Nou stil de viata (256)
Raspunsuri - Pagina 15
CristinaT spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui devoska
Sa-ti traiasca si multi ani! Sara in curand face 7 ani. Este in clasa I. |
devoska, aia cu am fetita de 9 ani eset semnatura si apare tot timpul dar multumes si tie la fel.
Probabil ca nu este vacanta intersemestriala ca altfel venea cu carnetele la semnat.
am fetita de 9 ani!
si :)
devoska spune:
devoska, aia cu am fetita de 9 ani eset semnatura si apare tot timpul dar multumes si tie la fel.
Probabil ca nu este vacanta intersemestriala ca altfel venea cu carnetele la semnat.
am fetita de 9 ani!
A venit cu evaluarea. Si vineri cred ca venea si cu notele, dar cum nu s-a dus... Pe 10 martie am intalnire cu invatatoarea. Pana atunci sigur se dau si notele.
puskin spune:
Neata doamnelor,
Eu m-am papat deja micul dejun si am venit sa vad ce faceti.
Carmen, nu stiu ce fac astazi...putina ordine pe aici ca e cam deranj. Cum a scapat sotul de gripa?
Cristina, ce coincidenta, si eu incerc sa ma las de cafea. Am inceput sa beau un ceai care imi da energie, se numeste mate (yerba mate).
Cam putin sa mananci doar ciorbita la pranz, sper ca macar are ceva carnita. Seara poti manca o salata cu branza, sau cu ceva ton/somon in conserva.
Gustare cateva nuci.
Madelaine, sunt cu ochii pe tine...ia-ti si masurile, eu folosesc masuratul ca un instrument de evaluare mult mai bun decat cantarul.
Gusta, foarte bine. Mi-au dat inapoi 15 euro...cred ca a meritat sa ma intorc, mai ales ca m-am dus cu masina, 10 min de acasa. Si m-am mai uitat si prin magazine, daca tot am fost singura.
puskin spune:
Mi-am luat ieri nadragi de sala, ca nu imi mai vin decat niste colanti..
Am pus 2 poze(fata-verso) aici:
http://picasaweb.google.com/puskin7/PartyInPrague#5305583421835215010
Scuzati fata...e fata mea de dimineata, cu parul ud, de-abia iesita de la dus .
Delidana spune:
Salutare,
Am revenit si eu acasa, dupa un weekend incarcat de bunataturi. Uite asa s-a dus toata munca mea la sala pe saptamina trecuta... Tragem linie si o luam de la capat.
Ruxi, sa porti sanatoasa nadragii, iti vin bine, se vad picioarele lucrate frumos; am si eu ceva in genul acela insa e mult prea frig in sala pentru ei si inca n-am curaj sa-i imbrac din motive de sunci.
De miine incerc sa-mi alcatuiesc si eu un meniu mai sanatos si ma bazez pe tine. Ce sa maninc la micul dejun avind in vedere ca voi merge apoi la sala? Variantele ar fi: cascaval, oua, carne, lapte, iaurt, miere, piine graham. Dimineata e musai sa beau un ceai.
Incerc sa nu mai maninc atit de multa piine, mi-am impus maxim 2 felii/zi, sa vedem daca reusesc.
Happy, nici eu n-am reusit sa vad poze cu catelul...
Gusta, pup gargarita premiata!
Tzuni, cum a fost la film cu Don Juan? Ce-ati vizionat?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Delia,priveste spre viitor . Eu as alege oua, cascaval, eventual 1 felie de graham si o bucatica de castravete, ardei, ridichi sau 1 rosie.
Te ajut cu mare drag.
louisea spune:
Ruxi si eu astept meniurile tale
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Lou, aici sunt.
Uite un exemplu:
8.00 - 1 iaurt mic cu 30g paine integrala de secara (finn crisp)
10.30- 25g migdale
13.00 - 200g ceafa de porc la gratar cu legume la gratar (dovlecel, rosie, ardei, vanata) si putina salata
17.00 - 1 mar
18.30 - antrenament
20.30 - 110g macrou afumat, 250g salata de fasole verde ( cu usturoi, ulei de masline si otet balsamic)
Total 1,421 calorii
Lipide 72.8 g
Glucide 93.6 g
Proteine 105.8 g
Alt exemplu:
08.00 - 2 oua fierte, 6 rosii cherry
10.00- 30g migdale crude
13.00- somon in suc propriu la conserva (165g), 100g salata, 1 lingura ulei masline, zeama de lamaie
16.00- 20g migdale crude
19.30 - 130g crap la cuptor, 200g linte fiarta, 4 sprot afumat
Total 1,401 calorii
Lipide 85.1
Glucide 57.6
Proteine 108.2
Alt exemplu:
08.00 - 2 oua fierte, 2 felii de paine integrala de secara (20g), 6 rosii cherry
10.00- 15g migdale crude
12.00 - 100g carne de pui, 120g linte fiarta
15.00 - 100g salata iceberg cu 0.5lingura ulei masline, zeama de lamaie, carne de pui 30g
19.00 - 150 varza alba, 1 lingura ulei masline, 120g piept de pui la cuptor, amestec de seminte neprajite (floarea soarelui, dovleac, pin)- 20g
Total 1,221 calorii
Lipide 73.3
Glucide 60.9
Proteine 85.5
puskin spune:
Eu folosesc www.fitday.com pentru a imi compune meniurile. Este super usor de folosit...
Ideea este sa te joci cu alimentele pana obtii proportiile pe care le vrei. Eu acum m-am obisnuit deja si nu imi mai fac mesele cu o zi inainte, doar am grija sa am ce sa mananc.
louisea spune:
Merci!!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci