Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo China multam, deci va dati seama ca am cumparat cam 15 pachete pana acum (la un calcul scurt) fara elasticul cu pricina? Culmea ca mie tot astia imi plac cel mai mult(sado-maso), am testat si huggies si bela, astia mi se par cei mai moi. Libero inca n-am incercat.
China mersi de info cu fabricatia si de complimente !

Alina

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Sa incerc sa fac si eu un mic conspect cat ma lasa Dariuta-terorista. Acu stiti care e distractia ei? Am un suport de intins rufele, cu rufe pe el normal , ea se baga sub el se intinde pe spate si cu manuta misca rufele de deasupra ei, e mare distractie aici la noi.

kristinik eu pt tuse i-am dat eurespal. Multa sanatate Dianei frumusica si pictorita. Mi-au placut pantofiorii, da fii-mea nu sta incaltata, pana nu isi scoate in picioare nu se lasa, ii musca.Umidificator noi avem de la Ghicco dar nu ne omoram cu el, face umezeala mare, e bun sa mai punem ulei de menta, eucalipt sa desfunde copilu cand avem nevoie.
Am citit ca a fost alarma falsa aia cu tusea, ce bine.
Reallaura sa te faci bine, urat rau cu racelile astea.
simonacip sa speram ca febra aia e de la dinti. Ufff ce greu cu 2 copii, cand e unu cand altu.
YLARI e buna intelegerea aia cu o zi libera pe saptamana, dc stateai cate 6 ore in fiecare zi nici nu simteai si nici nu aveai timp sa petreci si tu cu bebeluna ta. Dc ma intorc la servici asa o sa fac si eu.
Danicris e un dulce Ducu. Peste eu am citit ca pangasius e recomandat deoarece nu aregustul ala evident de peste, dar se da dupa 8 luni, adica mai avem 3 zile, da?
cleo78 sa stii ca in provincie, cel putin in Targoviste sunt mai ieftine toate:lapte praf, pampersi, borcanele. Eu cand am fost la mama ma uitam ca proasta, am crezut ca s-au ieftinit dar in buc am gasit preturile, cum le lasasem
MissParker, da nu e nici o graba cu mersu/miscatu asta... toata ziua sunt in urmarire
Lilly79 felicitari pentru copacel, ce nu face omu' pt telecomanda.
Andrada79 asa cum ti-a zis si tanti din hambarului, conteaza sa fi cotizat 12luni inainte de nasterea copilului, urat procedeaza sefa aia. Mult succes, poate isi gaseste repede ceva.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Am vazut poze cu Scortisoara frumoasa foc.
Ce au crescut copiluti astia, ma uit la ei cat sunt de frumosi si cat s-au schimbat in lunile astea, acum nu mai arata ca niste bebelusi sunt asa... copiltui-nazdravani

lorich, metoda sa te prinzi de care e te uiti prin partea aia alba:-daca are frunzulite, nu e ok, -dc are norisori e bun (cu elastic. Asta ne-a invatat Iulia si am aplicat si eu.
scutece Libero am luat eu, e a 2-a oara, ce sa zic eu am luat pt 7-11kg si sunt my first pants, se baga ca chiloteii si cand se scot se rup pe parti, mie mi s-au parut interesanti sunt mai altfel, elastice bune peste tot, nu au aricii aia care dc nu sunt pusi bine zgarie copilu.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, a inceput votarea la concursul de poze pe DC.
Pozele mele sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">aici, primele doua de pe pagina, o sa-i recunoasteti pe baieti.
Daca va face placere, votati-ne.

Cine mai are poze in concurs, bagati un link aici, sa stiu inainte sa ma apuc de votat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, noapte ca noaptea, nu va mai plictisesc, dar ieri am avut aici circ mare de tot: confruntare cu fostul socru. De mai multe zile avea loc un razboi tacit: Bogdan deschidea geamul de pe hol si fostul socru (il voi numi Sticla, avand in vedere pasiunea vietii lui = ) il inchidea la loc mereu, desi in hol putea mereu a mancare de caine etc. Ieri pe la ora 15:15, cand abia adormise David, aud zgomote pe hol, in fata usii noastre. Ies si il vad pe Sticla cu faras si maturica in mana, se pregatea sa faca putin curat sub geamul respectiv, dupa ce daduse la o parte dulapiorul nostru de pantofi si un alt dulap care stateau acolo (din cauza carora el – fiind mai mic decat Bogdan – nu ajungea ca lumea la geam!). Ii spun „Jürgen, te rog frumos sa incetezi cu galagia la ora asta, copilul meu doarme!“. El, foarte nervos, cu spatele la mine si continuand sa se agite pe acolo, „Dar nu e nici o galagie!“. Eu, calmul intruchipat, repet: „Jürgen, te rog frumos sa incetezi cu galagia ca-mi trezesti copilul!“. El se intoarce si incepe „rechizitoriul“: pai, da, ca barbata-to face aia si ailalta si lasa geamul deschis cand afara sunt -5° bla-bla-bla... Eu, tot calmul intruchipat: „Deci te deranjeaza chiar asa tare ca e frig pe hol, dar cand ti-am spus ca in dormitor sub geam vine aer rece nu te-a deranjat deloc, ba ne-ai jignit – ca ne-am inchipui noi asa ceva – si ne-ai bagatelizat si ai facut misto de noi“...

Fetelor, dupa aia a urmat o conversatie cu un sociopat care ar fi fost demna de inregistrat si de studiat la cursurile de Psihologie. O spun pe de o parte cu mandrie fiindca am facut fata cu brio, dar si cu interes pur psihologic, pentru ca am putut vedea pe viu cum functioneaza mintea unui asemenea specimen. S-a abordat intreaga paleta a gandirii reduse a acestui individ, dupa modelul: el imi reprosa ceva (cu care credea ca-mi inchide gura), eu ii serveam argumente cu care il puneam la punct, el sarea repede la alt subiect si la alt repros, eu il terminam verbal si acolo, totul pe un ton calm de parca as fi vorbit cuiva pe patul de spital, am fost atat de fericita de modul cum am reactionat, chit ca dupa aceea, cand am intrat in casa, imi tremurau mainile, dar esentialul este ca am fost superioara pe toate planurile...

Exemple

- mi-a aruncat in nas la un moment dat (ca de fapt asta il freca pe el rau de tot) ca i-am citit corespondenta pe mail cu tata (si se astepta ca eu sa neg, haha), la care eu i-am confirmat pe tonul cel mai natural „Da, evident, doar aveam parola de la el, daca nu voia sa le citesc trebuia sa te previna. Ah, sau te deranjeaza ca am citit CE ai scris tu, chestii de genul <Ma duc acum in Austria si o sa-l enervez pe fratele lui Mutti pana explodeaza< - asta te deranjeaza, fiindca am putut sa-mi dau seama ce caracter urat ai cu adevarat si cat de lipsit de suflet poti sa fii, sa scrii asa ceva despre un om bolnav de inima care nu ti-a facut nimic niciodata“; si i-am spus ca tata nici acum nu si-a schimbat parola (asta l-a descumpanit cel mai tare, a balmajit dupa aia ceva ca „atunci stii ce gandeste el despre sotul tau“ si i-am spus ca stiam asta de vreo 5 -6 ani si nu ma afecteaza nicicum, caci eu sunt fericita, in timp ce tata este singur in aroganta lui de atotstiutor);
- mi-a aruncat in nas ca vezi Doamne, daca citesc mailurile stiu ca el il ajuta financiar pe tata, i-am spus „Pai da, e usor sa fii generos cu strainii, mai ales cu un strain pe care in secret il dispretuiesti si pastrezi relatia cu el ca sa ai si tu cui sa te simti superior, dar stii care e chestia amuzanta? Ca voi in realitate va dispretuiti reciproc, tata imi spunea mereu ca mergea cu tine si cu cainele la plimbare doar de dragul banilor pe care-i primea de la tine la plecarea in Romania, ca altfel ii venea sa vomite cand auzea discutiile plictisitoare, numai despre bani, pe care erai tu capabil sa le porti, numai superficialitati, zilnic aceleasi placi obosite despre cum imparti tu lumea in doua sertare, sertarul de ticalosi si sertarul de oameni normali, si evident ca in sertarul cu oameni normali tu esti singurul locuitor; dar oare te-ai intrebat vreodata de ce toti oamenii au aceleasi probleme cu tine? Pentru ca TU cauzezi problemele, Jürgen, tu esti factorul comun al tuturor problemelor, TU esti cel agresiv, cel care sicaneaza, TU esti cel plin de otrava care nu mai stie unde sa si-o verse, TU esti cel care cauta intotdeauna cearta, tu esti cel care se crede atotstiutor si care se simte chemat la datorie sa educe pe altii, amestecandu-se unde nu-i fierbe oala“
- I-am mai spus ca m-am simtit terorizata de biletelele puse pe scari fiindca eu CUNOSC acest aspect patologic al caracterului lui de la Manfred, care mi-a povestit cum ii terorizase si pe ei in copilarie cu asemenea biletele, i-am zis „De ce n-ai procedat ca pe vremuri, sa scrii <Gunoiul se elibereaza pana pe data de X, la ora Y> cum faceai pe vremuri cu copiii tai?? Dar stii ceva, Jürgen? Noi nu suntem copii, noi suntem adulti si avem pretentia sa fim tratati ca atare, in mod civilizat. Imi pare rau ca la inceput am intrat in jocul tau bolnav si am raspuns la nivelul tau, tot cu biletele, dar ulterior noi am realizat ce chestie bolnava e asta si ne-am oprit, tu insa nu... Ce atitudine antisociala este aceea de a ne lua noua gunoiul bio fiindca l-am uitat o data pe sala si mirosea putin si a ne arunca pungile respective de pe terasa ta pe balconul nostru?? Sau suntem cumva la gradinita aici? Nu puteai discuta civilizat cu noi? Si daca la noi a mirosit o data gunoiul bio, la tine pute permanent de la mancarea pentru caine si paturile pentru caine“
