Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
monik16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Multumim mult de voturi la toata lumea!!! monik16, saru'mana pentru empatia pe care o ai fata de mine, dar nu ti-o pierde pe cea fata de tine insati, nu-ti bagateliza traumele, chiar daca ti se pare ca altul a suferit mai mult. Eu nu le mai neg pe ale mele, ci incerc sa le descopar si sa le analizez in asa masura incat ele sa nu ma influenteze in viata mea prezenta. Uite aici ce scria Principesa (psiholog de meserie) unei forumiste pe tema asta, am retinut citatul fiindca exprima perfect lucrurile: Din pacate in psihismul uman nu se aplica legea "ce nu stii nu iti poate face rau", ba dimpotriva. Ce nu stii dar este in trecutul tau si este neintegrat iti poate dauna foarte tare prin faptul ca este in afara controlului si poate influenta deciziile fara sa iti dai seama. Iar uitarea nu este niciodata o solutie si nici nu te poti impaca cu niste experiente pe care nici macar nu le stii. Si oricat de frumoasa ar fi viata prezenta nu te ajuta in acest sens. Nu cred ca trebuie ales intre a afla sau nu adevarul, ci scopul ar fi de a afla adevarul intr-un mediu si in conditii cat mai securizante. Experientele ramase in inconstient nu au mai putin impact decat cele constiente. Un terapeut bun este un chirurg si un vindecator. Tu se pare ca ai gasit un bun chirurg. Verifica daca poate fi si un vindecator, adica daca puteti construi o relatie terapeutica suportiva, care sa faciliteze integrarea acestor parti din istoria ta si care sa te securizeze si sa te protejeze, sa te ajute sa activezi si sa dezvolti resursele de care ai nevoie pentru a gestiona cu bine restructurarea de care ai nevoie pentru a putea trai o viata implinita, nu una pe bucatele. chinabulina, bestiale poantele cu „invataturile“ de la mama alina anto, tu vii mai rar, dar cu niste poze, yummy-yummy, s-o pape mama pe fata frumoasa cu genele de 3 kilometri Votat si eu poze de Doloress si gabitzam Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari. 2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim. 3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi. Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza. |
Nu prea pot scrie ca nu prea am timp. Parca am citit ca tu mergi la terapie si ma gandeam ca la cat de mult ai citit si la cat de mult studiezi problemele astea il poti pun in dificultate si pe terapeut .
Iti apreciez foarte mult curajul de a vorbi deschis despre problemele tale. Eu nu prea cred ca as putea face asta. Sunt perfect deacord cu ce ai scris mai sus. Eu sunt constienta ca comportamentul parintilor mei si felul cum s-au purtat m-au afectat mult si incerc mai presus de toate sa nu fac aceleasi greseli. Sper sa fiu mai responsabila. Sigur o sa fiu .
Ma mai apuca cateodata nostalgia si zilele astea sunt cam pleostita...Cred ca e si vremea de afara... Si faptul ca se apropie ziua mea... sunt cu capu' clar!
Si mai sunt si kg astea care nu se mai dau jos. Si pofta mea nebuna dupa dulciuri... Nu stiu cum stati voi dar eu am mai pus vreo 3-4 kg in loc sa dau jos... Am 64 kg la 160 cm... Nu ma simt deloc bine in pielea mea. Ma oftic ca nu am deloc vointa sa nu mai mananc dulciuri. Parca sunt o drogata. Si mai sunt si puturoasa de n-am pereche.
Sara e inebunita dupa dvd-urile alea de la superbebe. Cand i le pun nu-i mai trebuie nimic. Asa mai scap si ea. Ca acum de exemplu .
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
citat din mesajul lui cleo78 multumim de urari,la toata lumea, nu nominez ca uit ...tortu si shampania - vi le dau sapt aviatoare . am intrat in..fibrilatsii. De emotie. Ca las pitica 2 nopti, ca ma vad cu fratelo dupa 4 ani.....ca zbor... fug sa fac bagaje. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
La multi ani si din partea noastra!!!!
gabitzam spune:
Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Batea Vasile la Agassi de nu-i venea sa creada. - Ba Vasile domnu ala nu-i Agassi? - Ba da mai Ioane. - Si tu stii tenis, ma? - Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut. -Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata. ( Agassi terminat, il roaga sa mai joace o partida) -Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi, ala-ti indeplineste orice dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd. Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur.. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ca_eric spune:
gabitzam nu am reusit sa va votez..zice ceva de genul ca nu am iesit din perioada de proba????? nu stiu ce e aia. o sa mai incerc. ca am vazut si alte fete-miss, doloress au pozici acolo....
o sa vad cum fac
dorim bebeilor nascuti ieri si azi!!! ca nu am apucat sa felicit. de asemea sa fiti iubiti si fericiti!
si lui cleo pt ziua de maine, si drum bun si distractie faina...numai voi 2!!! poate veniti ....mai multi!!!
gabitzam spune:
Mai, nu cobi la fata asa ceva, ca_eric
Mi se pare ca pot vota membrii de la o anume vechime incolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monik16 spune:
citat din mesajul lui gabitzam Mai, nu cobi la fata asa ceva, ca_eric Mi se pare ca pot vota membrii de la o anume vechime incolo. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Eu votai si mearsa!
Adriana_78 spune:
Laura, ai grija de tine! daca ai febra, unde vrei sa iesi in oras???
daca mama ta a fost numai 5 minute la voi si i-ai pus si masca, nu cred ca de la ea ai luat.probabil ca luasei inainte si atunci a izbucnit.
Sanatate multa!
Adriana
Magnetism79 spune:
La multi ani Cleo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Safii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi iti dorim toti 3.
Lorich, ziceama de Eurespal ca e contraindicat la bebelusi, mamici gravidutze si care alapteaza pt ca nu sunt studii pe aceste categ de pacienti.are clorhidrat de fenspiridum care e o substanta contraindicata la bebelusi, sa nu-i mai dai la bebe mic.la adulti e ok ca are chiar efecte f. bune eu luam mereu mai ales i tuse si mergea f. bine( mai ales comprimatele nu siropelul).vezi ca nici bromhexinul nu e tocmai ok pt bebelusi.
Ma ce ma enervez ca uneori medicii astia vb in necunostinta de cauza .ma am vazut atatea cazuri de medici dobitoci ca sa zic asa, ma nu studiaza nimic despre medicamentul respectiv dar il prescriu la greu., nu cunosc reactii adverse , contraindicatii, il dau si gata, lasa pacientul sa se informeze daca va muri sau nu, de aia f. multi romani iau medicamente dupa ureche, sau cum imi place mie sa zic dupa cum ia vecinul, daca vecinul ia un antihipertensiv ia sa iau si eu a daca am tensiune?Asa se intampla si cu antibioticele, se dau la greu, ma parca au innebunit, le dau intr-o veselie , nu vor si nu au nici cea mai mica intentie sa trateze pacientul cu medicatie blanda care sa nu bombardeze organismul din prima, parca sunt turbati.Eu am facut soc anafilactic atunci cand eram micuta, am intrat in coma si eram sa fiu pe lumea cealalta din cauza antibioticelor.acum nu mai pot lua nici un antibiotic pt ca m-ar omori, in special penicilina.Asta e , vezi de-ai urasc niste personaje din medicina actuala.
Sunt de acord cu prescrierea antibioticelor dar atunci cand chiar s-a epuizat orice alternativa , cand trebuie sa pui pacientul pe picioare intr-un timp scurt , cand are febra de-i crapa capul, asociata cu altele gen tuse, frisoane etc si nu stii ce sa-i faci desi aici as indica mai degraba un antitermic eficient.
hai ca am facut destul apologia antibioticelor si la munce numai despre medicamente vb tot timpul.
Miss cum te votam si unde , am incercat pe pagina aia dar imi spune the page cannot be displayed.Sorry noi am incercat.Acelasi lucru e valabil si pt Gabitzam.
Pupici
Victoria_mami spune:
Cleo drum bun si distractie placuta! si LMA cu multa sanatate si bucurii!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02