Nou stil de viata (256)
Raspunsuri - Pagina 16
puskin spune:
Da, cel mai bine mergi pe un regim echilibrat. Iti stabilesti numarul de calorii ( as zice in jur de 2500) si dupa aceea imparti la 3. Deci cam 850 de calorii din fiecare nutrient. Si mancare curata, evident!
louisea spune:
Ruxi am fost la niste vecini sa discutam despre incalzirea pt o petrecere la care mergem la sf lu martie. Is 20 de cupluri de pe strada care vin si ei la petrecerea aia si ne intalnim cu o ora inainte la noi sa incepem petrecerea
In rest mai nimic.. Mi-am terminat doar proiectu pt sapt viitoare.. Aaa si am reusit sa ma tai la degetul mic la mana stanga pe interior si mi-a curs o gramada de ... ca deja ma si gandeam ca ajung la urgente sa ma coasa
Tu? Te-ai relaxat?
Gusta am uitat sa-ti zic c-am vazut pozele cu castigatoarea si a fost o scumpa Tu esti aia cu mov? arati fain acolo si parul la fel
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Ruxi, incerc sa-mi fac meniul pentru micul dejun, poate ma corectezi daca am gresit pe undeva:
2 oua prajite (fara grasime)
1 felie piine graham
30 grame cascaval (asta intra la Gouda sau Edam cheese??) - si nu prea m-am lamurit cit sint de fapt 30g...
1 cana ceai de musetel
Total 371 calorii
As vrea sa nu depasec 1300 calorii/zi.
Nu credeam ca o sa ajung sa numar calorii dar sint curioasa...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salute fetele!
va multumesc din suflet de urari, sunteti tare dragutze, si voua va doresc sa aveti parte numai de bine!
A fost bine, toata lumea multumita iar Luca fericit, eu insa obosita de as avea nevoie ca acum sa mai vina odata weekendul "normal" ca sa imi revin si eu.
am sa va pun poze promit, insa zilele urmatoare dupa ce le descarc si micsorez.
Sabina sa-ti traiasca tatal, sa fie sanatos! am vazut-o pe Sofia e talentata ca si tine draga de ea, bravo!
Onitza nu te-am ratat nici pe tine, si-n rochitza si coafata, esti tanara si dragutza!
Marilena felicitari castigatoarei, tare dulce e, si ce costum frumos i-ai facut...
Gabi te-am cautat si pe tine sa te vad, esti o frumoasa si tu si Mara, iar papucii si rochitza
Laura bine ai revenit si sa ai spor la slabit!
Dimineata mergem la gradi sa ne obisnuim incetul cu incetul, si serbam si acolo inca odata ziua, asa ca 3 zile la rand am tinut-o tot in petreceri.
va pe toate si inca odata multumesc de urari!
puskin spune:
Lou, ce frumos. Eu am avut o zi asa si asa, sotul mi-e trist iar...
Delia, n-ai cantar de bucatarie? As zice mai degraba Edam...
Arata bine meniul.
Dar 1300 de calorii, la inaltimea, greutatea si sportul pe care il faci, este putin.
Incearca un 1500 mai degraba.
hcclara spune:
Carmen sa-mi zici daca ai poze in concurs.
Restul fetelor si voi sa spuneti care aveti poze ca sa va votez ca am puncte multe
louisea spune:
Ruxi arati f bine in poze!! Se vede ce mult ai slabit si te-ai format fain.
Vad ca si tu ai structura ca si mine.. Si eu pun tot pe fund
Da io am si tendinta sa fac aripioare le urasc
Claudia ma bucur ca totul a fost bine si adaptare placuta la gradi. O sa fie bine!! pt Luca
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Ruxi, am intrat pe site-ul recomandat de tine si asa am facut calculele. Edam sau Gouda cheese intra amindoua la aceeasi categorie, eu de fapt intrebam daca astea doua variante de brinzeturi sint echivalentele cascavalului romanesc.
N-am cintar de bucatarie asa ca trebuie sa ma orientez ochiometric.
Mersi de sugestie , o sa incerc sa ma incadrez in 1500 calorii.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Buna seara!
Delidana, n-am fost la film, din motive de.... Meri! Mi-am petrecut seara cu ea. Ne-am plmbat (desi a fost f fig) si ne-am jucat. Don Juan o fi fost la film cu alta...
Puskin, m-ai intrebat de nuci si mgdale. Le am tot timpul in program, dar in functie de ce contin mesele pincipale. Ca daca am acolo grasimi, mai renunt la seminte.
In noatea asta NU dorm. Sunt Oscarurile care incep la ora 3 dmineta. Si-am zis asa: daca cstiga Mickey Rouke Ocarul pt cel mai bun actor in rolprincipal, ma marit in viata asta! Daca nu.....nu!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE