Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

peste 12 ore si 40 min decolez

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

pai in cazul asta, hai sa-ti spun la multi ani de azi, ca maine lipsesti la apel sa fii sanatoasa, ca motiv de fericire ai cu siguranta

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

In primul rand cu scuzele de rigoare vreau sa urez La multi ani! pentru copilasii nascuti pe 18 si 19.

In al doilea rand vreau sa urez copilasilor nascuti pe 20 La multi ani!:Robertel, Andra, Roxana, Eliana, Beatrice, Daniel Christian

Si mai vreau sa urez pentru copilasii de 21 si 22 La multi ani!

La multi ani ! Cleo sa vii sanatoasa si voioasa!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Am votat si eu gabytzam si acum ma uit sa vad cine a mai pus poze sa votez toate mladitele si mugurasii.

Miss ce bine ca te-ai descarcat! Oricum mi-a placut ca i-ai zis tot ce aveai pe suflet! Rau om!

Uite www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">AICI suntem si noi

1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo drum bun!!!!!! La multi ani pt maine! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de bucurii!!!!!

Miss tocmai ce te cautam , bine ca ai dat linkul. Votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele

eu sunt varza. n-am mancat nimic azi, am febra, sunt ametita...si mai trebuie sa merg si la restaurant azi cu fostii colegi!!
Mircea e ok pana acum, slava Domnului!!

Ylari bine ca ati scapat de eritem. Chiar ma gandeam sa va imprumut o crema buna daca erati aici.
Lily ti-am admirat scumpetea!
Doloress concurezi sit u???? te superi, te rog daca mai pui odata linku si pt babe chioare?? Ca n-am vazut mesajul.
Danicris bai ce seamana Ducu tau cu Patrick de Doloress mai ales cand rade cu gura pana la urechi…nu stiu ce sa spun de bautul laptelui din bibe,al meu nu accepta.de aceea prefer sa-I fac branza in fiecare dimi si seara papa ceeale cu lapte sau iaurt cu fructe…sa suplimentez…ca de la mine nu stiu cat papa,desi suge toata noaptea – si toata ziua..
Lorich i-am dat azi dimi lui Mircea o portocala stoarsa…pe burta goala. Sa vezi ce big kk mi-a tras…si ele cam constioat, face pietricele. Mai incearca sit u asa,pe burta goala.
Andrada nasol cu discutiile de la serviciu…dar voi v vedeti de treaba voastra, el are dreptul la CIC si punct. Imi pare tare rau de sit asta sis per sa-si gaseasca un sv mai bun
Alina_anto d ace mare s-a facut si Sara ta! Ce pletoasa si ce oki minunati…seamana cu mami ei.
Micaela chilotei pe care ii scoti rupindu-I? astia sunt nebuni…hihi[:-]
Gabitzule acordat 5 pcte baietilor tai, ca le merita
Miss esti tare daca ai reusit sa pstrezi tonul coborit! Mie nu-mi prea plac infruntarile genul asta…dar e super sa poti spune omului in fata..am votat cu 5 puncte pozica
Alysh sunteti maibine?? Ma bucur ca nu mai face febra
China la unele replica, parka o aud pe maica-mea!
Magdone o seara minunata cu sotiorul!! cum sarbatoriti???
[onusred]Magnetism poate pui si tu pozici cu costumatia de bal!!! felicitari pentru
bonus!!! Si eu sunt disperata cu calatoriile!
Cleo drum bun, zbor linistit, distractie maxima…
Belleane[/red] tot voiam sa-ti spun ceva si acu am uitat… oricum,

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

peste 12 ore si 40 min decolez

Stai asa, nu decola ca ti-am pregatit ... ceva (ca sa rimeze).
Stai sa-mi dreg vocea. Mda, hai ca merge :

multi ani trăiaaască
multi ani trăiaaască
laaaaa muuulti aaani

cine să trăiaaască
cine să trăiaaască
laaaaa muuulti aaani

cleo să trăiaaască
cleo să trăiaaască
laaaaaaaaaa muuuuaaaulti aaaaaaaani

Cleo, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia frumoasa pe care o ai.
Distractie placuta, o sa ne fie dor de tine.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Reallaura multumesc mult pentru urari acasa unde altundeva? ca nu avem cu cine lasa copiii, de-abia astept sa vina si ai mei parinti la vara sa mai am si eu un respiro, macar sa-mi faca si mie altcineva cafeaua

Cleo drum bun si distractie placuta! si LMA cu multa sanatate si bucurii!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Chinabulina super tare de super tare!

Votat mladite, mugurasi, cand o sa am o secunda libera o sa-i iau cap coada sa vad toata galeria si poate mai gasesc cupii d-ai nostri.

Lavinia ce ziceau studiile ca provoaca? I-am dat o zi, adica de 3 ori Eurespal, apoi l-am schimbat. Normal ca la indicatia pediatrei daca asta intrebai. Oricum postase cineva aici un articol interesant despre toate siropurile de tuse, ca nu-s bune. Cel mai bine e sa nu ai nevoie de ele, dar e mai greu.

Laura ma crezi daca iti spun ca nu stiu ce inseamna pe stomacul gol ? Robert se trezeste dimineata neaparat cu tzitzi, deci ar trebui inainte de tzitzi ala, nu? Oricum i-am intrerupt sucul de porto/manda ca a ajuns sa-l urasca si nu vreau asta. si sanatate multa!

Cleo deci te sarbatoresti in Rome? Bravo! Drum bun si La multi ani!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

multumim de urari,la toata lumea, nu nominez ca uit ...tortu si shampania - vi le dau sapt aviatoare .
am intrat in..fibrilatsii. De emotie. Ca las pitica 2 nopti, ca ma vad cu fratelo dupa 4 ani.....ca zbor...

fug sa fac bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo La multi ani! daca pleci in seara asta! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de Maruca si de Victor! Si la cat mai multe calatorii si la cat mai multe drumetii impreuna cu fitiza de-acum inainte!

Magdone LA multi ani sotiorului! Speram sa va lase cei mici sa sarbatoriti in seara asta

Laura uite www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">aici suntem si noi. Insa le-am pus la repezeala, de aiurea, acum stau si ma uit si am o gramada de alte poze mai frumoase, plus ca puteam si eu sa le prelucrez putin ca ma pricep. Asa ca nu trebuie sa ne votati neaparat ca stiu ca nu sunt pozele cele mai reusite. Dar multumim oricum!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput