Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai vazut-o in concurs pe Bianc lui Bratafel. Chiar, pe unde e mami de Bianca?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici!

La multi ani sarbatoritilor zilei! Robertel, Andra, Roxana, Delia-Eliana, Beatrice, Daniel! Sa cresteti mari si sanatosi!

Am vazut iar niste poze dementiale, cu Diana de Kristinik, cu Ducu de Danicris, cu Scortisoara de Alina_anto, cu Julia de Lily. Niste frumuseti, ce mai!

Multumim de voturi, incerc si eu acum sa votez pozele din concurs.

Simonacip usturoiul nu e un alergen recunoscut, cum sunt de exemplu capsunile sa zic. Dar cica sunt oameni care fac alergie si de la usturoi. Asa ca am incercat sa elimin tot. Vad ca i-au disparut incet incet bubitele, mai are pielea aspra asa doar. Dar tot nu stiu de la ce a facut. Ca i-am dat si peste in perioada aia, si mai mult tofu... deci sunt tot in ceata.

Danicris e Ok daca bea cu cana mare, poti trece sa-i dai lapte direct din cana, nu are nimic daca nu mai trece pe la biberon. Cand ma gandesc la alte mamici cat se chinuie mai apoi sa dezvete copilul de biberon, poti sa te consideri norocoasa. Aici ii vezi si la 4 ani cu biberonul dupa ei.

Lorich interesanta treaba cu ridicatul in picioruse, nici eu nu stiam. Al meu s-a ridicat de cateva ori singur insa de cele mai multe ori ma pune pe mine sa-l ridic, Se chinuie de cateva ori, nu reuseste, asa ca incepe sa urle. Asa ca trebuie sa ma duc sa-l pun. E de groaza, numai in picioare vrea sa stea, agatat de tot felul chestii periculoase

Cleo si eu tare as vrea sa-l vad mai sociabil pe bulinul meu, insa ce sa fac, cu vremea asta nu iesim cu zilele din casa. Si chiar daca iesim pe-afara e pustiu cu totul. Vede alti oameni numai in week-end cand mai mergem pe la magazine sau in vizite. E cam speriat de bombe, cand vine cineva la noi incepe sa planga, mie nu prea imi place chestia asta ca acusi trebuie sa merg la servici. Ma tot gandesc la vacanta ca la solutia salvatoare, mai am numai o luna! yu-hu!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza buna!

sa zic si eu ca a fost mai buna noaptea asta, am dormit spre dimineata in camera la Razvan si Olivia n-a mai zis nici pas, cred ca si noi o mai deranjam in pat de se tot foieste asa. Abia astept sa-i facem camera ei sa vedem cum se comporta atunci.

sarbatoritilor de azi sa creasca mari si sanatosi si plini de noroc in viata!

azi e si ziua sotiorului meu, sa-mi traiasca multi ani fericiti

Kristinik, Danicris, Alina-anto, Lily, MissP, Gabitzam un mare la copii i-am vazut in poze.
Miss si Gabitzam, v-am votat!

Andrada, imi pare rau pentru sotul tau, poate o sa-si gaseasca repede altceva, multa bafta.
Si pe noi ne-a sunta ieri un prieten sa ne spuna ca scapat de concediere, rasufla usurat saracul, dar era inca in stare de soc, cica dimineata la ora 9 cineva trecea pe birouri si ii chema intr-o sedinta, ca sa afle ca ii da afara de fapt. Grele vremuri traim .
Si cel mai rau e ca nu ai nici o siguranta, nici o garantie ca jobul tau e sigur.

Ylari bine ca i-a trecut eritemul

chinabulina super haios

Reallaura multa sanatate, sa-ti treaca raceala repede repede

Doloress ma faci sa rad cu Patrick agatat de chestii periculoase, ce sa zic, ca n-ai vazut inca nimic stai sa vezi cand creste mai mare, orice s-ar zice e o diferenta intre baieti si fete. Olivia e mult mai precauta, chiar daca e curioasa, nu se arunca asa inainte sa vada ce e.

Sanatate tuturor puisorlor si mamicilor bolnavioare!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Am votat puiuti de gabitzam si de miss. Apropo ce tare ai fost miss !!! Bine i-ai mai spus!!!

Cristina de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Finally weekend
Ah ce bine e acasa dupa un drum infernal petrecut in trafic pe vremea asta.In sfarsit vad si eu rodul muncii mele financiar vorbind, se pare ca vanzarile merg destul de bine chiar si pe criza asta economica si luam bonus.
Am apucat azi sa citesc asa pe scurt din ce ati mai scris, parca Lorich zicea ca i-a dat baiatului Eurespal?Uite eu am lucrat la compania care producea Eurespalul, m-am ocupat de acest produs( stiu cam tot ce se poate stii despre el), nu stiu ce doctorita ti l-a recomandat tie dar iti spun sigur ca nu se admin la bebelusi, femei insarcinate si care alapteaza, nu exista studii facute pe aceste tipuri de pacieti si am fost f. mirata cand am auzit ca l-ai dat la baiat, eu chiar am toate studiile facute cu el si iti spun sigur ca nu se admin la bebelusi.
Ma pregatesc de bal pana maine, sigur ma imbrac in mov si negru ca tot e in trend.
Azi i-am schimbat formula de lapte lui asta micu, in loc de nan ii dau Aptamil.Mi-a adus un coleg de la firma niste Aptamil sa vedem cum reactioneaza, oricum e mai bun decat Nan, cei de la Nestle s-au cam porcit, nu stiu de ce toate companiile cnad daude vanzari bune si le merge treba bine, mai ales in acest domeniu, la noi in romanica, parca o iau razna , fac produse din ce in ce mai slabe calitativ.
I-a zi Cleo cand pleci la Roma?hai ca de-abia astept sa ne pui poze.Astazi am confirmat chestia cu Parisul, va fi si destul de munca dar ma sacrific,sa mai vad odata orasul meu preferat din Europa, bine si ar mai fi Londra dar cand nu ploua.Pe locul 3 e Milano dintre preferatele mele.Recunosc , sunt topita dupa calatorii, e pasiunea mea si nu pot sa traiesc daca nu ies de 2-3 ori din tara pe an.In fond si la urma urmei la sfarsitul vietii astea sunt singurele lucruri cu care ramane un om, restul se duc.Eu nu am pus niciodata pret pe valorile materiale desi mi-a dat Dumnezeu suficient,pentru mine conteaza f. mult aceste mici bucurii ale sufletului.
Va pup astept sa se trezeasca piciul sa ma joc cu el. L-am gasit dormind.E asa de dulce, si f. cuminte.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Multumim mult de voturi la toata lumea!!!

monik16, saru'mana pentru empatia pe care o ai fata de mine, dar nu ti-o pierde pe cea fata de tine insati, nu-ti bagateliza traumele, chiar daca ti se pare ca altul a suferit mai mult. Eu nu le mai neg pe ale mele, ci incerc sa le descopar si sa le analizez in asa masura incat ele sa nu ma influenteze in viata mea prezenta.

Uite aici ce scria Principesa (psiholog de meserie) unei forumiste pe tema asta, am retinut citatul fiindca exprima perfect lucrurile: Din pacate in psihismul uman nu se aplica legea "ce nu stii nu iti poate face rau", ba dimpotriva. Ce nu stii dar este in trecutul tau si este neintegrat iti poate dauna foarte tare prin faptul ca este in afara controlului si poate influenta deciziile fara sa iti dai seama. Iar uitarea nu este niciodata o solutie si nici nu te poti impaca cu niste experiente pe care nici macar nu le stii. Si oricat de frumoasa ar fi viata prezenta nu te ajuta in acest sens.
Nu cred ca trebuie ales intre a afla sau nu adevarul, ci scopul ar fi de a afla adevarul intr-un mediu si in conditii cat mai securizante. Experientele ramase in inconstient nu au mai putin impact decat cele constiente.
Un terapeut bun este un chirurg si un vindecator. Tu se pare ca ai gasit un bun chirurg. Verifica daca poate fi si un vindecator, adica daca puteti construi o relatie terapeutica suportiva, care sa faciliteze integrarea acestor parti din istoria ta si care sa te securizeze si sa te protejeze, sa te ajute sa activezi si sa dezvolti resursele de care ai nevoie pentru a gestiona cu bine restructurarea de care ai nevoie pentru a putea trai o viata implinita, nu una pe bucatele.

chinabulina, bestiale poantele cu „invataturile“ de la mama

alina anto, tu vii mai rar, dar cu niste poze, yummy-yummy, s-o pape mama pe fata frumoasa cu genele de 3 kilometri

Votat si eu poze de Doloress si gabitzam

1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Finally weekend
Ah ce bine e acasa dupa un drum infernal petrecut in trafic pe vremea asta.In sfarsit vad si eu rodul muncii mele financiar vorbind, se pare ca vanzarile merg destul de bine chiar si pe criza asta economica si luam bonus.
Am apucat azi sa citesc asa pe scurt din ce ati mai scris, parca Lorich zicea ca i-a dat baiatului Eurespal?Uite eu am lucrat la compania care producea Eurespalul, m-am ocupat de acest produs( stiu cam tot ce se poate stii despre el), nu stiu ce doctorita ti l-a recomandat tie dar iti spun sigur ca nu se admin la bebelusi, femei insarcinate si care alapteaza, nu exista studii facute pe aceste tipuri de pacieti si am fost f. mirata cand am auzit ca l-ai dat la baiat, eu chiar am toate studiile facute cu el si iti spun sigur ca nu se admin la bebelusi.
Ma pregatesc de bal pana maine, sigur ma imbrac in mov si negru ca tot e in trend.
Azi i-am schimbat formula de lapte lui asta micu, in loc de nan ii dau Aptamil.Mi-a adus un coleg de la firma niste Aptamil sa vedem cum reactioneaza, oricum e mai bun decat Nan, cei de la Nestle s-au cam porcit, nu stiu de ce toate companiile cnad daude vanzari bune si le merge treba bine, mai ales in acest domeniu, la noi in romanica, parca o iau razna , fac produse din ce in ce mai slabe calitativ.
I-a zi Cleo cand pleci la Roma?hai ca de-abia astept sa ne pui poze.Astazi am confirmat chestia cu Parisul, va fi si destul de munca dar ma sacrific,sa mai vad odata orasul meu preferat din Europa, bine si ar mai fi Londra dar cand nu ploua.Pe locul 3 e Milano dintre preferatele mele.Recunosc , sunt topita dupa calatorii, e pasiunea mea si nu pot sa traiesc daca nu ies de 2-3 ori din tara pe an.In fond si la urma urmei la sfarsitul vietii astea sunt singurele lucruri cu care ramane un om, restul se duc.Eu nu am pus niciodata pret pe valorile materiale desi mi-a dat Dumnezeu suficient,pentru mine conteaza f. mult aceste mici bucurii ale sufletului.
Va pup astept sa se trezeasca piciul sa ma joc cu el. L-am gasit dormind.E asa de dulce, si f. cuminte.
Va pup

peste 12 ore si 40 min decolez

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, drum bun si calatorie placuta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Am votat si eu gabytzam si acum ma uit sa vad cine a mai pus poze sa votez toate mladitele si mugurasii.

Miss ce bine ca te-ai descarcat! Oricum mi-a placut ca i-ai zis tot ce aveai pe suflet! Rau om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

peste 12 ore si 40 min decolez

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Nu cred ca mai reusesc sa scriu pana decolezi, asa ca iti urez de-acum drum bun, distractie placuta si pt ziua ta: La multi ani!, sanatate, si numai bucurii alaturi de Mara si tati.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput