Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI! M&M DE 21!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
LMA COSMIN!
LMA PATRICIA MAYA!
LMA TUDOR ANDREI!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
gabitzam spune:
Nadia, s-a incheiat trimisul pozelor la concurs. Se tot trimit de pe la inceputul anului, s-a anuntat pe forum.
La multi ani la bomboane M&M de 21: Cosminel de Cadina, ariciul scumpel Tudor-Andrei de Leeloo si Patricia Maya.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
Ne primiti si pe noi ?
Andra inca doarme si am profitat de liniste sa intru sa vad ce mai faceti. Cand colo - ce sa vad? Multe mesaje de La multi ani pt scumpa mea! .
Nici nu ma gandeam ca dupa cata vreme am lipsit cineva se mai gandeste la noi .
Multe si multumiri celor care ne-au urat .
Uram si noi La multi ani sarbatoritilor! Sa avem parte de copii frumosi, destepti, papaciosi, sanatosi si sa ne traiasca!
Ufff de unde scot si eu o scutire? Pot sa o chem pe mama sa-mi motiveze absentele? PLIZ!
Scuze ca am disparut ca magarushul in ceata. Initial am fost prea suparata-obosita sa mai intru. Apoi tati a ramas fara job si intruna din zilele in care eram acasa impreuna am avut parte de o mareee sperietura. Ma asezasem comfortabil la calculator sa scriu un mesaj aici si Andra era langa mine pe canapea. La un mom dat a facut un triplu salt... si a luat cunostinta cu podeaua! Auch!
M-am simtit ca naiba! Tati n-a zis nimic vizavi de faptul ca eram cu nasul in forum dar ma gandeam in sinea mea ...ce o fi zicand?
Apoi timpul a trecut si m-am simtit prost sa mai intru .
Am mai citit cand si cand cateva pagini - dar recunosc, timpul trece prea repede pt mine si n-apuc mereu sa vad ce mai faceti.
Noi ne-am mai intalnit cu Chinabulina si Teo ( care este o dulceeee si o ochioasa ) si abia asteptam sa treaca valul asta de vreme rea sa ne intalnim iar. Asa am simtit si eu ca sunt inca in clubul scutecelor ( bine nu eu, fii-mea )
Va pup si sper sa ...ne mai auzim/citim!
Adriana mami de Andra noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
mihaser spune:
Neata!
Cleo romana! Drum bun si sa nu va zgaltaie avionu`!
Si mie imi place sa calatoresc...dar pe perioade scurte...2 sapt
Am vazut poze cu fetite frumoase de Kristinik si Lilly!
Pe Mirci in scaun ...Am votat pui de Gabitza! Bafta!
Simo acum imi pare rau ca am luat permisul abia la 28 de ani...trebuia sa-l iau mai demult...Va sfatuiesc sa faceti scoala! Soacra mea la 50 de ani si-a luat permis si conduce. Mama pe la 45 de ani si la fel conduce...tata nu are permis!...e fricos! Nu vrea!
Multumim ptr urari socrate, mi_bebelina, simo, miss, doloress
alysh belleane...Sper ca nu am uitat pe nimeni!
la mai multe lunitze tizei Deliuta ptr ieri!
tuturor bebeilor care se sarbatoresc!
Azi mergem la un party de kinder...la 11 30 ma duc la vopsit si freza...ca maine mergem la botez!
Va pup!
Reallaura spune:
Eu aseara nu am dormit mai deloc, ba il trezeam cu stranutul, ba cu tusea, ba ma sufoca mascuta, a fost cumplit. acu sunt terminata.
Mirci nu da semne sa fi luat boala de la mine si in dimineata asta ma simt si eu mai bine. singurul lucru bun e ca am ajuns la 55 kg..
COSMIN de Cadina la multi ani arici de Leeloo TUDOR ANDREI! si de asemenea lma PATRICIA MAYA,
Simonix scump Robertzelul cu servetelele,...ce m-am distrat ca se razbuna si te sterge si el la nas... si eu am un melc de la Fisher Price cu tot felul de forme in care sa introduci piese. cica e jucarie pentru 6 + Nici gand sa bage jucariile prin gaurile alea..dar sunt bune de ros.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
MsBB, bine ai revenit! Cum credeai sa te uitam?
Ei, sperieturi din astea am tras si eu cu Raducu, si nu o data, asa ca se poate si la mamici mai "vechi". Se intampla, puteai sa fii si cu ochii pe ea in clipa aia, e chestie de fractiune de secunda, poate te uitati in alta parte si buf nazdravana.
gabitzam spune:
Laura, eu am vazut la Andrei, ca niciodata, dar niciodata nu s-au potrivit jucariile pentru varstele indicate pe ele. Cred ca el s-a jucat cu cele de 6 luni pe la 1 an.
MsBB spune:
Se vede ca am lipsit mult! Acum e schimbata pagina cu profilul personal , nu mai gasesc de unde se schimba semnatura...
Adriana mami de Andra noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
Reallaura spune:
MssBB naspa faza cu cazutul fetii in timp ce erai pe forum...stiu ca te simti vinovata, si eu eram pe forum odata cand a cazut Mircea in propriul lui pat, razant cu tablia patului nostru si s-a lovit la cap. Bine ca e ok fata!
Mihaser aceeasi poveste cu mama: la 50 de ani si-a luat carnetul mult ravnit, a busit masina de vreo 4 ori parca, dar nu are treaba, a iesit din Bucuresti de cateva ori deja, - eu nu am facut asta inca si am carnet de 2 ani! Si la fel, tata nu are carnet... Distractie frumoasa la petrecere si sa-ti fie de bine tratamentul de la coafor!!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Laura, eu am vazut la Andrei, ca niciodata, dar niciodata nu s-au potrivit jucariile pentru varstele indicate pe ele. Cred ca el s-a jucat cu cele de 6 luni pe la 1 an. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
GAbitzule merci. Sincer, chiar voiam sa va intreb daca o fi ok ca nu face ce ar tr sa faca dupa criteriile lor.
ca de la 6 luni am jucaria si il tot invat...si el nimic
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE