Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
a inceput votarea la concursul 'clipe de viata', dureaza o luna.Din observatiile de pana acum, inceputul votarii si ultimile zile sunt importante. Primele zile fiindca situeaza poza pe primele locuri si sunt sanse mai mari sa fie vazuta si votata de altii, iar in ultimile zile se pot rasturna clasamentele, asa cum s-a mai vazut.
Tuturor mamicilor participante le urez succes ,pozele sunt superbe !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
prisi spune:
buna , azi dau de baut la toata lumea doar virtual, in 2 ore plec la aeroport, tocmai am primit cadou de la sot un weekend la Londra ,
va multumesc din toata inima pentru urari si ca sunteti mereu alaturi de mine
am primit multe flori azi si le impart cu voi 

va doresc o zi buna si un weekend placut
ne reauzim luni
pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
Eu nici pe departe la fel de norocoasa ca Prisi, dar in mai putin de o ora plec spre cumparaturi si casa, unde fac ceva curat, bagaje si infrumusetare, pt. ca luni dis de dimineata plecam in Ungaria pt. o saptamana, asa incat nu stiu daca o sa pot intra de acolo, desi socrii au internet, dar stiti cum e in vizita, nu e timp de forum.
Asa incat va pup pe toate si ne auzim pe 2 martie, daca nu o sa am timp sa mai bag cate un ochi la voi.
Sa stati cu totii sanatosi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jojo_miha Buna seara!Nu stiu daca ne mai tin minte majoritatea fetelor insa tare m-am bucurat cand am vazut ca nu suntem uitate. Nu cred ca v-am anuntat oficial ca vom mai avea un bebe,care va fi tot fetita,tati tot mai spera la un Andrei insa eu il las in pace Am vrut sa va salut si sa va zic ca nu v-am uitat si sper sa am maine timp sa vad pot scrie mai multe despre iubita mea domnisoara. la toata lumea!Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 17+tot cu ![]() |
felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
papanash spune:
Prisi, petrecere frumoasa si neaparat te astept cu detalii, in aprilie merg si eu in Londra, pentru prima oara.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! prisi
sa fii fericita si iubita!
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
cecilia L spune:
La multi ani! Prisisa fi sanatoasa, fericita si iubita, iar frumoasa Mirunica sa-ti aduca numai zambete
Drum bun si distractie placuta la Londra, frumos cadou, il meriti.
Din partea lui Cristi pt o frumoasa mamica

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Prisi
sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita! Sa iti realizezi toate dorintele, visele si asteptarile!
Distractie placuta la Londra, sa iti savurezi din plin iesirea. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Yaia,
drum bun si distractie placuta, sa fie totul de la excelent in sus si sa ne auzim numai cu vesti bune.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adelamaria spune:
Buna!
Eu sunt o mamica "vecina" de la Nov-Dec2007 si voiam s-o felicit din suflet pe Adimercedes pentru noua sarcina! Sa fie intr-un ceas bun, o sacina usoara si cu multe, multe bucurii!!!
Te stiu de la Naturiste si n-am uitat ca m-ai ajutat de cate ori am avut o intrebare!
Ma bucur nespus pentru tine si tare imi doresc sa te vad cu doi puiuti! Chiar voiam sa te rog sa pui mai des poze si cu Lisa, ca mi-e drag sa ma uit la poze.
Pupici!

17+tot cu