- La faza ca tata il dispretuieste pe el la fel de mult precum viceversa, a comentat (confirmandu-mi) „Ei, da, si? E doar un român...“ (hahaha). La care eu, nemiloasa, „Pai, da, dar uite ca si eu tot romanca sunt, dar scriu germana mai corect gramatical decat tine, iar faptul ca ai tinut neaparat sa ne trimiti recomandata iscalita cu denumirea oficiala a profesiei tale, ca ai absolvit si tu o scoala profesionala de 3 ani, dovedeste ca esti plin de complexe ca nu ai si tu o facultate ca noi...“
- Am continuat apoi „Da, e usor sa fii generos cu strainii, dar e mai greu sa fii generos cu propriii tai copii care nu mai vor sa aiba de-a face cu tine“, la care el repede „Da, copiii mei care au nevoie de terapie ca sa supravietuiasca“ si eu i-am trantit-o „Da, datorita tie, Jürgen!!! Uita-te in oglinda, oglinda iti va oferi mereu toate raspunsurile, priveste-te in oglinda!!“
- I-am reamintit ca el a inceput cu sicanele ref. la caruciorul de copil, pe care il tot ducea in subsol in loc sa-l lase frumos pe hol. El a zis ca de ce nu l-am intrebat pe el, de ce am vorbit cu Mutti, ca vezi Doamne contractul de chirie e pe numele lui etc. Eu: „Ah, scuza-ma, am crezut ca Mutti este partenera ta de viata cu drepturi egale in casa asta, nu stiam ca in ochii tai e doar o servitoare, dar acum am inteles“. Apoi i-am explicat (ceea ce el intuia dar nu se astepta sa i-o confirm deschis) ca printre altele, motivul pentru care nu voiam sa las caruciorul in garajul lui murdar era si acela ca nu mai voiam sa dau ochi cu el. La asta a facut ochii mari si a zis „Aha, deci asta era...“ (ca si cum el ar fi descoperit America), iar eu am continuat „Pai da, Jürgen, dar intreaba-te si de ce, daca tu tot te vezi victima si nevinovat! De ce oamenii nu mai vor sa aiba de-a face cu tine dupa ce ti-au vazut adevaratul caracter? Fiindca nu esti un om bun, nu esti un om placut, Jürgen, esti un om care otraveste viata celor din jur, dupa ce si-o otraveste si pe a lui“.
- Am adaugat ca – apropo de mirosuri – trebuie sa mentionam pe langa gunoiul bio al nostru duhoarea permanenta de alcool pe care o imprastie el, el a zis ca vezi Doamne, sunt niste sticle de bere in subsol, la care eu i-am retezat-o „Nu, Jürgen, TU mirosi a alcool, hainele tale duhnesc a alcool, cine nu bea simte imediat!“. El „Dar asta nu te priveste pe tine“, iar eu „Ba da, Jürgen, ma priveste foarte bine, fiindca alcoolismul tau se reflecta negativ in comportamentul tau fata de altii si asta de ani de zile!!!“
- In final a mai zis odata de copiii lui ca au nevoie de psihoterapie si el nu, la care eu „Nu, Jürgen, tu ai nevoie de alcool ca sa te suporti, viata ta trebuie sa fie un iad, daca numai cu alcool o suporti; dealtfel asa se explica si de ce esti obsedat de bani, de ce ne-ai asteptat odata de la servici spunandu-i cainelui cand am intrat noi pe alee <Uite, Perro, acum vin oamenii bogati>, pai tu esti mai bogat ca noi, ca doar ai o casa, dar stii ceva? In realitate esti un om sarac, fiindca esti foarte sarac sufleteste, noi suntem cu adevarat bogati, dar nu asa cum ai spus tu, ci pentru ca avem iubire in viata noastra, pentru ca suntem o familie fericita“, iar in finalul discutiei, inainte de a inchide usa, i-am spus „Hai, du-te si bea in continuare, sanatate!“

