Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
Buna dimineata!
LAurita, fa-te bine ca ma supar! De-asta am intrat!
Ah si Vlad:
- arata cu manutza becul cand il intrebi unde e
- ma apuca de nas cand intreb unde-i nasul
- arata ceasul cand il intrebi unde-i tic tac si spune tic
- imita cuvinte
-zice pa si face si semnul
si alte chestii pe care cred ca vi le-am mai zis, sa nu ma repet!
Astept sa se trezeasca baietii si sa plecam la curte ca deja o iau pe cocalai de atatea zile in casa.
Vlad e f bine, am scapat fara antibiotice
Vlady
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB![]() ![]() ![]() ![]() Andra inca doarme si am profitat de liniste sa intru sa vad ce mai faceti. Cand colo - ce sa vad? Multe mesaje de La multi ani pt scumpa mea! . Nici nu ma gandeam ca dupa cata vreme am lipsit cineva se mai gandeste la noi . Multe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uram si noi La multi ani sarbatoritilor! Sa avem parte de copii frumosi, destepti, papaciosi, sanatosi si sa ne traiasca! Ufff de unde scot si eu o scutire? Pot sa o chem pe mama sa-mi motiveze absentele? PLIZ! Scuze ca am disparut ca magarushul in ceata. Initial am fost prea suparata-obosita sa mai intru. Apoi tati a ramas fara job si intruna din zilele in care eram acasa impreuna am avut parte de o mareee sperietura. Ma asezasem comfortabil la calculator sa scriu un mesaj aici si Andra era langa mine pe canapea. La un mom dat a facut un triplu salt... si a luat cunostinta cu podeaua! Auch! M-am simtit ca naiba! Tati n-a zis nimic vizavi de faptul ca eram cu nasul in forum dar ma gandeam in sinea mea ...ce o fi zicand? Apoi timpul a trecut si m-am simtit prost sa mai intru ![]() ![]() ![]() Am mai citit cand si cand cateva pagini - dar recunosc, timpul trece prea repede pt mine ![]() Noi ne-am mai intalnit cu Chinabulina si Teo ( care este o dulceeee si o ochioasa ![]() ![]() ![]() Va pup si sper sa ...ne mai auzim/citim! Adriana mami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://b1.lilypie.com/aprFm7.png |
OOO lume noua lume noua. Bine ai revenit. Nu iti face nici o grija nu te-am uitat. In plus aici nu e cu prezenta eu sunt convinsa ca oricine oricat lipseste si revine este bine primita si cu drag.ASa ca atunci cand ai timp treci pe la noi, asteptam mereu vesti de la voi. Si daca nu ai timp sa stii ca tot cu drag ne gandim la tine.
Doloress vai ce mic era Patrick. Acuma stii cum e, am curaj sa zic ceva. Prietena noastra avea fetita nascuta la termen de 2400 ca doctorita nu i-a zis ca nu se mai dezvolta de o luna, in fine, cand am vazut-o mi s-a strans inima dar ei ii ziceam aa dar uite ce bine arata, stai ca creste ea mare. Cand am ajuns acasa sotul se uita la mine eu la el si ziceam vai ce mica e. Acuma, asa si cu tine, atunci nu aveam curaj sa iti mai zic ceva ca imi dau seama ce era in sufletul tau. Cred ca vroiai sa il mai tii sa creasca, se vede in poza... Si ce mare si frumos e
![](icon_smile_big.gif)
Laura
![](pupic.gif)
Alysh nu ai de ce sa fii complexata. Asa sint barbatii. Nu au simt artistic.
Miss felicitari. I-ai zis ce merita. Tb cineva sa ii zica odata si odata. Probabil nu se va schimba dar, macar ai sufletul impacat.Oamenii de teapa lui nu sunt confruntati si poate si asta ajuta la dezvoltarea lor defectuoasa. Eu nu am curajul asta. Nu stiu sa confrunt oamenii, fac discursul in cap si nu pot sa il livrez. Din ciclul si cate i-as mai fi zis dar nu aveam cuvintele la mine.
O singura data am livrat tot, dar eram dupa cateva beri. Iar respectivul o merita cu varf si indesat. Inca imi pare rau ca nu am trosnit si farfuria de capul lui cand aveam aceasta dorinta arzatoare. Fatza lui inca imi incalzeste inima. Dar...nu stiu daca voi putea repeta faza. Poate tot dupa cateva pahare hihihi. Cand incerc mi se infunda urechile, mi se incalzeste fata si imi vine sa plang. Evident nu mai am cuvinte. Dar vine ea si ziua mea.
Bravos, bravos si iar bravos.
Asimetria are si ea frumusetile ei. Copii se vor dezvolta in ritmul lor nu in ritmul imaginat de noi. Asta e clar.
Simonix o placere sa citesc postarile tale. Robertel cel desteptel. Ce tact are si seful tau.
Oare ce mai face cadina ca nu a mai scris.LA multi ani bbilor nascuti in aceasta zi de 21.
