Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Lavinia, uite pozele mele sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">aici. Ale feliciei sunt pe pagina 18. Mai sunt fete care au poze in concurs.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
buna fetelor. intru pe fuga sa urez si eu la multi ani Cleo sa fii cuminte la Roma si sa aduci poze!
si la multe lunite sarbatoritilor din ultimele zile sa cresteti mari si sanatosi
miss, bravo! bine ca ai avut putere sa infrunti rautatea aia de om!
am vazut si pozele cu copilasi frumosi si gabitza fatuca mica si frumoasa , cat de bine ii seamana Andrei!!!
eu sunt cam racita, ma doare gatul, fata e bine, vorbeste toata ziua, bate din palme, dar nu se ridica nici macar in fundulet. in picioare doar ajutata! of! nu stiu ce-o fi cu ea de nu se ridica odata.
va pup, ma duc sa fac baita ca apoi sa bag si sirena mica in baie la spalat
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
Lorich spune:
Lavinia multam de raspuns, sa nu eziti sa ne mai scrii ces tii tu despre anumite medicamente&substante & orice are legatura cu bebeii si cunosti anumite aspecte asa... of the record; noi nu prea avem cum sa stim amanunte multe, respectam ce zice dr., te uiti si pe prospect si cam atata. Pup si vrem si noi poze de la bal, macar cu tine si rochita de la bal.
Iulia mulata sanatate !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MissParker spune:
Magne, uite-aici suntem:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17
gabitzam, vezi ca ne putem vota si pozele proprii, adica io mi-am votat-o pe a mea, sa fie acolo
CLEO
Iti doresc din toata inima un LA MULTI ANI cat Everestul, sa sarbatoresti cum se cuvine in Roma, sa te simti bine acolo, iar in noul an de viata sa fii sanatoasa, linistita, odihnita, fericita, implinita, iubita si tot ce mai vrei tu, atat acasa cat si aici, in mijlocul prietenelor tale virtuale!!! Odiseea asta ar fi mult mult mai saraca fara tine! Sa ne traiesti, ca ne trebuiesti, fata draga
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Cleo La multi ani! daca pleci in seara asta! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de Maruca si de Victor! Si la cat mai multe calatorii si la cat mai multe drumetii impreuna cu fitiza de-acum inainte! Magdone LA multi ani sotiorului! Speram sa va lase cei mici sa sarbatoriti in seara asta Laura uite www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">aici suntem si noi. Insa le-am pus la repezeala, de aiurea, acum stau si ma uit si am o gramada de alte poze mai frumoase, plus ca puteam si eu sa le prelucrez putin ca ma pricep. Asa ca nu trebuie sa ne votati neaparat ca stiu ca nu sunt pozele cele mai reusite. Dar multumim oricum! Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)***www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick "If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh) |
Eeeee, cum sa nu votam mugurasul nostru drag ... Mai ce m-a impresionat poza cu Patrickutz-micut ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Doloress spune:
Fetelor multumim de voturi!
Wow, Miss si Gabitam sunteti pe primele locuri! Tinem pumnii sa castigati ca oricum la Odissea noastra sunt cei mai frumosi copii !
Ce rau imi pare ca nu s-a mai pus poza cu Craciuneii, ar fi castigat sigur...
Miss recomanda-mi si mie cele mai bune carti de parenting pe care le-ai citit. Ca as vrea sa ma documentez mai bine, sa aud mai multe pareri. Cu cat se mareste Patrick imi dau seama ca instinctual repet acelasi patern de comportament ca al parintilor mei si nu prea as vrea. Adica nu-i condamn, m-au crescut cum au stiut ei mai bine, in conditiile date, insa nu as vrea sa repet aceleasi greseli. Tind ca si ei sa cer prea multe de la Patrick si sa ma simt dezamagita de faptul ca nu face una sau cealalata. In loc sa ma relaxez si sa-l "let it be", sa-l accept asa cum este el. Imi pare bine ca imi dau seama, si incerc sa ma "tratez" insa mi-ar prinde bine niste lecturi de specialitate.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Miss recomanda-mi si mie cele mai bune carti de parenting pe care le-ai citit. Ca as vrea sa ma documentez mai bine, sa aud mai multe pareri. Cu cat se mareste Patrick imi dau seama ca instinctual repet acelasi patern de comportament ca al parintilor mei si nu prea as vrea. Adica nu-i condamn, m-au crescut cum au stiut ei mai bine, in conditiile date, insa nu as vrea sa repet aceleasi greseli. Tind ca si ei sa cer prea multe de la Patrick si sa ma simt dezamagita de faptul ca nu face una sau cealalata. In loc sa ma relaxez si sa-l "let it be", sa-l accept asa cum este el. Imi pare bine ca imi dau seama, si incerc sa ma "tratez" insa mi-ar prinde bine niste lecturi de specialitate. |
Scumpica, eu iti recomand sa citesti mai intai niste carti despre mecanismele pe care le mostenim inconstient de la parinti (Alice Miller, Scott Peck - le gasesti pe serverul pus pe prima pagina, la subfolderul de Psihologie, apoi Arno Gruen), pentru ca in primul rand trebuie sa lucram la noi insine si pe masura ce ne schimbam noi, asta se reflecta in comportamentul vizavi de bebeii nostri.
Si mie tot asta imi vine cel mai greu: sa let him be, sa nu intervin (de pilda si la chestii marunte, sa-i dau parul dupa ureche, ca-l are intr-o parte mai lung si intr-o parte deloc si pe mine ma obsedeaza simetria ), iar statul deoparte va deveni tot mai greu pe masura ce ei vor deveni (si vor trebui sa devina!!) tot mai mari si mai independenti. Maine am iar terapie, am sa abordez subiectul, sa vedem ce mai iese la iveala.
Carti de parenting, sincer, inca nu am citit asa multe, desi am cumparat vreo 10 (Michele Borba, celebrul Gordon), dar inca nu a inceput capitolul "educatie constienta", deocamdata lucrez la mine, la impulsurile mele, la obsesia mea de a controla, la perfectionismul meu etc. Ah, citeste neaparat Jacques Salomé - Mami, tati, ma auziti? (e tot pe serverul ala), este o carte extraordinara care-ti deschide multe perspective noi si te ajuta sa vezi lumea din punctul de vedere al unui copil. Eu am citit-o acum cativa ani din perspectiva copilului neiubit din mine, acum am s-o recitesc din perspectiva mamei care-si doreste un copil fericit - si sunt convinsa c-o voi citi cu alti ochi si evident cu alta stare sufleteasca.
Ah, a venit Mutti sa-mi spuna ca dl. Sticla a baut aseara in ultimul hal, duhnea de 5 ori mai tare ca obicei, iar azi era morocanos si ciufut si ofticat la sange, se vede ca l-a lovit drept in plexul plexului conversatia cu mine. Si cel mai tare atu al meu a fost ca i le-am servit calm, civilizat, pe un ton decent, chiar politicos.
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Magdone spune:
Doloress, multumesc de felicitari, macar de vorba sa apucam sa stam, ca nici asta cateodata
UIte o carte buna de parenting, eu o am acasa si mi se pare f buna.
the science of parenting de Margot Sunderland
si inca una din care ne tot da citate educatoarea lui Razvan:
Practical parenting de Stanley Shapiro si inca doi autori Karen si Richard Skinulis sau los, nu sunt sigura, dar nici nu o gasesc la biblioteca. Mai caut.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Magnetism79 spune:
Gata v-am votat frumosilor si frumoaselor!sper ca se trec la contoar si voturile noastre. Pupici.super pozele
piggy spune:
La Multi Ani fericiti alaturi de mamici si tatici pentru micutzii nascuti intr-o zi de 20: Robert, Andra, Roxana, Delia, Beatrice, DEaniel!
La Multi Ani fericiti cLeo alaturi de cei dragi! Distractie placuta la Roma!
Am votat si eu puiutzii M&M dragalsi si sa speram castigatori!
Gabitza eu intrebasem de aparatori ..multam fain
Kristinik parca tu intrebasei de umidificator...eu am din ala aratat e tine dar nu prea bun asa ca il tin in camera noastra. La Ilinca am luat de la babyexpo din asta http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Umidificatoare-de-aer/Umidificator-de-aer-HI3006/ e mai ieftin la targ decat in poza si e destul de bun si silentios
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)