Mama doamne, toate astea i le-am spus (nu mai tin minte ordinea exacta) pe tonul cel mai calm cu putinta, nici nu va puteti imagina: cu cat el incerca sa ridice vocea, eu o coboram, silindu-l astfel sa ma asculte si sa nu ma mai intrerupa (fiindca altfel nu mai auzea ce spuneam, ca sa poata sa ma combata ). Cred ca as fi fost un exemplu bun la un seminar de anger management... Sunt asa mandra de mine, nu va pot spune! Si – spre deosebire de celelalte confruntari – acum ma simt total eliberata, fiindca – datorita faptului ca el sarea de la o tema la alta (tipic psihopatilor si sociopatilor) – am reusit sa-i spun TOT ce aveam pe inima! L-am facut sah mat.

La ultimele 10 minute ale conversatiei a asistat si Mutti, care venise de la farmacie. El a pomenit chestia cu fratele lui Mutti (sa testeze daca Mutti stia), eu i-am spus „Bine ca acum afla si Mutti ce fel de om esti“ (de parca nu stia ), „fiindca eu am tinut pentru mine aceste adevaruri, nu ca tine care esti un barfitor si ii dadeai raportul lui tata despre concediile noastre si ce tricouri de marca poarta Bogdan, eu am tacut, dar acum e bine ca afla si Mutti cu cine are de-a face“ – cu ocazia asta i-am mai livrat lui Mutti o arma ca sa nu-l mai lase niciodata pe nenorocit sa se duca la casa ei in Austria (ce sa spun, ca renova pe acolo, un perete si un geam pe an, si pentru asta o tine pe Mutti cu casa in santier si dependenta de el); mai bine ar vinde naibii casa aia decat sa stea in continuare cu o asemenea javra de om...

V-am plictisit tare de tot, stiu, dar a trebuit sa scriu chestiile astea, acum le imprim si le lipesc in jurnal, ca daca le scriam de mana imi lua o saptamana...

1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Pozele mele sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">aici, primele doua de pe pagina, o sa-i recunoasteti pe baieti.

Cine mai are poze in concurs, bagati un link aici, sa stiu inainte sa ma apuc de votat.

Gabitza, am votat pozuta superba cu cei doi flacai, aia mi-a placut cel mai mult

Uite-ne si pe www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">NOI.

Pentru cine vrea sa ne voteze, va rog sa votati poza cu Bogdan si cu David (mis1, pe randul al doilea), ca e mai reusita artistic si e si asta e un criteriu important... Deja suntem pe locul 7 cu ea Multumiri anticipate

1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Cleo China multam, deci va dati seama ca am cumparat cam 15 pachete pana acum (la un calcul scurt) fara elasticul cu pricina? Culmea ca mie tot astia imi plac cel mai mult(sado-maso), am testat si huggies si bela, astia mi se par cei mai moi. Libero inca n-am incercat.
China mersi de info cu fabricatia si de complimente !

Alina

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Libero sunt nashpa rau!!! Ca niste plotoage. Eu folosesc noaptea huggies (recunosc ca nu o mai schimb pana dimineatza) si ziua pampers ca sunt mai moi si e mai confortabil pt ea. Huggies absorb mai bine (sara e mai pishacioasa), cu pampers am avut surpriza sa o gasesc uda dimineatza. Dar ziua o schimb des si nu e problema.
Am luat odata cate un bax din fiecare: libero (le mai am si acum), huggies, fixies (am gasit in cora atunci) si pampers. Toate odata. Am spart 2 mil...Dar macar le-am testat. Si alea de la fixies au fost bune desi nu aveau elastic, dar pe urma nu am mai gasit.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am votat puii frumosi.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

miss sa treaca supararea.V-am votat la Clipe de viata ,la fel si pe gabitza cu feiori ei .Bafta.si cine mai vrea sa fie votat sa zica
eu mai intru mai incolo ca acum incerc sa o culc pe maraicioasa ca am avut o noapte de cosmar de la ora 4 ,si trag si eu un puiut de nanel ca-s gata ca bateria(daca nu am Duracell ...............)

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

16sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Multzam de urari tuturor! Sunteti niste dulci!

Legat de pampersi cu sau fara elastic, cred ca cea mai sigura metoda e aceea a Micaelei. Uite, acum am 2 pachete, unul cu frunzulite si unul cu norisori. Cel cu frunzulite e facut in Polonia, celalt bun cu norisori e in Turcia, deci invers de cum a zis Chinabulina parca...Pe cel cu frunzulite l-am luat de gura maica-mi ca se dadea si o paturica

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput