duminica in familie unde a fost luat peste picior de catre Pepe si Zavoranca. Nu stiu daca avea timp sa ajunga acasa si faca acel comentariu.
Cum e posibil ca un doctor ca Marinescu sa ajunga de rassul unor prosti unor inculti. Li s-a parut tare amuzant subiectul infertilitatii ca sa nu mai zic ce comentarii au facut la adresa barbatilor care nu pot. ce fel de barbati sunt aia.
ce e culmea ca niste dobitoci precum pepe si zavoranca vor face copii fara probleme.

elena +19
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 3 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Eu nu cred ca este vorba de medicul Marinescu. Nu este etic sa comneteze public despre pacientele sale si nu cred ca un medic de talia lui ar face asa ceva.
Am votat si eu, succes fetelor!

Mergi la inceput