![](pupic.gif)
chinabulina spune:
buna dimineata!
wow, s-a intors adriana printre noi ! mult ti-a mai luat, soro
!
socrate, mi-a placut cum ai descris scena "discursului". parca te si vad si, mai ales, parca il si vad pe ala . eu am alta problema, nu stiu sa-mi tin gura. nu stiu de ce naiba nu stiu sa tac, ma simt eu datoare sa spun fiecaruia ce cred despre el, chiar daca nu m-a intrebat. noroc de forum, aici ma mai temperez
...
laura, referitor la jucarii, melcul ala se poate folosi de la 6 luni ca atunci copilul incepe sa stea in fundulet si poate sa-l apuce mai bine si sa-l miste de colo-colo, nu ca stie deja sa puna formele asta se invata mai tarziu putin...
edit: bai, iar am uitat!!! si doar am vrut sa incep cu asta
: LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Cosminel de cadina (unde ai disparut?), ariciul Tudor de Leeloo (mai lasa, soro, sedintele
) si Patricia Maya
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
MsBB, ca sa-ti schimbi semnatura faci asa: te duci in meniul din stanga la "Profil personal", de acolo din meniul acela orizontal te duci la "Editeaza profil", iti cere parola de logare, se deschide o pagina. Jos de tot ai "Optiuni Profil + / -". Daca apesi pe plus, se deschide si campul cu semnatura.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Aseara Andrei mi-a facut o surpriza placuta. Eram in pat inainte de culcare si ne mai giugiuleam si el incepe deodata sa cante "De ziua ta mamico in dar ti-am adus inima/ Si crede-ma mamico alt dar mai frumos nu se putea". Am cazut pe spate cand l-am auzit si va dati seama ca m-a topit.
Cred ca au inceput sa repete pentru 8 martie la gradinita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Alysh spune:
citat din mesajul lui gabitzam Aseara Andrei mi-a facut o surpriza placuta. Eram in pat inainte de culcare si ne mai giugiuleam si el incepe deodata sa cante "De ziua ta mamico in dar ti-am adus inima/ Si crede-ma mamico alt dar mai frumos nu se putea". Am cazut pe spate cand l-am auzit si va dati seama ca m-a topit. Cred ca au inceput sa repete pentru 8 martie la gradinita. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
CE FRUMOS!
![](olala.gif)
Vlady
Reallaura spune:
Alysh Da, o sa ma fac bine!! Ce bine ca Vladi e ok, ce rezistenta are totusi!
Gabitzule ce dulce Andrei!!! Ooof, parca ieri invatam eu cantecul asta!
Socrate si eu reactionez la fel, cand chiar trebuie pentru ca nu mai rezist sa nu spun, imi vine sa plang.Dar am avut cateva meciuri de succes cu sefa inainte sa raman gravi. m-am mirat si eu ce i le-am spus de n-a avut replica. Nu mi-a mai marit salariul, aia e. Ma reorientez cand face bb 2 ani.
China poate ai dreptate, dar macar daca era facut dintr-un material moale ca la 6 luni cade cu capul in el...Mircea s-a lovit si de atunci se joaca cu melcul sub stricta mea supraveghere
Sis m-a deprimat in dimineata asta, mi-a trimis filmuletul cu ultimele minute ale lui Federico Campanini, un alpinist argentinian. Cred ca a fost la stiri. E ingrozitor cum stateau salvamontistii pe langa el, inteleg ca poate nu putea fi salvat, dar macar sa se aplece vreunul asupra lui.. Nici unul nu-l consola, nu dovedea nici o compasiune pentru amarat. Un singur salvamontist a incercat sa-l ridice de cateva ori, dar dezinteresat. Apoi efectiv il tarau in lat, in patru labe Groaznic!!! Sis o sa ma uit de 2 ori inaitne sa deschid ceva de la tine. Eu ocolesc astfel de chestii. prefer sa nu vad, oricum nu pot face nimic
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Laura,Gabitzam,Socrate,Georgiana
Gabitzam momentele astea sunt rasplata tuturor eforturilor, a noptilor nedormite, a tot ce inseamna mamicela . Multumesc pt ajutor!
Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
MissParker spune:
citat din mesajul lui Magnetism79 Gata v-am votat frumosilor si frumoaselor!sper ca se trec la contoar si voturile noastre. Pupici.super pozele |
Ups, votul tau nu apare, din pacate! Esti sigura ca ai votat poza care trebuia? A mea este cea cu taticul obosit dar fericit, de pe pagina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">ASTA, al doilea rand...
Fetelor, sunt emotionata toata, suntem pe primul loc, va rog mult, daca va place poza, votati-o si cele care inca nu ati facut-o
![](pupic.gif)
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
MissParker spune:
citat din mesajul lui mihaser Am votat pui de Gabitza! Bafta! |
Si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">poza noastra cu taticul obosit dar fericit nu ti-a placut deloc-deloc?
![](plang.gif)
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.