Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, neata!
Claudinna, multumim pt. link, eu profit sa vizionez emisiunea cat mai doarme bombonica. Hm...nici eu n-am stiut ca esti psiholog, iti dai seama ca profitam de acum incolo. Mai faci si tu practica pe noi
Monyca, Eva seamana cu tati, dar ochii i-a mostenit de la bunicii din partea tatalui. Tati are ochii verzi.
Despre noi ce sa mai zic...se pare ca se contureaza si la noi o greva a foamei si nu inteleg de ce. Mananca foarte putin la o masa, sper totusi sa se redreseze.Deocamdata nu ma ingrijorez, saptamana viitoare vine pediatra s-o vada si sper sa gasim o solutie.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andreutac, daca stiu, cu placere!
Angelynna, am citit la pepenashi ca ar fi scaun din ala, sau aproximativ, in IKEA, cam 230-240 ron

www.kika.at/cgi-bin/katalog.php?edvnr=16116536&id=412" target="_blank">uite si la KIKA

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineta!

La noi e foarte frig, brrrr, nu stiu cate grade sunt, in jur de -10.

Suntem bine, noaptea a fost linistita, culcat la 22 si trezit la 7. Pregatesc mar copt cu banana, sa vedem daca papa.

Moni,

Feli, sincere condoleante.

Kid, Simodina, ce mai faceti?

Interesanta emisiunea de la Antena 2 de ieri.

Intrebare: branza calcica din lapte UHT e OK? Asta n-ar insemna sa-i dam copilului preparate din lapte de vaca inainte de 1 an, ceea ce nu prea e indicat? Va rog lamuriti-ma . Sincer, eu as incerca cu branza de vaca din comert insa nu gasesc la noi produse bio, eventual Mili e buna?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

acum vorbeste de mama care trebuie sa stea pana la 1 an cu bebe ca sa depaseaca momentul anxietatii de despartire.
eu m-am intors la 5luni si tot timpul mi-am reprosat asta; bineinteles din perspectiva mea... am simtit ca lipsesc la etape din evolutia lui. La el nu mi-am dat seama (inca) cat de mult l-o fi afectat.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Mai fetelor mult se scrie! N-am citit din urma, am ramas la pagina 12 a capitolului anterior.

Lumi am facut fursecurile aseara! Bestiale!
Revin cu pozele.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3294864350/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Fursecuri delicioase cu stafide

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

gaia, important pt copil este ca macar dupa program sa te aiba aproape. e la fel de imp si sa nu te invinovatesti si sa fii linistita si fericita cat stai cu el, spune si d-na in interviu.
daca pana la urma se formeaza o rutina, el stie si se asteapta ca tu sa fii langa el la o anumita ora...si atata timp cat ramane cu o persoana faliliara...mai compenseaza
ma gandesc cat de bine este ca avem posibilitatea sa stam cu copiii nostri pana la 2 ani!
dar daca nu aveam aceasta posibilitate, ce faceam? un cerc vicios...noi nefericite ca-i lasam, ei nefericiti ca plecam...trebuie rupt undeva cercul si cred ca asta se intampla daca incercam sa profitam la maximum de timpul pe care-l avem la dispozitie

anca, mi-a zis babymom ca e ok sa facem branzica din UHT. o faci tu in casa, stii ca laptele ala e controlat...daca ii dadeam san, din ce lapte ii dadeam? plus ca problema cu laptele de vaca e ca e f gras...asta cred ca e deja saracit de niste grasime. UHT tr sa fie de 3,5%

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Fetelor(Giulianna, Claudinna),ce-aveti cu noi de ne faceti sa????
Cel putin aseara cand Claudinna a insiruit toate bunatatile din care s-a infruptat m-a terminat. Dar maine sau duminica execut si eu ceva, ca-i tati acasa si se poate ocupa de piticuta.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anca, dar deja ii dai Carlei preparate din lapte de vaca, ca doar laptele praf ce e? Nu e nici o problema; interdictia de a-i da copilului prep. de lapte pana dupa 1 an, se refera doar la cei cu istoric familial de alergii, astm, teren atopic in general si daca bebe e alaptat exclusiv.

Deci poti sa-i dai branzica, eventual mai astepti inca 1-2 luni pana sa o introduci. Daca vrei sa o faci tu, din lapte UHT cel mai bine, dar si cea Milli grasa e buna ( Victor numai pe aceea a acceptat-o ). N-o recoman pe cea de la tarani, ca nu stii in ce conditii de igiena a fost preparata.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

_giulianna_, bune fursecurile alea! cand le-am vazut la luminita mi-am adus aminte ca am facut si eu candva, dintr-o revista. nu mai vreau dulciuri!!!
soacra-mea imi zicea ieri ca avem cam multe oua si ce sa facem cu ele...ceva dulce, normal! ma gandeam sa fac niste checuri. daca are cineva o reteta buna, astept! normal ca daca fac, o sa si mananc...

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput