Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
Alysh spune:
CLEO, LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA, SA AI PARTE DE O VIATZA FRUMOASA SI IMPLINITA ALATURI DE SOTUL TAU, FRUMOASA MARA SI COPILASII CARE VI SE VOR ALATURA!!!
SA AI DRUM BUN SI SA TE INTORCI ODIHNITA SI FERICITA!
Iti facusem o poezie si ma impotmoleam la un vers, l-am intrebat pe Stef cum sa fac...i-am citit totul de la cap la coada (scriam ca esti o maestra in arta umorului, ca dai sfatiuri utile, ca esti o mama buna, ca iti facem o cununa.....si s-a pus asta pe un ras....incat m-a complexat ingrozitor si n-am mai putut s-o postez, m-am simtit ca un rahat. Nu a ajuns ca m-a complexat taica-miu toata copilaria , adolescenta si tineretea, imi mai arunca si Stef cate o bomba in cap. Scuze, dar imi place cum isi face Miss, psihoterapia sau psihanaliza sau autoanaliza si mi-o mai fac si eu din cand in cand .
De fapt vroiam sa subliniez ca meritai din plin o poezie dar CINEVA m-a impiedicat s-o public. Asta e! Next time!
Kristinik, si eu tot Eurespal ii dau pt tuse, dar iata ce spune Magnetism....
Laurita, iubita, ce rau imi pare ca ne dai vestile astea! Te pup si sper sa scapi cat mai repede. Cred ca a pus Adriana poze pe contul comun.
DAnicris, eu ii dau filet de pangasius lui Vlad si ii place la nebunie.
Vroiam sa scriu multe, am vazut si confruntarea lui Miss cu fostul sot, bravo, te admir tare mult pt cat esti de desteapta
am vazut ca v-ati gandit la noi si multumescDanicris, Lorich, Simo, LAurita, Miss, Chinabulina, Cleo, Andrada, si celorlalte fete, ca sigur am omis cateva!!!
AM VOTAT POZE DE MISS SI GABITZAM. LE-AM VOTAT CU TOT SUFLETUL, SUNT FRUMOASE, FRUMOASE!
Vlady
stefany_p spune:
buna ziulica
La multi ani copilasi de 20!!!!
noi suntem ok, nu ma plang...o tuse am observat de dimineata dar speram sa nu se agraveze
imi caut job..v-am zis, am fost la o agentie si m-au tratat cu cooroo...m-am simtit ca proasta satului acolo dar merg mai departe
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 multumim de urari,la toata lumea, nu nominez ca uit ...tortu si shampania - vi le dau sapt aviatoare . am intrat in..fibrilatsii. De emotie. Ca las pitica 2 nopti, ca ma vad cu fratelo dupa 4 ani.....ca zbor... fug sa fac bagaje. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Nu lua toata casa. La multi ani sa ne traiesti si sa ai parte numai de fericire si de sanatate. Pupam si drum bun. Asteptam sa te intorci cu poze si cu baterii incarcate.
Magdone spune:
Stefany, bafta mare cu jobul, du-te si la alta agentie, stii vorba aia, te dau afara pe usa, intri pe geam
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alina_anto spune:
Miss, Gabi, v-am votat mugurasii!! Tinem pumnii stransi! Succes!!
Cleo, LA MULTI ANI! Sa ne traiesti 100 de ani fericita si sanatoasa!!
Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Reallaura spune:
Am venit de la restaurant, am mancat,a fost bun...am uitat cateva clipe ca sunt bolnava, acum insa, acasa, cu masca pe fata, naspa.
Cleo, sa fiti fericiti si sa va bucure Maruca si sigur, sa-i faceti fratiori si surioare...ca asa vrea tati vostru...3 copii!
Doloress votat. impresionanta poza cu tine si patrickutul mic.
Alysh hihi, pune acilea poezia, barbatii astia nu inteleg nimic!
Adriana se poate sa ai dreptate...
Lorich si Mirci suge non stop seara, dimineata - nu ma lasa nici la toaleta.., ii dai inainte de prima masa solida...dar cum stii tu, sa nu capete aversiune puiul
Magnetism merci de info cu eurespalul, sa ne mai spui cand ai astfel de informatii
Gabitzule buun bancu
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Simonix spune:
Salutare si de la noi :)
Am cam lipsit zilele astea pentru ca am fost la un training 2 zile iar serile am avut dureri de cap :) Azi iar uitasem ca Robertzel avea de sarbatorit ceva Noroc cu voi Sa ne traiasca puiutzii, acum 10 luni am meu era un pitic de 2 700 grame, 48 cm ... un amarat si jumatate Iar acum merge aproape singurel Avem 8 600 grame si de masurat nu m-am mai masurat.
Am ramas datoare cu numele supozitoarelor de eucalipt: SUPPOSOR BUCCO de la Soriabel. E o cutie cu violet. Acum, io sunt sigura ca in Romania se gasesc tot felul de asemenea chestii - in general in Romania sunt mult mai multe medicamente. Eu aici nu gasesc tot ce dati voi la bebi.
Am fost la doctor si bebele e ok, racit - dar cica e normal. Nu are nimic la plamani, e doar un mucos si jumatate. Mi-a schimbat picaturile de nas si mi-a dat sa ii fac aerosoli, dar inca ma gandesc daca mai e cazul. Febra nu a mai facut, vad ca si tusea a mai trecut. L-am intrebat de febra - cand se considera urgenta si ce sa fac. Va spun si voua, poate va ajuta. Mi-a spus ca febra inseamna ca se da o lupta in corpul lui de bebe si nu este neaparat ceva rau - este un simptom. Oki... mai importanta decat febra este starea copilului. Daca bebe face 39, mai mult, dar este inca vioi, vesel, se joaca - se da paracetamol si se urmareste. Conteaza evident daca febra raspunde la acest tratament. Daca nu scade si nu scade - telefon la doctor. Dar mai avem si situatiunea in care bebe poate avea febra f mica, poate face un 38, sau poate sa nu aiba deloc, insa este apatic, pleostit, vai de el... are un comportament diferit... In asemenea cazuri - urgente. Mai importanta decat febra este starea lui generala. Deocamdata, la noi au fost doua situatii: la 8 zile de viata, febra 38.5 - bebe pleostit rau = infectie cu stafilococul auriu. Si acum - 39 cu ceva, bebe vesel, jucaus, daca nu ardea nici nu ne-am fi dat seama ca are ceva = raceala.
A propos de stafilococ - sa vedeti faza. La masa cu seful meu. Nu stiu cum veni vorba si am zis ca si bebele meu a avut o infectie cu un stafilococ auriu. Seful meu, in timp ce manca: "si a supravietuit copilul?" - eu, un pic socata "hihihi ce intrebare". El, impasibil: "Mai traieste copilul??" - eu, devenind serioasa: "da, de ce sa nu traiasca, are 10 luni ... " copilul meu". El: "Hmmm... ai avut noroc" --- WHAAAT?? imi venea sa ii dau una in cap ... si ma rog, apoi a continuat cum ca ce periculos e stafilococul lu' peste cu oamenii batrani si bebelusii, fara sistem imunitar pus la punct etc Pfff ...
Am vazut ca sunt poze in concursuri: o sa votez si eu bebelusii nostri frumosi Am mai vazut ca Cleo se sarbatoreste si pleaca la Roma Distractie placuta !!! Frumos frumos - na ca mi s-a facut dor de Roma :) Magnetism - iti impartasesc opinia in legatura cu calatoriile, te deschid la suflet :) Ca si tine, nu suport sa stau prea mult locului. Imi e tare greu acum, ca nu prea am iesit anul trecut... desi am fost la Paris si la Cracovia gravida , apoi in tara cu bebe si iar la Cracovia ... si de cateva ori la Rotterdam - doar atat intr-un an ??? Oh .... Nu mai poci, de-abia astept sa se incalzeasca...
Laura - sanatate Voiam sa o incurajez si pe Andrada, sper sa se rezolve problemele
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Si revin, ca am vazut ca discutarati la un moment dat. E uimitor cum invata piticii astia singuri singurei. Sa il vedeti pe Robert, m-a si uimit. I-am cumparat de la Fischer Price jucaria aia de pus niste colacei pe un batz. 1 minut s-a uitat la ea si a inceput sa bage colacii pe batz, singur. Nu nimereste mereu, caci inca nu e suficient de indemanatic, dar faptul ca stie cum sa foloseasca jucaria la nici 10 luni mi se pare super. Nu i-a aratat nimeni ce sa faca. De asemenea, singur a inceput sa isi puna colaceii pe bratze si sa si-i scoata singur.
Asociaza cuvinte cu gesturi. De exemplu, cand ii zic NU, fara sa fac vreun gest, el isi misca singur caputzul in semn de NU La fel cu PA - ii spunem PA si el da din manutza a PA, fara ca noi sa faceml acelasi lucru.
Ne arata becul, daca il intrebam. Unde e becu' ?? Isi ridica ochii si intinde manutza dupa bec. Stie ca baloanele sunt de umflat si mi le da mie in gura sa i le umflu, pt ce el nu reuseste. Si in timp ce eu umflu balonul ma imita - isi umfla obrajii si pufaie hihih
Danseaza si canta. Imita foarte bine succesiunea de sunete cand ii cant.
Scoate si pune la loc jucariile din galetusza. Avem o galetusza tot de la Fischer Price - seria Basics (sunt fan ;)) care are un capac gaurit cu multe forme si in galetusza se gasesc toate formele - inca nu stie sa asocieze obiectul cu forma, dar stie la ce se foloseste galetusza. Dupa ce pune toate jucariile la loc, se uita dupa mine victorios, ma striga si apoi ridica galeata plina intr-o mana (si nu e prea usoara).
Stie ca daca apasa pe un buton, se aude un sunet, o melodie etc.
Stie ca daca suna interfonul urmeaza sa vina careva acasa - e incredibil cata fericire incape in el cand ne vede in usa... se bucura cu tot corpul :)
Merge tinut doar de o manutza si nu ii e frica sa isi dea drumul. trece fara probleme de la o persoana la alta, in picioare fiind.
Cand ne jucam, imi da jucariile si vrea sa i le dau inapoi. Este un schimb permanent. Nu se mai joaca singur, trebuie sa participam daca suntem acolo cu el :)
Ah si stie ca servetelele sunt de sters nasul - incepe sa dea din cap cand le vede - nu ii place Daca are un servetel in mana, nu il rupe, nu il mananca - vine peste mine si imi da cu el la nas Se razbuna
Eu ma joc cu piticul cand am timp, dar nu prea am ... in rest invata cam de unul singur, sau nu stiu de unde ... Mama ii mai arata.
Haideti ca m-am intins, fug la nani ! Noapte buna !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonix Ah si stie ca servetelele sunt de sters nasul - incepe sa dea din cap cand le vede - nu ii place Daca are un servetel in mana, nu il rupe, nu il mananca - vine peste mine si imi da cu el la nas Se razbuna Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
HAHAHAHA! (nu mai caut emoticonu' cu ala de se rostogoleste!) Sa stii ca nici Victoriei nu-i place, in schimb daca ud o batistuta de-aia mica de-a ei (aici le zice wash cloth si e din material de prosop, dar mai subtire) pot sa o sterg pe fata de 10 ori, ca-i place. Altfel, nu ma lasa, se supara de numa' sa o sterg cu ceva uscat.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Am trimis si eu poze; vroiam sa intreb cat dureaza pana apar?
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02