Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
fce spune:
neatza si de la noi!
babytza cu intarziere, am vazut ca ti/a mai raspuns cineva, nu mai tin minte exact cine, dar acolo era stoc 0. noi am luat/o de www.materna.com.ro/produse.php?subgrupa=12&pagina=1" target="_blank">aici
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori
Monyca.C spune:
Neata !!!
Azi scriu mai dvereme repede cat doarme fie'mea apoi ceva papica pe fuga, mers la cumparaturi, apoi la vaccin mi-e o mila de ea de mooor...oooofff..apropos BOO cum stati ? a trecut bine noaptea ? m-am gandit la voi..
Nerantula... asteptam vesti..
preety oooffff pui mic !!! e frumoasa foc !!
Giulianna ce ne faci cu fursecurile alea...arata fff bineeee...
Babymom multumesc frumos..tot timpul prompta !!!
Eva ooofff zici tu adevarat dar...hmmm..incerc pe cat posibil sa nu mananc gras, fara prajeli etc dar sotul meu e invatat prost sa zic asa sa va povestesc ..cand a venit ptr prima oara la noi la masa, acasa la ai mei (inca stateam cu parintii)l-am intrebat dupa ce parere a avut..dc i-a placut mancarea dc mai doreste etc (mama mea gateste fffffff bine si fff sanatos, ma refer aici, fara prajeli, fara grasime, fara delikat etc) la care el imi raspunde mmda a fost buna dar asa mai pe jum de gura..hmmm nu intelegeam eu f bine dar ok am trecut peste..abia cand am ajuns la el acasa am inteles DE CE ??? in ardeal se gateste ff gras..si mama lui de asemenea, nu zic ca nu a fost bun...fooooarte gustos..myam tot ce am papat atunci la ea.. dar si fooooooarte caloric..chiar i-am si spus atunci mamei lui ca dc stau la ea o luna ma fac nene !!! ea draguta ma intreba intr-una mai vrei, hai sa-ti mai puna mama, iti place ? da de ce nu mananci tot..poate nu ti-a placut..etc ..iar eu incercam sa ma abtin sa nu mananc tot sa nu ma fac cat China.. sotul meu radea TOT !!! stiu ca in concediu a pus cam 5 kg si pe urma alerga de rupea prin parcuri sa dea jos si pe mine ma striga de la km sa fug mai repede.. deeeci..in concluzie al meu sotior si-a pastrat obiceiurile ca asa l-a invatat mamica lui cand era acasa cu papica consistenta si dc nu i-o fac asa, sau nu-i fac ceva de genu' nu papa si eu na ce sa fac..pe langa el.. cred ca pana la urma ii gatesc lui ceva si mie altceva..si Evei altceva cand va veni timpul..cat de curand..o s-o iau razna..
Nu-ti mai zic de dulciuri !!!!!!!! ha ! e inebunit dupa prajituri, ciocolata (irezistibila aici !!!) ii fac cam 2 pe sapt si nu-i ajung !!! dar vb ta..nu bea, nu fumeaza, nu bea cafea..trebuie sa compenseze cu ceva..plus serv super stresant..:( cred ca am sa renunt EU la dulciuri si paine sa vad dc va fi vreo diferenta dupa 2-3 sapt..te tin la curent..am ambitie strong la chestii din astea
CAND VIN IN ROMANIA TE ANUNT !
Gaia te inteleg PERFECT ! stiu ce sentimente te incercau..si pe mine incep sa ma apuce, mai ales ca din 1 martie o iau din looc heeeelp ! mi se rupe sufletu si inima si tot ce mai am dar nu mai pot sta acasa..tr sa incep serv.. incerc sa uit si profit la max de ea..cand mi-aduc aminte ma buseste plansul (sa nu ma vada sotul) cum s-o las acasa chiar si ptr 3 ore, vin o alaptez si plec iar....am noroc ca biroul e la 5 min de casadar nici asa nu-mi place si ma simt vinovata rauuuuu heeeelp !!! linisti-ma si spuneti-mi ca nu va fi asa rau..multe mamici o fac..nu sunt singura nu-i asa ????
Caludinna mi-a placut ce ai scris mai devreme..pupici multi..tare bine mi-a facut cand am citit..
Musettepink vazut filmulet..intradevar nu a mai fost ca ieri..sa-i dea Dumnezeu sanatate, ei si fetitei si sper sa dea dovada de mai multa maturitate cand se va naste fetita si s-o creasca cu multa iubire !
va pupic,
revin
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA
Nocom spune:
claudinna eu am inteles ca trebuia sa depui pana la sfarsitul lui ianuarie daca vroiai sa primesti retroactiv incepand cu ianuarie. Daca n -ai depus o sa primesti incepand cu luna in care ai depus. Nu bag mana in foc ca e asa, dar parca asa mi-a trecut pe la urechi...
AOLEOOO, ma intrebase cineva in cap trecut ce acte am depus pt CIC in sectorul 1!!! Si am uitat sa raspund!!! Da io mai stiu ce acte?!?!?1 pe prima pagina am gasit parca lista cu ce imi trebuia (era de la sect 6, dra e acelasi lucru..) Neaparat in original ecrtif de nastere al tutror copiilor (daca mai ai) si buletinul... restul vezi la acte CIC de la inceputu capitolelor. Sorry ca nu mai stiu...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
CD27 spune:
laptele UHT daca nu este vandut este trimis la repasteurizat si readus la vanzare, se accepta pana la 5 repasteurizari, pe fundul cutiei este o cifra care semnifica nr de repasteurizari, deci cautati cutii cu cifra 1 (informatie primita de la un coleg al sotului care a auzit ca vrem sa luam pentru copil)
si nasii nostrii i-au adus Mikului un paltonas, pana la biserica a fost imbracat tot cu haine de la ei, paltonas, camasa, vesta, arata ca un mic domn din pacate nu am facut poze dar o sa-l mai imbrac asa si il pozez sa-l vada aleasa lui Alexia
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_giulianna_ spune:
Verificat cont, heeiiii pai doar 1200? Alocatia unde e?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 laptele UHT daca nu este vandut este trimis la repasteurizat si readus la vanzare, se accepta pana la 5 repasteurizari, pe fundul cutiei este o cifra care semnifica nr de repasteurizari, deci cautati cutii cu cifra 1 (informatie primita de la un coleg al sotului care a auzit ca vrem sa luam pentru copil) |
M-ai dat gata cu asta, tu vorbesti serios?
Atunci care e faza cu "lapte pur, lapte sigur"
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
anca81 spune:
Giulianna, nici mie nu-mi intra alocatia pe card, n-am idee din ce motiv, doar am dat extras de cont. Mi-o aduce postasul acasa.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 laptele UHT daca nu este vandut este trimis la repasteurizat si readus la vanzare, se accepta pana la 5 repasteurizari, pe fundul cutiei este o cifra care semnifica nr de repasteurizari, deci cautati cutii cu cifra 1 (informatie primita de la un coleg al sotului care a auzit ca vrem sa luam pentru copil) si nasii nostrii i-au adus Mikului un paltonas, pana la biserica a fost imbracat tot cu haine de la ei, paltonas, camasa, vesta, arata ca un mic domn din pacate nu am facut poze dar o sa-l mai imbrac asa si il pozez sa-l vada aleasa lui Alexia Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
am primit si eu pe mail asta cu pasteurizarea dar nu stiu ce sa zic.....m-am uitat pe cutiile de lapte milli care le am in casa si nu am vazut nici o cifra asa ca am si uitat de faza asta.
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
Didididi spune:
Giulianna daca te incalzeste, am depus dosar alocatie in sept si nici in ian nu primisem nimic. S a dus sotul si au spus ca o sa luam retroactiv tottul in martie. Ca de, ei au trimis prin posta, desi completezi contul, pui copie cont, ..., iar eu cum nu stau la dresa din buletin, normal ca nu am stiut. Functionari care lucreaza in dorul lelii. Tb sa va interesati la Dep plati.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)