Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

CD multumim ptr info
bine de stiut..oare peste tot o fi la fel numerotarea asta ? sau numai in RO ???

PUPICI

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Cica nu e asa cu repasteurizarea laptelui, intrati pe www.lapteuht.ro

E un mesaj eronat care circula pe net. Hai sa fim seriosi, e o tampenie sa se intample asa.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Fetelor care aveti bone sau nu. Ma confrunt cu urmatoarea pb: bona e destul de ok- curata, atenta, multa rabdare, se vede ca a lucrat cu mai multi copii mici-, dar al meu bb incepe sa planga din ce in ce mai tare. Ieri nu mai putea sa il impace de nici un fel. Cum se apropia timpul sa plece, i am zis sa se duca si am culcat singura copilul in 10 min. Si acum ?: sa fie numai o chestie de timp pana se obisnuieste cu ea, iar ea ii invata chichitele sau sa o consider incompatibilitate si sa caut alta?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu am luat pana acum o alocatie (sau doua?!?) pe card iar acum vad ca am in cont 1200 RON. Ma asteptam sa fie 1400, de asta eram nedumerita.
Imi spunea Musette ca nici ei la inceput nu i-au venit cumulate, o fi ca si CM, dureaza putin pana se regleaza

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Morning fetele, hotarat lucru aveti tastarnitza (aka limbarnitza)

Khristin sarumana de intrebare suntem bine (am postat pe undeva la sfarsitul capitolului trecut adica ieri dar in ritmul infernal in care se scrie). Vladut e un smecher, ne jucam cu mami in special, jucariile (nu putine la numar) sunt pe post de decor, mami e cea mai buna jucarie ca face ca toate ielele si imi mai da si papa.Voi cum mai sunteti cu ce va laudati? Am vazut ca vb fetele de CTF (Child Trust Fund) nu stiu cum e in Canada la noi contribuie si guvernul la inceput cu £250 apoi cand face copilul 7 ani cu aceeasi suma si se gandesc sa mai dea ceva si prin secondary school. Eu una am optat pt un fond care vad ca merge bine deocamdata (stakeholder) dar in paralel cumparam si niste bonds. Pupam niste copii frumosi (btw mai faci unul peste 2 ani ca poate ne mai intalnim pe la o odisee?)

Felicic condoleante pt buni. Treaba cu "arestatii" o cunosc foarte bine ca persoana care a muncit 7 ani in sistem (intai amanarile, daca iti intra procurorul dupa amanari ai toate sansele sa iti petreci ziua pe metereze). La unele instante care se respecta e trecuta ora aproximativa pe citatie, in general insa am vazut ca se trece ora 9 cam pe toate citatiile.

Preety nu stiu cum sa pun filmulete (noroc ca ti-au zis fetele)

S-a mai discutat de intoarcerea la serviciu, la mine o sa fie 15 septembrie, scaunele pt bebei (acum tb sa fac un studiu sa vad care ce si cum si sa optez intre Mothercare si Babies r us).

Cam atat pt azi ca s-a trezit fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele, daca aveti chef, va rog sa o votati pe Carla in concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">Clipe de viata. Sunt 2 poze.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Fetelor care aveti bone sau nu. Ma confrunt cu urmatoarea pb: bona e destul de ok- curata, atenta, multa rabdare, se vede ca a lucrat cu mai multi copii mici-, dar al meu bb incepe sa planga din ce in ce mai tare. Ieri nu mai putea sa il impace de nici un fel. Cum se apropia timpul sa plece, i am zis sa se duca si am culcat singura copilul in 10 min. Si acum ?: sa fie numai o chestie de timp pana se obisnuieste cu ea, iar ea ii invata chichitele sau sa o consider incompatibilitate si sa caut alta?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Didididi, incearca sa il ajuti tu sa se obisnuiasca cu ea 4-5 zile sa zic, adica sa mentii tu contactul direct cu el iar ea sa fie permanent in preajama sa te ajute. Il lasi singura cu el treptat, 5-10 min la inceput si nu cand e obosit. Face asa la majoritatea persoanelor straine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Verificat cont, heeiiii pai doar 1200? Alocatia unde e?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

pt alocatie e alt dosar. L-ai depus si pe ala??

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Uau!CD ma insapimanti cu informatia asta cu re-re-repasteurizrea laptelui. Dar ma intreb, oare o fi adevarat?? Ca nu prea vad in mod practic, fizic, biologic... ma rog, cum e posibil sa faca asta??

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Fetele, daca aveti chef, va rog sa o votati pe Carla in concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">Clipe de viata. Sunt 2 poze.

Piti mic se face mare

Votat! Succes!

Nocom sigur ca am depus doua dosare!

Ticker Edi

Mergi la inceput