Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Multumim mult de voturi la toata lumea - si nu ne suparam daca mai vin si altele, am vazut acum ca suntem pe primul loc, nu-mi vine sa cred!!

MsBB, bine-ai revenit si vino mai des pe la noi!!

socrate, culmea ca asa eram si eu, urasc confruntarile, iubesc armonia, la fiecare discutie de genul asta ramaneam cu un gust amar si cu un pachet de chestii pe care as mai fi vrut sa le zic, DAR de data asta fostul socru m-a purtat de bunavoie prin toate temele si am avut ocazia sa i le zic pe toate, efectiv nu a mai ramas nimic de zis, de aceea m-am simtit atat de eliberata!!

gabitzam, cred si eu ca te-ai topit toata cand ai auzit versurile de la Andrei!!! Of, abia astept si eu momente din astea!!

1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor. am pus si noi poze la concurs pentru cine vrea sa ne voteze:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">aici - sus prima poza
si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">aici - jos ultima poza

va multumesc celor care m-au votat deja!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

buna fetelor. am pus si noi poze la concurs pentru cine vrea sa ne voteze:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">aici - sus prima poza
si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">aici - jos ultima poza

va multumesc celor care m-au votat deja!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Bratafel Votat, 5 puncte
Miss ce sa-ti fac daca ai atatea fane, pe la toate forumurile???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!
Nu am timp, sunt pe fuga ca am musafiri de aseara, insa vreau sa multumesc tuturor pentru urarile de ieri si sa urez si eu sarbatoritilor de azi, mladite, mugurasi, precum un si o si un lui Cleo!
distractie placuta.
Fuugggggg!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
Vlad e f bine, am scapat fara antibiotice

Now that's what I call GOOD NEWS !!!!! Ma bucur mult de tot

1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Bratafel Votat, 5 puncte

Am votat si eu puiuta dulce de Bratafel

Laurita, hai, ma, ca nu s-a votat doar pe simpatii (sau cel putin asa vreau sa cred) , si poza e reusita, adica nu numai mesajul pentru suflet, ci si dpdv fotografic - asta dealtfel a fost singura poza (din miile facute cu David) despre care consider ca intruneste aceste doua criterii de baza pentru un concurs. Asa ca iti dai seama cat de pretentioasa sunt eu la capitolul poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Bratafel Votat, 5 puncte

Am votat si eu puiuta dulce de Bratafel

Laurita, hai, ma, ca nu s-a votat doar pe simpatii (sau cel putin asa vreau sa cred) , si poza e reusita, adica nu numai mesajul pentru suflet, ci si dpdv fotografic - asta dealtfel a fost singura poza (din miile facute cu David) despre care consider ca intruneste aceste doua criterii de baza pentru un concurs. Asa ca iti dai seama cat de pretentioasa sunt eu la capitolul poze.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Da si poza e foarte misto, puiul mic, fara okisori inca, tati rapus odata cu fiul dupa o partida de colici, se pare.si zugraveala zidului. Ei, asta plus fanele, mult succes!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Bratafel. imi da eroare la vot
bagati linkurile mai des pt vot ca unii este mai in urma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Votat si eu poze de Gabitzam, Doloress si Miss...Mai era cineva?
Cleo, LMA, sa fii fericita si drum bun, distractie frumoasa
Alysh, ma bucur ca Vlad e bine!
Sis, fa-te bine mai repede..nu-ti mai trimit linkuri..numai la nebunii d-astea ma uit...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nadia, s-a incheiat trimisul pozelor la concurs. Se tot trimit de pe la inceputul anului, s-a anuntat pe forum.

La multi ani la bomboane M&M de 21: Cosminel de Cadina, ariciul scumpel Tudor-Andrei de Leeloo si Patricia Maya.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

mersi. ma trezii si io la spartul targului... nu-i bai. V-am votat pe voi si pe miss.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput