Big M, Cocei & Dascalescu ne sprijina oficial!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

ceea ce s-a intamplat la duminica in familie a fost de-a dreptul jenant!
Omul acela s-a dus acolo sa raspunda la niste intrebari , sa ne lamureasca pe noi toti despre niste probleme!
si...acolo ce-a gasit ? o bataie de joc. Niste oameni care nu l-au lasat sa vorbeasca si care nu numai ca habar nu au despre ceea ce este vorba dar nici macar nu au bunul simt sa taca atunci cand trebuie!
Mie mi s-a parut revoltator!
Un om pentru care timpul este atat de important, isi rupe ore ca sa participe la o emisiune in ideea ca poate comunica ceva...iar cei de acolo...nu-l lasa nici macar sa faca acest lucru!
O porcarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu pana acum v-am citit, v-am votat, dar nu prea am gasit cum sa va ajut mai mult. Daca insa a venit vorba de Monsenior/Mr Big pot sa vin sa va confirm ca stie de noi, de forumul nostru si simpatizeaza de multi ani cu el.
Eu am facut un FIV de nota 10 cu Mr Big in primavara lui 2007 si pot sa va spun ca stateam la Giuly de vorba de monseniorul pret de cate 30 de minute la fiecare sedinta despre forumul nostru. Cum intram in cabinet, cum incepeam sa turui despre proceduri si tratamente si medicamente si cum e mai bine sa abordam cazul meu. Iar el asculta cu o rabdare titanica si se crucea de cat de informata sunt.
Am intalnit medici care mi-au strigat sa nu mai vin la ei cu teorii de pe nu stiu ce prostii de forumuri si sa-i mai las cu teoria mea citita in carti.
Vestita Geta, asistenta, a incercat de cateva ori sa ma scoata din cabinet in suturi, pe motiv ca-mi permit prea mult sa vorbesc in fata Profului, la care dragul de Marinescu i-a replicat: " Daca ar fi toate fetele asa informate ca fata asta...."
Dupa 2 ani, am revenit in cabinetul lui, iar primele cuvinte au fost: "Ce faci Oano Internet?"
E un om extrem de deschis la minte, are o memorie de elefant, iar ca profesionist, oricat as fi de carcotasa, nu am ce-i reprosa.

Pune foarte mult suflet in procedura FIV, multi medici buni au crescut si au invatat la sanul lui, iar eu as scrie si 10 pagini numai cuvinte de lauda......
Nu pot sa uit bucuria din privirea lui cand a venit rezultatul de la BetaHCG (era peste 400, deci 2 bebei) si nici nu pot sa-l uit cum se tinea cu mana de zid cand i-am venit cu un rezultat de 30 la BetaHcg.......
M-a tras in cabinet si a inceput sa ma intrebe ce am mancat, ce am baut, cat am dormit, ce medicamente am luat, nu-i venea sa creada.....

E de nota ZECE acest OM si sunt convinsa ca va face tot ce-i va sta in putinta pentru a va sustine cauza.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

oana,
eu cred ca exista intotdeauna ceva de facut pentru oricare dintre noi.
Si mai cred ca e bine sa ne spunem aici parerile despre medicii din domeniu! si atunci cand parerile sunt de bine nu numai de rau!
am observat ca exista tendinta de a scrie doar daca avem ceva de reprosat...si nu zic ca de multe ori exista motive si cauze! dar atunci cand avem de laudat...cam uitam!

Mergi la inceput