Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
mamici de la antipozi si buna dimineata la toata lumea!
pentru toata lumea. Daria e cu ochii lipiti de baby TV. Acuasica iesim afara. Pare foarte frigggg.
O zi buna tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
rox - cand ai 5 min libere, da-mi un bip de pe tel tau....si te sun eu inapoi.plizzzz...
prisilica - la multi ani, sa ne traiesti ca ne trebuiesti!![]()

sa fi sanatoasa.
care e faza cu clopotul????ca ma intereseaza si pe mine....![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
crishtina spune:
Adimercedes felicitari din suflet si de la mine. Ma bucur tare mult ca a fost usor si nu ati asteptat mult
Sa ai o sarcina usoara si Lisa sa fie cuminte in timpul asta ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
betty78 spune:
Mami25_7 imi pare tare rau pentru sarcina oprita din evolutie. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci.
si o
de la mine.
Adimercedes felicitari!!! Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos!
. Doamne cat ma bucur cand aud ca mai apare cate o gravidutza.
Luy merci frumos... O sa ii comand si eu lui Mario. Apropos ca tot s-a vorbit de gradi la copii si acum cateva zile mi-am spus parerea...acum am observat ca Mario chiar s-a schimbat in bine: adica vad ca a inceput sa aiba mai multa rabdare sa se uite la carticele, la puzzle, sa ma asculte cand ii citesc povestioare. Si in plus a inceput sa manace singur cu linguritza (cateodata)
Jojo_miha felicitari pentru bebelina 2. Sarcina usoara in continuare.
Si vreau sa multumesc tutoror fetelor care mi-ati urat....si eu sper sa se prinda...dar acum cum o vrea Dumnezeu.
Intre timp am observat ca de cand nu ma mai ocup eu de Mario, vad ca nici nu prea mai ma baga in seama...adica daca are intre cine sa aleaga, se duce direct la tasu'
...ce recunoscator
...pana acum 1 saptamana nici nu se punea problema...era clar ca tipa dupa mama, iar acum direct tati
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
crishtina spune:
Uitasem...si Robert are un puzzle...imediat fac o foto sa va arat. Si mi s'a parut prea greu pt el sa il invatz sa il faca...numai ca el ne'a uimit cand le stia pe toate sa le puna la loc. Asta acum vre'o luna ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Mada28 spune:
Buna dimineata!
Am revenit si noi dupa o pauza. Sunt f ocupata la servici dar va citesc zilnic. Timp de scris nu prea mai am. Suntem bine sanatosi.Facem numai nazbatii.
Si Luca a baut din clopotel. I-a dat bona. E o chestie batraneasca : se zice ca daca bebe bea din clopotel va vorbi mai repede. Superstitii!
Eu nu ma plang. Luca zice multe cuvinte. Nu corect, nu le termina pe toate dar noi intelegem. Mai nou zice : spe (spray) sete (sosete) nu si arata si cu manuta. Stie toate partile corpului. Eu sunt multumita si invata de la bona cel mai mult. Noi seara tarziu e mai greu. El e obosit. Ieri seara am desenat dar seara nu prea are rabdare. Iar ne ies dinti. Au iesit pana acum 4 masele.Fiecare bebe are ritmul lui.
Ca si la mers si la vorbit. Asa ca Rox nu te ingrijora.
Am inceput sa bem si ceva laptic. De 2 luni de cand l-am intarcat nu bea si de cateva zile cere el.Bea putin dar bea.
Eu sunt cam obosita.
Am nevoie de o vacanta. Poate in martie mergem la munte vreo 5 zile.
PUP toate noile si vechile gravidute.
Mai vorbim
Un week-end placut
Magda si Luca
betty78 spune:
Prisi

LA MULTI ANI!!!
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
crishtina spune:
Sper sa nu se inteleaga ca deodata a stiut singur sa le puna...i'am mai aratat cand avea el chef si ne aducea puzzle-ul insa nu am insistat sa il invatz cum am facut cu partile corpului. Mi s-a parut greu pt el pt ca nu are nici un indiciu sub imagine...doar dupa forma se pun. Greseste cateodata la cei 2 copaci...si mi se pare normal ca sunt asemanatori. Aici imaginile:
http://good-times.webshots.com/photo/2112197010101842919mshRzB
Crishtina &
Robert
09.09.2007
papanash spune:
La multi ani Prisi, multe bucurii de la cei dragi si multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Multumim Danuta, cu programul de la tine am deschis fisierul si am asculta-o pe frumoasa cantareata Puppi !!! Mi-a placut si vocea "batrana", dadea farmec programului
.
Sofia m-a dat pe spate, canta corect si imi pare foarte pasionata de ceea ce face. E fericita ca au vazut-o mamicile de-aici ?
Ochioasa Me, m-a dat pe spate de-a binelea. Pai cum sa stie ea la un an jumate sa puna toate imaginile la locul lor ? Bravo mamico pentru performantele fetei !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme