Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am fost azi si am depus actele pt. aia 85%, in Drumul Taberei...Batea vantul, nu era nimeni. Tipa de la ghisheu statea pe mess. Ce viatza!! In 2 minute am plecat. Acum sa vedem cand ne dau banii... Daca i-ar da in 2 luni ar fi parfum dar nu cred.

Am citit mesajul Feliciei... Chiar l-ai ciufulit pe bietul Sticla dar ma indoiesc ca va invata ceva din asta. Macar te ajuta pe tine.
Ma gandeam la tine si la cat de mult incerci sa treci peste anumite traume... Ma intreb daca e posibil sa le invingi vreodata... Eu m-am resemnat deja cu ale mele desi sunt mult mai mici.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Votat si eu gabitam, miss, doloress si melly atat am recunoscut, daca mai are cineva sa ne spuna.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Votat si eu fratiori de Gabitzam si tatic obosit cu ficioru de Miss. Mi se pare mie sau am zarit si gogoasa Chinei?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Multzam de urari tuturor! Sunteti niste dulci!

Legat de pampersi cu sau fara elastic, cred ca cea mai sigura metoda e aceea a Micaelei. Uite, acum am 2 pachete, unul cu frunzulite si unul cu norisori. Cel cu frunzulite e facut in Polonia, celalt bun cu norisori e in Turcia, deci invers de cum a zis Chinabulina parca...Pe cel cu frunzulite l-am luat de gura maica-mi ca se dadea si o paturica

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

bine ca ai spus faza cu pampersii. eu n-am testat-o, am vazut doar ca asa au scris fetele de la odiseea de noiembrie-decembrie. dar se pare ca nu-i adevarata...

edit: nu, gogoasa mea nu-i pe acolo

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Neata!
LMA M&M de 20! Sa cresteti mari si sanatosi!

La noi noaptea a fost bunicica, acum eu mi-am terminat cafeaua, m-am ridicat de o ora din pat si printesa inca doarme! Ce minune maaaaare, ca de obicei cum ma ridic de langa ea se trezeste imediat, chiar si in toiul noptii daca tre sa merg la baie, pana intru eu in baie o si aud maraind...
Of... oare se invata sa doarma si fara mami si o sa o pot pune in patutul ei si eu sa ma intorc in patul nostru? Mi-e dor de patul meu, asa bine dormeam in el, si acu' dorm tot cu grija pe marginea patului si ea lipita de mine. Ma plang eu, dar adevarul e ca-mi place nemaipomenit, ca cred ca eu sunt mai dependenta de Victoria decat e ea de mine.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

hai sa va pun si ceva haios:
Motive pt care ii sunt dator mamei:
1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA: "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA: "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA: "Pentru ca asa am zis eu, de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA: "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA: "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL: "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta"
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA: "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA: "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII: "Eu te-am facut,eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI: "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA: "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA: "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI: "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL: "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT: "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA: "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC: "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA: "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA: "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"

Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Danicris, am vazut poze frumoase!
Eu Victoriei i-am dat file de calcan, fiert la aburi si amestecat cu spanac. Drept e ca nu prea are nici un gust, nu l-a mancat asa gol si l-am amestecat cu... branza dulce si a ras tot!!!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Chinabulina, ma sigur nu e gogoasa ta?uite aici, ultima poza: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Chinabulina, ma sigur nu e gogoasa ta?uite aici, ultima poza: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

nu-i a mea, dar e o frumusete de fetita!!! ne face onoare o asemenea comparatie! numele insa e cam acelasi (gogoasa mea e teodora, fara "h")

Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Da, si mie imi plac pampersi cu elastic pe parti. De asta-vara i-am descoperit. De fapt sora-mea a fost aceea. Si dupa aia ne tot uitam ca disperatele pe la pachete sa vedem unde sunt fabricate. Acum 1 luna cand am fost la mures am fost pe la selgros si i-am luat huggies sa vad cum sunt ca erau taaare laudati. Dar o cam strang ca am luat nr 4 in care ar tebui sa ne incadram. Insa la pampers ii iau 5 deci am fost desteapta rau...! Oricum nu mai iau, tot la pampers raman. Sunt mai finuti, mai subtiri parca. De libero iar am auzit ca ar fi foarte ok insa nu am gasit pe la noi. In selgors erau, dar nu am luat. Ca vorbeati de preturi, cam cat e pe la voi un pachet de pampers, dar o cutie de lapte praf(nan, ca eu de asta-i dau)?

Acum cu raceala... cred ca are ceva rosu in gat sau o supara ceva ca nu a dormit prea bine la pranz. Si parca ar avea in gat asa secretie usor usor nasuc infundat, dar prea putin sesizabil. Temperatura inca nu.... Vedem cum evolueaza.

Tocmai i-am dat sinopret ca parca horcaia din gatut si era nervoasa. S-a mai calmat si a adormit. Dar sa o vedeti ce figura a facut... . Era cam amar, nu l-am gustat inainte sa-i dau.

Danicris ce baiat frumos are mama ! Mi-a placut lenjeria de pat cea bej cu floricele.

Cristina de Diana

Mergi la inceput