Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
anca81 spune:
Babymom, Claudinna . Stiu ca formula se face din lapte de vaca, ma refeream la laptele neprocesat. Multumesc pentru raspuns. Dar iaurtul? Cel simplu, fara fructe, Cremoso, Natural etc.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
claudinna spune:
eu ma gandeam sa cumpar un iaurt bun...sa vedem de care si apoi sa fac in casa, tot cu UHT, sper sa mearga.
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Piscine cu mamici si bebei - acum ceva zile, Babymom zicea ca nu e indicat ca bebe fetita sa faca baie in aceiasi cada cu mama ei pentru ac ar putea contacta si dezvolta asimptomatic anumite chestiuni..... Nu se aplica acest sfat si pentru piscina publica? Conturi copii - eu una nu am incredere in fondurile astea de asigurari. Una la mana nu garanteaza rentabilitatea, tot timpul trebuie sa suplimentezi contributiile ca sa iasa ceva in schema..., doi la mana si-au luat-o rau in barba acum cu criza asta. Stiu ca e alt produs, dar sunt oarecum asemanatoare, majoritatea fondurilor de pensie au avut rentabilitati extrem de mici...mai mici decat inflatia...sau cel ptin asa aratau datele acum cateva luni... Nu mai bine facem un depozit cu dobanda fixa? Trebuie musai sa fie pe numele copilului? Ce, muncim si strangem bani de acum incolo pentru altcineva? |
Neatza, se scrie in ritm infernal, imposibil de urmarit...
Fi-miu de doua nopti iar nu se trezeste, doarme de la 23h00 la 06h00, tzitzi un sfert de ora si iar somn pana la 09h00
Sunt perfect de acord cu tine. Noi nu vom face nicio asigurare pt Noah, nici aici nici in Fr. Am deschis un cont eu in care viram lunar o suma pt el, suficient de mica sa ne putem dispensa de ea, acolo ii vom vira si alocatiile, cadourile, etc. Atat si nik altceva. Sotul meu lucreaza in domeniu (stiti voi in ce banca sunt expati si capital francez) si a zambit ironic la ideea de asigurare pt Noah. Eu la fel...
Doar ati vazut ce usor si-au rupt gatul Lehman Brothers si cum s-a declansat criza, asteptam sa vedem ce-o mai fi.
Cat despre piscine, nu merg eu dar Noah...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
babymom75 spune:
Anca eu personal am o retinere in legatura cu produsele Danone. Am observat, si nu o data, ca poooti sa le tii frate... pana le expira termenul de garantie cu 2 luni si ele tot la fel sun. Alege iaurtul cu termenul de valabilitate cel mai scurt, ca e mai sigur. Mie imi plac produsele Napolact, de ex. Eu, pt. ca nu prea manca, la fel ca si Carla ta, lui Victor i-am dat intotdeauna iaurturi din acelea mai grase cu 4% grasime si am adugat eu fructele, in fiecare zi alt fruct, dat totul prin blender si adaugate cateva masuri de cereale pt. a-i creste consistenta si valoarea nutritiva. Manca doar 4-6 lingurite, dar macar eram eu linistita ca sunt mai satioase. Tot ca sa cresc valoarea calorica a hranei, in piureul de fructe adugam cateva picaturi-pana la 1 lingurita de ulei de masline si ulterior i-am pus unt.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
EvaF spune:
Felicic, condoleante!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Babymom, multumesc mult. Deci teoretic as putea sa-i dau deja iaurt? Nu-mi fac griji ca ar putea manca prea mult . Nu sunt nici eu neaparat cu Danone, marcile acestea mi-au venit in minte. Si mie imi place Napolact.
Nici eu n-am facut nici o asigurare/pensie/fond pentru Carla. La cat de incert e totul in lume in momentul acesta...
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna _giulianna_, bune fursecurile alea! cand le-am vazut la luminita mi-am adus aminte ca am facut si eu candva, dintr-o revista. nu mai vreau dulciuri!!! soacra-mea imi zicea ieri ca avem cam multe oua si ce sa facem cu ele...ceva dulce, normal! ma gandeam sa fac niste checuri. daca are cineva o reteta buna, astept! normal ca daca fac, o sa si mananc... poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Poti face crema de zahar ars, intra multe oua si mie una imi place de mor!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Ada saru'mana de cafea
Claudinna multumesc de link, as vrea dupa botez sa ii cumpar un scaun de masa, premergator si am gasit un balansoar care poate fi folosit pana pe la 3ani
Mai mai ce imi faceti voi mie cu fursecurile alea si mi-s fan rau al dulciurilor
Cladinna merge sa faci iaurt in casa, de ex la 250ml lapte pui cam jumatate dintr-un pahar de iaurt, lasi la caldura 24h si iese super, eu ii dau la pitica cu cereale.
Anamona pana la biserica pe fata o imbrac asa: body, dres gros, bluza/pulover, caciula int/ext, cosmonaut, pusa in carut la care ii mai adaug inca o chestie pt picioare...zic ca e suficient, oricum va face scandal ca e prea imbracata iar biserica e fff aproape
Tati a dus o parte din lucruri la restaurant, mai trebuie sa scriu numele pe plicuri sa sa imi aduca fetele de masa ori le spal si calc ori doar calc
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
musettepink spune:
Neata!
Felicic condoleante!
Ce spor ati avut.
Monica vad ca ti-a pus Claudina filmuletul,slabut de data asta
Claudinna ce pofta imi facusi de toate alea de le-ai insiruit acolo
Giuliana si tu Brutus
In legatura cu asigurarile,eu una nu am incredere neam,cine stie ce se intampla peste 18 ani cand vine randul sa incaseze Luca banii,imi miroase a teapa toata treaba asta asa ca nu ma bag.
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
bitza2008 spune:
Salutare!
La noi ninge, ninge si iar ninge. Lucas doarme si hop si eu pe forum...ati mai dat gata un capitol; de nu citesc o zi raman in urma taaare.
Khristin eu sunt a 3-a sapt de cand il ascult pe nenea instructoru' si se vede...se trage burtoaca
Nicole bine ai venit. De ce "trebuie" sa incepi diversificarea?
Monica tinem pumnii, in continuare, sa iasa bine analizele.
Mami de Alexa si Cipri you go, girl!
Felicic condoleante!
Angelynna scaun de care vrei este la Prenatal in Olanda.Poate au si la Prenatalul din Buc, sau poate il poti comanda in Olanda, e 170 euroi. uite aici http://www.prenatal.nl/ProductsAndServices/ProductCategory.aspx?topcategory=Thuis&category=KinderstoelenThuis
Dar, in afara de scaun, mai trebuie setul in care pui bb. Asta http://www.prenatal.nl/ProductsAndServices/ProductCategory.aspx?topcategory=Thuis&category=KinderstoelenThuis
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze