Nou stil de viata (256)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
http://lh4.ggpht.com/_Yf5pBfKgPeY/SaBsz72oyzI/AAAAAAAAFlc/8oC-jaDmWKA/s512/IMGP2213.JPG
nu pun poze ca nu am acceptul sa le fac publice, da asta cu Gh va da exact atmosfera...am alergat dupa el de mi-au sarit ochii din cap
Sofia a fost f cuminte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
CristinaT spune:
Neata,
am ceai, cafea (a 5-a zi de cand m-am lasat!) si salata orientala
Luca, la multi ani!
Sa cresti mare, sanatos si fericit! Sa va bucurati de ei Claudia! Sa ne trimiti si nou poze cu ei, vreau si eu puiul mic din nou
onitza, ba sunteti foarte tineri. Cat despre tunsoare, imi place cum arati coafata, imi plac persoanele aranjate.
Si rochita neagra imi place pt cate Kg este ?
Gabrielama, sunteti foarte dragute amandoua. Cati ani are micuta?
devoska, de ce aveti vacanta saptamana viitoare? e cea intersemestriala? Ati fentat raceala?
tlaura, bine ai venit! si felicitari pentru licenta!
gusta, felicitari pentru micuta premianta! Ce dragute sunteti!
Fetele cu energia cu zero s-au reincarcat ?
Special pt Ruxi:
MD: salata orientala
p: ciorba de pui
C: ??? sper sa nu-mi ceara clatite
Am terminat si eu de citit o carte faina:
Care dintre noi doi l-a nascocit pe celalalt?
iar ieri m-am uitat la film cu fata Simte-te ca acas#259;!
http://port.ro/simte-te_ca_acasa!_housesitter/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=5819922&i_where=1&i_where_tv=1
Acum de dimineata imi spune ca am chitanta un film si o piesa de teatru... adica restanta
Eu incerc sa vad clanul Soprano. Imi place rau... dar nu prea am timp.
Va doresc week-end placut!
am fetita de 9 ani!
si :)
devoska spune:
Neata!
la tot
Eu ieri am mancat aiurea . Trebuie sa ma controlez si imi lipseste ambitia, motivatia.
CristinaT, habar n-am ce vacanta e . Ei nu au avut vacanta de iarna care a fost in Romania, de exemplu. Am fentat raceala . Vineri a avut nasul infundat, cam molesita... dar ieri ne-a stors de energie. O sa scoata untul din mine o saptamana acasa.
Vazut poze cu copii, gargarite si catelus scump.
Va doresc duminica placuta!
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT in ce clasa ai spus ca este? am fetita de 9 ani! si :) |
Sa-ti traiasca si multi ani! Sara in curand face 7 ani. Este in clasa I.
madelaine77 spune:
Neata fete frumoase.
Sunt in viteza pt ca am de pregatit micul dejun pana se trezeste piticotul.Voi incerca sa citesc din urma.
Ieri am cam luat-o pe aratura, pt ca am facut orez cu lapte si am bagat si eu o cescuta. In rest, fara dulciuri si alte interzise. Astazi, inainte de micul dejun vreau sa ma cantaresc desi am emotii pt ca ma simt cam umflata (probabil am ceva retentie de apa).
Azi , am comanda de studel cu mar si rpomit ca mai mult de o bucatica nu mananc desi deja
Nu stiu inca meniul pe azi, dar promit sa intru sa il postez.
mephala30 spune:
Neatza.
Cristina, multumesc de ceai.
Gabi, esti mai bine, te mai supara tusea?
Ruxi, ce program ai?
Sabina, faina poza cu Gheo!
Gusta, hai la cafea.
o duminica frumoasa!
gusta spune:
Neatza.
Carmen am sosit mi-ar trebui vreo 3 cani ca nu prea am dormit ,dar ma refac eu.
Sabina curios Gheo.
Gabi cum mai e?
Ruxi si aici am patit-o cu inselatul la bani si eu ma duc inapoi ,da olandezu nu .
Madelaine daca puteam manca veneam la strudel.
Devoska si Cristina aveti fete mari.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
Gusta, te astept, mai ales ca m-am decis sa fac o foaie si cu indulcitor in loc de zahar.