Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

Buna seara!Nu stiu daca ne mai tin minte majoritatea fetelor insa tare m-am bucurat cand am vazut ca nu suntem uitate.
Nu cred ca v-am anuntat oficial ca vom mai avea un bebe,care va fi tot fetita,tati tot mai spera la un Andrei insa eu il las in pace .
Am vrut sa va salut si sa va zic ca nu v-am uitat si sper sa am maine timp sa vad pot scrie mai multe despre iubita mea domnisoara.
la toata lumea!

Poftiti, poftiti, cu curaj...suntem avide de vesti noi!
O sa incerc sa pun carut roz pe prima pagina atunci...sper sa nu se supere al tau sot pe mine.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

aha, vad ca si frumosul Robert de Crishtina e meserias la puzzle, bravos!!!
Eu nu i-am luat inca asa ceva, credeam ca inca nu-i varsta. Dar m-ati pus pe ganduri si pe achizitionari .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Acum fug sa ma intind putin, ca am reusit sa o adorm pe Lisa intr-un tarziu. Isi schimba iar programul, in sensul ca renunta la somnul de dimineata si tare agitata e. Se culca pe la amiaza, dupa ce mananca de pranz. Sper sa si doarma mai mult de 40'!!!

Bineinteles ca urmeaza sa ma gandesc cum facem cu carutul, inca un scaun de masina etc, dar astea sunt detalii. Important e sa fim sanatosi.

Adi, asa era si Tudor cand cu schimbarea de program. Eliminase un somn si dormea doar la pranz, dar tot putin si apoi era cam nervos. Dar dupa vreo cateva zile somnul de la pranz s-a lungit si totul a fost ok. Acum tare bine e doar cu somnul de la pranz si in weekend doarme chiar si 3-4 ore la pranz, cu conditia sa fi avut ceva activitati dimineata (bazin, parc...)

Uite detaliile alea ma streseaza pe mine cand ma gandesc la bebe2...alea si faptul ca daca am bebe mic, cum mai am timp sa-l hranesc pe Tudor si sa-i fac de mancare si sa-l adorm si sa ma joc cu el? Dar stiu ca e doar chestioe de organizare...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Intre timp am observat ca de cand nu ma mai ocup eu de Mario, vad ca nici nu prea mai ma baga in seama...adica daca are intre cine sa aleaga, se duce direct la tasu'...ce recunoscator...pana acum 1 saptamana nici nu se punea problema...era clar ca tipa dupa mama, iar acum direct tati

Si Tudor incepe sa-l prefere pe sot in sensul ca daca vrea joaca sau chitzaiala, la tata-sui le gaseste, eu nu sunt asa de 'aventuroasa' la joaca. Si clar ca asta cauta copii, gadiliciune, aruncat in aer, invartit, chestii de astea. Eu ma joc mai pasnic cu el, cu masini, carti, jucarii, forme...
Pe de alta parte, mi se pare normal pt. ca sunt amandoi baieti si stii cum sunt baietii...dar daca se loveste sau e obosit sau marait, tot la mine vine la alint.
Dar eu cred ca e si spre binele tau, ca tu acum nu trebuie sa ridici greutati si trebuie sa te odihnesti pt. bebe2.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Uitasem...si Robert are un puzzle...imediat fac o foto sa va arat. Si mi s'a parut prea greu pt el sa il invatz sa il faca...numai ca el ne'a uimit cand le stia pe toate sa le puna la loc. Asta acum vre'o luna

Bravo!
Piticii astia ne uimesc mereu, dar asta doar pt. ca noi ii subestimam, ei sunt mult mai destepti si mai dezvoltati decat ne imaginam noi. Toate descoperim asta pe pielea noastra.
Bravo, Robert!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna dimi!

Eu cu cafeluta in fata citesc pe aici.

Felicitari din inima Adimercedes si Jojo -miha!!!!!!!

La multi ani Marta,multe bucurii si impliniri!

Am vazut copilasi talentati la muzica,talentati la puzzle si isteti foc!

Betty tin pumnii sa iasa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada28
Facem numai nazbatii.

Nu cred! Vreau dovezi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

aha, vad ca si frumosul Robert de Crishtina e meserias la puzzle, bravos!!!
Eu nu i-am luat inca asa ceva, credeam ca inca nu-i varsta. Dar m-ati pus pe ganduri si pe achizitionari .

Si Tada al meu are si face, dar numai vaca si cainele sunt puse la locul lor, restul nu sunt interesante...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Cine sta prin zona mi-a spus o prietena ca la Prosper e la subsol loc de joaca iar din 2 in 2 sapt e ceva organizat;de ex acum 2 sapt a fost petrecere cu clovn etc iar sapt ac va fi teatru de papusi.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Prisilica frumusica!
Sa-ti fie viata plina de zambetele cretulinei...si sa nu mai ai multe masini de calcat!

Poze

Mergi la inceput