Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luy, Maria e fantaastica. E grozav cit e de iasteata asi cum face asocieri.

Roxana eu cred ca e buna decizia cu aminarea acelui teast. Cit deaspre stimulare e foarte binevenita. Ar fi bine asa ase astraduiaasca mai mult bona pentru ca in putinele ore de dupa job, asi mai aleas la o ora cind Andrei e probabil obosit nu poti face prea mult. Deaasemeni daca ar putea Alezxandara saa il implice mai mult in jocurile ei. Eu ramin totuasi la parerea ca aasta e ritmul lui. Asa era si nepotelul meu mai mare si acum e cel mai dezghetat copil.
Nu te mai necaji. Am asimtit asi ieri ca te-ai necajit (din cheastia ca nu iti place cum arati...).
Crede-ma ca si eu care sunt tot timpul cu ea simt ca nu fac deajuns. Mi-as dori asa lasa alte lucruri mai putin puse la punct si sa ma ocup mai mult de Daria. O admir pe Luiza pentru ceeea ce a reusait cu Maria.

Sabina, stiam de chestia cu clopotelul. Lui Matei i-a dat bichi. O asa o rog asa ii dea si Dariei.

Valentina cum mege sofatul?

Multumesc din nou

Noapte buna, vise placute, ingerii sa va sarute!.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Imi pare rau ca a ieasit aasa measajul. Fie am taastele sticky fie e chiar de la grefele pe care le maninc la calculator.

Pupici!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

mami25 imi pare rau ca treci prin asa tristete .Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, incepand de aseara sunt posesoarea unui test de sarcina pozitiv + Se pare ca suntem fff la inceput, doar 5 saptamani, cu DNP pe 17 octombrie.

Si eu care ma pregateam sa ma duc la medic sa fac scandal sa ma trimita la analize ca sunt mai mereu obosita . Acum am si cauza!

Inca nu am percutat pe deplin, inca sunt ca intr-un film, dar incet, incet ma cuprinde bucuria si sper sa fie totul bine. In martie merg la ginecolog sa vedem ce si cum. Sper sa fie totul bine.

Am fugit la somn ca iar ma ia maine Lisa de odihnita!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Wow felicitari!Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti impreuna o odisee frumoasa!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Jurnal de mogalneata

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Sabinelu Sofia are f multa sensibilitate...lasand la o parte talentul

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Mami25 multa putere sa treci peste aceasta incercare!

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Moaaaa ce puzzle face Mariuca!!!!Pai Erika s-ar enerva intr-o clipa si n-ar mai interesa-o.Bravo mami pt rabdarea cu care te ocupi si bravo Mariei ca are asftel de abilitati la o varsta asa frageda!

Erina vreme buna si distractie placuta in PN!

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Multumesc tuturor din suflet pt urari. Sper sa fie bine totul. Nu ne asteptam sa se intample asa "repede", avand in vedere ca la Lisa am muncit 2 ani de zile, cu tratamente naturiste si homeopate, acupunctura, ceaiuri si s-a intamplat cu 1 luna inainte de a merge sa discutam despre FIV.

De data asta, ma gandeam ca imi va lua cam tot pe atat, avand in vedere ca am avut doar 4 cicluri, si alea f anapoda, ba 41, ba 34 de zile! Se pare ca s-a prins dupa un ciclu de 34 de zile! Cum?!? Habar nu am.

Voi merge la controlul initial in 9 martie, ca sotul pleaca saptamana viitoare in State pt o sapt. si cand vine mergem la medic. Pana atunci mai creste samburelu' si poate medicul sa prinda bataile inimii etc.

Deocamdata singurele simptome pe care le am sunt oboseala extrema si uneori ameteli. Seara efectiv cad in nas, o data cu Lisa, dar, de cele mai multe ori, trebuie sa imi gasesc energia sa ma apuc sa adun de prin casa, deh, stiti si voi ca toate se intampla dupa ce pachetul de energie s-a retras in pat.

Acum fug sa ma intind putin, ca am reusit sa o adorm pe Lisa intr-un tarziu. Isi schimba iar programul, in sensul ca renunta la somnul de dimineata si tare agitata e. Se culca pe la amiaza, dupa ce mananca de pranz. Sper sa si doarma mai mult de 40'!!!

Am fugit, revin mai pe seara .

Pe zi ce trece ma bucur tot mai tare, parca incepe sa devina tot mai mult realitate. Bineinteles ca urmeaza sa ma gandesc cum facem cu carutul, inca un scaun de masina etc, dar astea sunt detalii. Important e sa fim sanatosi.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Sabina, absolut superba Sofia si desavarstia interpretarea!!! Multe felicitari pt folosirea cu asa maiestrie a talentului.

Lisa

Mergi la inceput

Luy, cata rabdare si indemanare la Me sa faca puzzle. Super!!!

Lisa

Mergi la inceput