Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim si noi de voturi fetelor.
Hai Miss sau Gabitam!!

Stefany nu te descuraja cu joburile, asa e la inceput. Eu am trimis sute de cv-uri. La agentii am fost cred cam la toate posibile si imposibile. O sa vina el si jobul tau, stai linistita!

Miss si Magdone multumesc de sugestii pentru cartile de parenting. Am download-at la greu ieri de pe site-ul lui MIss si am notat cartile lui Magdone. Miss sa stii ca am citit Jacques Salome. Si Francoise Dolto. Cam atata. Abia astept sa citesc si altele, numai sa ma lase piticul. Scott Peck citeam cand am nascut, nu am reusit sa-l mai termin. Alice Miller mi-e frica sa citesc, de ce as putea descoperi.

MsBB bine ai revenit! Ne era dor de tine. Ce frumoasa e Andra, am tras cu ochiul la poze. Ce mare s-a facut!

Simonix si Alysh ce baietei precoce aveti voi acolo! Bravo si la mai mare! Eu ma uit la voi si vad ce urmeaza. Nici al meu nu se mai joaca singur. De fapt nu cred ca s-a jucat vreodata singur, dar al meu e din categoria high need child. Nu-mi plac etichetarile, insa am vazut ca ideea asta m-a ajutat sa-l inteleg mai bine. Asa e el, are mereu nevoie de cineva in preajma lui, sa-i vorbeasca, sa se joace.

Gabitam cat e de scump Andrei! Cred ca ti se topeste inima de bucurie cand il auzi!

Laura nici eu nu suport sa ma uit la chestii urate. Numai cand ma gandesc la toata tristetea si durerea din lumea asta si ma apuca plansul cateodata.

Socrate intr-adevar piticul meu era mic tare, la 1890 de grame. Uite aici se vede si mai bine cat era de mic.
Il tineam asa la piept, piele pe piele, asa m-au sfatuit asistentele, se cheama kangaroo care. Cateva ore pe zi il tineam asa in fiecare zi. Este de mare ajutor pentru prematuri, sa simta corpul mamei, sunetele din burtica cu care au fost invatati atatea luni. Ca prin minune, cand il puneam asa, toate valorile de stabilizau, nici un monitor nu o mai lua razna, nu mai avea nevoie de oxigen asa de tare, ca in incubator. Ii punea numai o mascuta mica de oxigen, lipita de haina mea. Si stateam asa, uitati, ore intregi, ca o continuare a sarcini, numai cu bebe pe dinafara .
Bineinteles, ce era in sufletul meu nu-ti pot spune, mai ales cand plecam seara acasa, sau cand m-au externat si am plecat acasa fara burtica si fara puiut. Si in lift erau doua familii cu puiutii in scoica, cu baloane si flori. Sau cand i s-a invinetit mana de la perfuzii si i-au bagat perfuzia in capsorul ala firav. Sau cand l-am vazut ca in loc de cutie toracica avea o gaura mare in piept, cand respira, se facea un gol asa ca ma gandeam ca ajunge pana in spate.
Dar au trecut toate, a luat spectaculos in greutate, asistentele l-au poreclit Campionul. Erau 4 camere acolo, fiecare copil trecea prin fiecare, pana ajungea la ultima unde erau cei mari, aproape de termen. Ei al meu a trecut direct din prima camera in ultima, nici macar nu a scazut un gram in greutate, cum fac toti copii. Si iata acum ce galigan mare si obrazinc are mama! Si , cel mai important, nu mi-a fost odata bolnav, nu mi-a facut odata febra. IN afara de cativa mucusori de vreo doua ori, nimic altceva. A fost greu dar a trecut, cum trec toate pe lumea asta. Iaca, acum am cazut eu in butoiul cu melancolie...

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am uitat sa spun: Doloress si pe voi v-am votat ieri!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree am vazut, multumim! Sa stii ca al meu nu vrea deloc sa-l sterg pe fata, cu nimic, asta a propos de ce ziceai, de prosopelele cu care o stergi pe Victoria. Am incercat si cu servetele, si cu prosopele din astea mici, si udate, si neudate. E de groaza. Seara la baita abia sta sa fie spalat pe fata. In rest ii place tare mult, insa pe fata sa nu-l atingi ca e de jale.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, la baita, Victoriei cel mai mult ii place spalatul pe fata! E toata zambet!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Avem si noi poze noi - am imortalizat-o chiar si cand sta in picioare singura, fara vreun sprijin!

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika9LuniLara#

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, ce poze frumoase cu fetele tale

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Scurt, scurt scurt:

Bratafe pune din nou sa votez, ca nu merge linkul!

Miss mie intotdeauna mi-a placut poza aia! Buna alegere ai facut dintre sutele de poze

Adriana wow, felicitari! Superba blonda!

MsBB bine ai revenit , mi-a fost dor de voi, ca eram noi doau cam la fel de terminate cu colicii, parca

LMA sarbatoritilor zilei, bebelusi , dar si Dna Cleo

Ma bucur ca Vlad e bine, Laura hai si tu cu sanatatea!

Fug la pizzone fata blat, na cat o v**a ma fac!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumim si noi de voturi fetelor.
Hai Miss sau Gabitam!!

Stefany nu te descuraja cu joburile, asa e la inceput. Eu am trimis sute de cv-uri. La agentii am fost cred cam la toate posibile si imposibile. O sa vina el si jobul tau, stai linistita!

Miss si Magdone multumesc de sugestii pentru cartile de parenting. Am download-at la greu ieri de pe site-ul lui MIss si am notat cartile lui Magdone. Miss sa stii ca am citit Jacques Salome. Si Francoise Dolto. Cam atata. Abia astept sa citesc si altele, numai sa ma lase piticul. Scott Peck citeam cand am nascut, nu am reusit sa-l mai termin. Alice Miller mi-e frica sa citesc, de ce as putea descoperi.

MsBB bine ai revenit! Ne era dor de tine. Ce frumoasa e Andra, am tras cu ochiul la poze. Ce mare s-a facut!

Simonix si Alysh ce baietei precoce aveti voi acolo! Bravo si la mai mare! Eu ma uit la voi si vad ce urmeaza. Nici al meu nu se mai joaca singur. De fapt nu cred ca s-a jucat vreodata singur, dar al meu e din categoria high need child. Nu-mi plac etichetarile, insa am vazut ca ideea asta m-a ajutat sa-l inteleg mai bine. Asa e el, are mereu nevoie de cineva in preajma lui, sa-i vorbeasca, sa se joace.

Gabitam cat e de scump Andrei! Cred ca ti se topeste inima de bucurie cand il auzi!

Laura nici eu nu suport sa ma uit la chestii urate. Numai cand ma gandesc la toata tristetea si durerea din lumea asta si ma apuca plansul cateodata.

Socrate intr-adevar piticul meu era mic tare, la 1890 de grame. Uite aici se vede si mai bine cat era de mic.
Il tineam asa la piept, piele pe piele, asa m-au sfatuit asistentele, se cheama kangaroo care. Cateva ore pe zi il tineam asa in fiecare zi. Este de mare ajutor pentru prematuri, sa simta corpul mamei, sunetele din burtica cu care au fost invatati atatea luni. Ca prin minune, cand il puneam asa, toate valorile de stabilizau, nici un monitor nu o mai lua razna, nu mai avea nevoie de oxigen asa de tare, ca in incubator. Ii punea numai o mascuta mica de oxigen, lipita de haina mea. Si stateam asa, uitati, ore intregi, ca o continuare a sarcini, numai cu bebe pe dinafara .
Bineinteles, ce era in sufletul meu nu-ti pot spune, mai ales cand plecam seara acasa, sau cand m-au externat si am plecat acasa fara burtica si fara puiut. Si in lift erau doua familii cu puiutii in scoica, cu baloane si flori. Sau cand i s-a invinetit mana de la perfuzii si i-au bagat perfuzia in capsorul ala firav. Sau cand l-am vazut ca in loc de cutie toracica avea o gaura mare in piept, cand respira, se facea un gol asa ca ma gandeam ca ajunge pana in spate.
Dar au trecut toate, a luat spectaculos in greutate, asistentele l-au poreclit Campionul. Erau 4 camere acolo, fiecare copil trecea prin fiecare, pana ajungea la ultima unde erau cei mari, aproape de termen. Ei al meu a trecut direct din prima camera in ultima, nici macar nu a scazut un gram in greutate, cum fac toti copii. Si iata acum ce galigan mare si obrazinc are mama! Si , cel mai important, nu mi-a fost odata bolnav, nu mi-a facut odata febra. IN afara de cativa mucusori de vreo doua ori, nimic altceva. A fost greu dar a trecut, cum trec toate pe lumea asta. Iaca, acum am cazut eu in butoiul cu melancolie...

Vai, Doloress, mi-au dat lacrimile citind prin ce ati trecut. Eu nu stiam povestea voastra. Nu vreau sa ma gandesc ce simteai in momentele acelea. Uooof ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

link-ul de la concurs este: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">asta - ultima poza de jos si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">asta - prima poza de sus

multumesc pt votari!!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am intrat special sa urez :

La multi ani Cleo, multa sanatate, fericire si iubire din partea tuturor, sa te bucuri de micuta ta si tati sa va fie alaturi toata viata. O zi minunata !

La multi ani puiutilor nascuti in zi de 21 !

Ma duc sa votez...nu stiu ce, dar am sa citesc despre ce este vorba.

Va pup pe toate. Noi suntem bine...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput